Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20230412_061610.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 78
  • 20230413_064739.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 80
Bende öyle anladım çünkü başka bişey mantıksız geliyor

Biraz beyninizi yedim çok özür diliyorum ışıkta olan dünkü bi tık karanlık olan bu sabah
Gördüğüm testin kendi çizgisiymiş canım malesef bugünkü testinin ikinci fotosunda beyaz olarak yeri belli ediyor

Ah tek değilim yarın sabah tekrar yapicam ama erken gebelik alicam bu sefer yarın 13. Gün artık zaten yoksa da yoktur ama ben görmek istediğim için görüyorum sanırım
Kuzum 15. Gündede pozitif görenler varmış hiç belli olmaz o işler yani bende bugün testi tekrarladım iğne etkisini göreyim diye önce koyuluğu az geldi geçiyor demiştim ama şuan kurudu baya yakın oldu 5. Günde çıkan testime

Eklentiler

• IMG_20230413_074121.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 64
Evet sende de baya belli iğne etkisi bende 8 günde bile gölge gibi silikti senin baya belirgin

Test hangi marka acaba ben kendiminkinden pek memnun kalmadım

Valla yeter adet olacaksam da olayım artık
Zaten o belirsizlik yoruyor insanı gebelik olmayınca olsan bir dert olmasan daha büyük bir dert . O yüzden inşallah gebelik vardır yoksa da rahatlıkla adet olursun inşallah

Kuzum bu test sıkıntılı ya geçen ay bana 3. Gün ve 5. Gün yapmıştım testlerimi silikleştireceğine koyulaştırmıştı bak testi de ekliyorum . Sonra başka marka ile yaptım baya silik çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_20230413_075008.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 54
Test öneriniz var mı birgebeningunlugu sayfasındakinden memnun kaldım ben ama 5 tanesi 140 tl biraz pahalı geldi. Benim kullandığım da artimed ondan da pek memnun kalmadım.

Test öneriniz var mı birgebeningunlugu sayfasındakinden memnun kaldım ben ama 5 tanesi 140 tl biraz pahalı geldi. Benim kullandığım da artimed ondan da pek memnun kalmadım.
Laboquick ve Dr prüfer beni daha hiç yanılmadı bu testler alabiliyorsan bunları al canım

Ben artı medin hiç bir testini almıyorum eczaneye gittiğimde onu veriyorlardı almayıp çıkıyorum çok ağzımı yaktı artı Med biraz önce paylaştığım mavili olan test de artı Med di eşime al demiştim gidip onu almıştı bir daha bu markayı alma dedim şimdi alacağı zaman soruyor almıyor

Evet canım bende öyle yapcam reglken git ki yumurtalıklardan hormonlara kadar baksınlar hikayemiz aynı ama bnm de olmadı Nisan da Mayıs a artık

D defnew Ben de cizgi gordum ama pembelik olmadıgı icin testin kendi cizgisi gibi geldi
Test markası laboquick önerebilirim aylarca yaptım ne bir golge ne bir kuruma cizgisi hicbisey cıkarmadı negatifse negatif yani

Kuzum her test sıkıntılı inanki bence içlerinden en iyisi yine bu. Malum biz topik topik gezdiğimiz için bütün testler hakkında fikir sahibi olduk bide başka testle kıyaslamak doğru olmaz çünkü her markanın bhcg algılama seviyesi farklı belki senin şansına bozuk olan denk gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…