Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerden ne zaman hangi siteden aldın kız bize de söyle gerçi benim ne kadar çok olsa o kadar harcarım öyle aya falan bölemezdim

Yok canım bana da tekli yapılmıyor dediler benim bir testim daha negatifti sanırım kızamıkçıktı galiba yaptırmadım ama eksik olanları aşı yapınca canlı virüs veriyorlarmış o yüzden 3 ay korunman lazım dediler yaptırmadım zaten hamilelikte bunları geçiren çok az kişi var olmam diye düşündüm

Arkadaşlr fsh değerim 12.30 çıktı çok mu yüksek lütfen yardımcı olur musunuz ?
Baya yüksek canım benim bildiğim FSH ne kadar yüksekse yumurtalık rezervin o kadar az oluyor diye biliyorum 10 ve üstü sıkıntılı yine doktorunla konuş burda 27 olan birini okumuştum testere dişli aslan pençesi ve hayıt otunu 1 ay içmiş 3 e düşürmüştü illaki düşürür doktorlar

Kızlar ben de 19 aydır bebek istiyorum benim de adetim 2 gün gecikti gecikmeden önce adet olacakmış gibi ağrılarım vardı şu an yok testim böyle yarın da kan testi vereceğim inşallah
Tebrik ederim canım Sağlıkla ilerlesin ve sağ salim kucağına alırsın inşallah

E nabızda normal yazıyor değer neden

Kuzum ya seni asla üzmek istemem ama ben birşey göremedim ya fotoyu evirdim çevirdim yakınlaştırdım da göremedim belki foto olduğu için gözükmüyordur sen canlı görüyorsan vardır inşallah pozitifler havada uçuşur

Yok yavrum gözle görülecek hicbisey yok yine gol değil olsun hayırlısı artık. Adet olana kadar her sabah bembeyaz testlerle burdayım

Telefonu eğip bakınca var sanki ama kendi çizgisi mi yoksa gebelik olduğu için mi gözüküyor çözemedim görene kadar şaşı oldum ama gördüm

Yok yavrum gözle görülecek hicbisey yok yine gol değil olsun hayırlısı artık. Adet olana kadar her sabah bembeyaz testlerle burdayım
Allah korusun ya öyle deme inşallah pozitif pozitif burda olursun

Telefonu eğip bakınca var sanki ama kendi çizgisi mi yoksa gebelik olduğu için mi gözüküyor çözemedim görene kadar şaşı oldum ama gördüm
Ya size de kafayı yedirdim. yani ilk 10 dk da çekiyorum negatif olsa da çekiyorum dünkünde gerçekten gram bisey görmedim bugün ya görmek istediğim için görüyorum artık olmayan şeyi görmeye başladım heralde hahahha dünküyle kiyaslayinca biraz gibi geldi dur hatta sana atayım sende bak. Bu testten çok memnun kalmadım ya c çizgisi bilr hafif dağılıyor her seferinde bugün erken gebelik mi alsam ama yarın için

Evet canım ben de göremedim. Dur bakalım daha erkendir belki inşallah pozitife dönecek

At bakalım canım yani beklemek istemiyorsan erken gebelik al ama bnce senin bir kaç güne anca belli olur daha yeni geçti etkisi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…