Sizdemi 3 nisanda ıgne oldunuz bende 3 nisanda oldumbendede dun yapmisdim 10cu gundu neqativ amma bekliyorum sende umidini yitirme bekleyelim iste sende 10cu gunse bugun ayni vakitlerde igne olmusuz o zaman birlikde bekleyelim ben idrarimi tutuyorum test yapacam 2 saata filan neqativ olursa sonra yine yaparim bu ay icimde bir hiss olacak diyor ya ruyalarim filandada oyle seyler goruyorum bakalim hayirlisi umit iste bitmek bilmiyor
İnşallah en kısa zamanda nasip eder canımYaa tebrikleer canim sag salamit kucagina al Insallahigne ilemi hamile kaldin?
özel hastanede beta acilden mi veriliyor canım bilgin var mı? benim özel sağlık sigortam var fakat ayakta tedavi olarak karşılıyormuş sanırım 10 muayene hakkından mı düşüyorlar acaba ?Çok sinir bozucu bir durum olmuş İnşAllah kanda da pozitif çıkarda sana moral olur.Öğle aranda en yakın hastaneye gitsen yaparlar aslında özelde de 100 TL civarında yapıyorlar
Bana da monodoks verdi canım ama mide koruyucu yazmadı. 2 3 gün ilişkiye girme sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi. Korunmamı söylemedi benim doktorumBnde içmiştim adı monodoks idi ama zaten doktorunun sna mide koruyucu bermesi lazimdi vermedi mi canım eğer vermediyse mutlaka ilaçtan önce mide koruyucu al doktorlar veriyo bnde bu ay çekildim bna vermişti bide ben ilaç bitene kadar kullanmiştim doktor bna bu ay korınun demişti sna ne ddid
hayir canim ben 2nisanda oldum igne olan gunu saymiyorum, sende ne belirtiler var? bende cok haraket etdikde bel agrisi o baskada hicbirsey yok, test yapdinmi?Sizdemi 3 nisanda ıgne oldunuz bende 3 nisanda oldum
Hayırlı uğurlu olsunVerdim bugün canım sonuç böyle hamileymişim
Ama sen monodoksu ne kdr süre kullanacaksin bana bitinceye kdr kullan demişti yaklaşik 7günlük ilaçti heralde o sebeple korunun dediBana da monodoks verdi canım ama mide koruyucu yazmadı. 2 3 gün ilişkiye girme sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi. Korunmamı söylemedi benim doktorum
İnşallah vardır ama umudumu kaybediyorum açıkcasıKız zaten varsa bile 10. Gün cıkmaz ki.
Adet gecikmemin 3. Günü bugünHayırlı uğurlu olsunsağlıkla ilerlesin kaçıncı gün verdiniz aceba
İnşallah olur canım hepimizin pozitif olsun inşallahbendede dun yapmisdim 10cu gundu neqativ amma bekliyorum sende umidini yitirme bekleyelim iste sende 10cu gunse bugun ayni vakitlerde igne olmusuz o zaman birlikde bekleyelim ben idrarimi tutuyorum test yapacam 2 saata filan neqativ olursa sonra yine yaparim bu ay icimde bir hiss olacak diyor ya ruyalarim filandada oyle seyler goruyorum bakalim hayirlisi umit iste bitmek bilmiyor
Tebrik ederim canımVerdim bugün canım sonuç böyle hamileymişim
Olabilir canım daha varmış sonuçta 14. Gün Kesin oluyormuş sonuç yine bir test varsa bak istiyorsankizlar benim adetime daha 11gun var simdiden ignenin 11ci gunu olsada gostermeme ihtimali varmi?
Benim de 3 Nisan . İğne gününü de mi sayıyorsunuz iğne gününden sonra sayılıyor çünkü genelde 36. Saatte çatlıyor yumurta çatladığı günden itibaren sayılıyor . O yüzden 3 Nisan'da iğne olanlar olarak 10. GündeyizSizdemi 3 nisanda ıgne oldunuz bende 3 nisanda oldum
Ne diye kaybedesin aşk olsun. Her şeyden önce bir zamanı var Rabbimiz zamanı gelince veriyor. Stres yapma hiç kendini. Psikolojin ne kadar sağlıklı olursa sende o kadar saglıklı gebe kalırsınİnşallah vardır ama umudumu kaybediyorum açıkcası
Hic kaset test yapmışmiydiniz adet tarihinizden önceAdet gecikmemin 3. Günü bugün
Bende 3 nisanda oldum umarım güzel haberler alırız bu aySizdemi 3 nisanda ıgne oldunuz bende 3 nisanda oldum
Amin inşallah isteyen herkese nasip eder rabbimTebrik ederim canımsağ salim kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun, Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAdet gecikmemin 3. Günü bugün
Öyle aşkım tabiii kırmızılara gelene kadar umut var kırmızılar gelirse koşarız mayısa doğruCanim herşerde Bi hayir vardır. Adet olmadan da ümit kesmeyelim bak benimde 2 gün var nr adet belirtim ne de hamilelik belirtim yok Allah ol der olur hiç canını sıkma. Sen mayısa git bende peşinden gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?