- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Nerden ne zaman hangi siteden aldın kız bize de söyleLabaquickin strip testleri var 100 lü tanesi 2₺ ye geliyordu aldığım zaman ve çok hassas bi test genelde beta 3-4 Ken algılamaya başlıyordu o yüzden ben yumurtlamadan 5 gün sonra başlıyorum genelde yapmaya her ay için 10 tane ayırmış oluyorumeşim tuvalete bile bardağa yaptığın kadar yapmadın diyo
Amin amin canım inşallahYok canım pıhtı gibi şeyler geldi genelde. Allah bir daha yaşatmasın sana da bana da simurgada kimseye de Amin
Yok canım bana da tekli yapılmıyor dediler benim bir testim daha negatifti sanırım kızamıkçıktı galiba yaptırmadım ama eksik olanları aşı yapınca canlı virüs veriyorlarmış o yüzden 3 ay korunman lazım dediler yaptırmadım zaten hamilelikte bunları geçiren çok az kişi var olmam diye düşündümSu çiçeğine benim de bağışıklık yok görünüyordu ilk gebelikte. Sonrasında Dr a sormuştum bağışıklığım yokmuş aşı nasıl yaptırabilirim diye. Tekli yapılmıyormuş kkk şeklinde çoklu yapılıyor falan demişti. Bunu hangi branş dr dedi hatırlamıyorum. Sağlık ocağına falan da sormuştum. Sonra kaldı öyle benim de. Senin yazınla tekrar aklıma geldi. Bunun tekli aşısı var mı normalde? Ben bu konuda bilgisi olmayan Dr a mı sormuşum yoksa?
Baya yüksek canım benim bildiğim FSH ne kadar yüksekse yumurtalık rezervin o kadar az oluyor diye biliyorum 10 ve üstü sıkıntılı yine doktorunla konuş burda 27 olan birini okumuştum testere dişli aslan pençesi ve hayıt otunu 1 ay içmiş 3 e düşürmüştü illaki düşürür doktorlarArkadaşlr fsh değerim 12.30 çıktı çok mu yüksek lütfen yardımcı olur musunuz ?
Tebrik ederim canımKızlar ben de 19 aydır bebek istiyorum benim de adetim 2 gün gecikti gecikmeden önce adet olacakmış gibi ağrılarım vardı şu an yok testim böyle yarın da kan testi vereceğim inşallah
Adetin ilk günlerinde bakılan FSH 10 un altındaysa normal kabul edilir ama normalde 5 10 arası ideal değerKızlar fsh degeri reglin 3.Gununde 3.53cikti nasil sizce bilgisi olan varmi
E nabızda normal yazıyor değer nedenBaya yüksek canım benim bildiğim FSH ne kadar yüksekse yumurtalık rezervin o kadar az oluyor diye biliyorum 10 ve üstü sıkıntılı yine doktorunla konuş burda 27 olan birini okumuştum testere dişli aslan pençesi ve hayıt otunu 1 ay içmiş 3 e düşürmüştü illaki düşürür doktorlar
Internetten bakarsan karşılaştırma yaparsın canım . Yaptırdığın labaratuvar referans değeri kaç ve adetliyken mi yaptın ?E nabızda normal yazıyor değer neden
Kuzum ya seni asla üzmek istemem ama ben birşey göremedim yaBezgininsan bebibabuli edahandro Y Yasmize Günaydın kızlar ve unuttuğum herkes. 12 günden selam veriyorum herkese tabi yine başınızın eti olarak ben geldim sanırım psikolojik olarak artık sürekli hayali çizgi görüyorum yine canım pozitif uyanamadım maalesef
Yok yavrum gözle görülecek hicbisey yokKuzum ya seni asla üzmek istemem ama ben birşey göremedim yafotoyu evirdim çevirdim yakınlaştırdım da göremedim belki foto olduğu için gözükmüyordur sen canlı görüyorsan vardır inşallah pozitifler havada uçuşur
Telefonu eğip bakınca var sanki ama kendi çizgisi mi yoksa gebelik olduğu için mi gözüküyor çözemedimBezgininsan bebibabuli edahandro Y Yasmize Günaydın kızlar ve unuttuğum herkes. 12 günden selam veriyorum herkese tabi yine başınızın eti olarak ben geldim sanırım psikolojik olarak artık sürekli hayali çizgi görüyorum yine canım pozitif uyanamadım maalesef
Allah korusun ya öyle demeYok yavrum gözle görülecek hicbisey yokyine gol değil olsun hayırlısı artık. Adet olana kadar her sabah bembeyaz testlerle burdayım
Ya size de kafayı yedirdim.Telefonu eğip bakınca var sanki ama kendi çizgisi mi yoksa gebelik olduğu için mi gözüküyor çözemedimgörene kadar şaşı oldum ama gördüm
Kız sanki bi hayali çizgi var gibi ya ben bişeyler gördüm sanki vallaBezgininsan bebibabuli edahandro Y Yasmize Günaydın kızlar ve unuttuğum herkes. 12 günden selam veriyorum herkese tabi yine başınızın eti olarak ben geldim sanırım psikolojik olarak artık sürekli hayali çizgi görüyorum yine canım pozitif uyanamadım maalesef
Bezgininsan bebibabuli edahandro Y Yasmize Günaydın kızlar ve unuttuğum herkes. 12 günden selam veriyorum herkese tabi yine başınızın eti olarak ben geldim sanırım psikolojik olarak artık sürekli hayali çizgi görüyorum yine canım pozitif uyanamadım maalesefe
Evet canım ben de göremedim. Dur bakalım daha erkendir belkiBezgininsan bebibabuli edahandro Y Yasmize Günaydın kızlar ve unuttuğum herkes. 12 günden selam veriyorum herkese tabi yine başınızın eti olarak ben geldim sanırım psikolojik olarak artık sürekli hayali çizgi görüyorum yine canım pozitif uyanamadım maalesef
Kız sanki bi hayali çizgi var gibi ya ben bişeyler gördüm sanki valla
Evet canım ben de göremedim. Dur bakalım daha erkendir belkiinşallah pozitife dönecek
Allah korusun ya öyle demeinşallah pozitif pozitif burda olursun
At bakalım canım yani beklemek istemiyorsan erken gebelik al ama bnce senin bir kaç güne anca belli olur daha yeni geçti etkisi çünküYa size de kafayı yedirdim.yani ilk 10 dk da çekiyorum negatif olsa da çekiyorum dünkünde gerçekten gram bisey görmedim bugün ya görmek istediğim için görüyorum artık olmayan şeyi görmeye başladım heralde hahahha dünküyle kiyaslayinca biraz gibi geldi dur hatta sana atayım sende bak. Bu testten çok memnun kalmadım ya c çizgisi bilr hafif dağılıyor her seferinde bugün erken gebelik mi alsam ama yarın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?