- 25 Ekim 2018
- 2.778
- 2.772
- 133
Bende yarın yaptıracağım canım kısmetseBen yaptırmıştım canım iki tanesini geçirmemişim gözüküyordu ama aşılarını yaptırmadım . Anneme sordum su çiçeğini geçirdim mi diye evet geçirdin dedi hatta bana hatırlattı geçirdiğim zamanı ama testte bağışıklığım yok geçirmemişim gibi gözüküyordu yine de yaptırmadım aşısını boşverdim
Amin canım Allah razı olsunSaglıkla ilerlesin canım inşallah
Testleri mi canim zaten toplu almıştımKuzum onu toplu kaset test alabiliyor musun? Ben eczanelerde görmedim hiç
Geçmiş olsun canımBende yarın yaptıracağım canım kısmetse
Canim cok mutlu oldum ben daha kan vermedim anca pazartesi vercem bak senin de varmış insallah saglikla ilerlerEvet var canım dün verdim 27 çıkmış bata 3 gün vardı şu anda yarında vereyim insAllah artar
AminnnnnCanim cok mutlu oldum ben daha kan vermedim anca pazartesi vercem bak senin de varmış insallah saglikla ilerler
Bi tane buldum 50li satılıyor o da çok geldi bana ama 2 tane de mantıklı değil kargo daha çok tutarTestleri mi canim zaten toplu almıştım
Normalde 1 haftalık kutu evet. Mideni rahatsız ederse 2 günden sonra bırak dedi bana ama bilmiyorum ne yapsam. Korunmamı da demedi. Zaten çikolata kistim var amh düşük gebe Kalamıyorum diye mi korun demedi acabaAma sen monodoksu ne kdr süre kullanacaksin bana bitinceye kdr kullan demişti yaklaşik 7günlük ilaçti heralde o sebeple korunun dedi
He ben 20 li almistim 120 TL idi canım evet trendyoldan evet canımBi tane buldum 50li satılıyor o da çok geldi bana ama 2 tane de mantıklı değil kargo daha çok tutarweb sitesinden mi almıştın trendyol gibi bi yerden mi almıştın
Amin canım Allah razı olsunSaglıkla ilerlesin canım inşallah
Kızlar yardımcı olabilirmisiniz biliyorsunz 28 mm lik yumurta vardı test sonucuna göre doktor msj yazdı catlasm iğneyi gerek yok 3 günü degerlendirin diye fakat ben P.tesiden itibaren ovu testi yapiyorm sanki bugün pike yaklaşmış gibi başka bir yumurtami geliyor
Bence hamilelikkkKızlar dün bata 5 gün kala kaset test yapmıştım ilk 2-3 dk negatifti sonra bir işim çıktı neyse birazdan bakarım dedim unuttum. Bugün farkettim banyoda görünce. Tabi üzerinden 1 gün geçmiş oldu. Ama belirgin bir çizgi var sizce kuruma çizgisi midir?
Hem oyle hem de hala hastayım canim iyilesirim insallah pazartesiye kadar hakkımızda hayirlisiAminnnnnAllah razı olsun canim sağ ol darısı sana buradaki isteyen herkese nasip etsin sen pazartesine daha iyi sonuç çıkar diye mı kaldın hayırlı olan çıksın ins
Yok kuzum ama kan testim pozitifAdetin geçti mi kuzum
Senin değerin kaç canımYok kuzum ama kan testim pozitif
2gün önce verdim 100.1 cıktı. Şuan nasıldır bilmiyorum 200 filan olmustur heralde inşaAllahSenin değerin kaç canım
Tekrar kan testi için çağırmadılar mı2gün önce verdim 100.1 cıktı. Şuan nasıldır bilmiyorum 200 filan olmustur heralde inşaAllah
Canım ben yeni şehir değiştirdim ve burada hastanede hormon bakan cihaz bile yok. Kanı 2 gün önce verdim sonuc daha bugun geldi. Henüz kadın doğuma gidemedim çünkü yok. İnşaAllah haftasonu özele gideceğim. Benim belirtiler birden kayboldu korkuyorum acaba değer düşer mi kimyasal olur mu diye. Ama adetime 5 gün varken değerde yüksek çıkmıs yine. Cok gerildimTekrar kan testi için çağırmadılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?