Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler canım kızlarrrr :)) göğüs hassasiyeti az da olsa devam ediyor ve kasiklarim iyice kendini belli etmeye başladı artık. Sızım sızım oluyor. Sanırım benim kırmızılar yaklaştı 😶
Bende de aynı ağrı var sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağırıyor pazartesi 14. Gün olacak tutmazsa adet olurum diye düşünüyorum 😔

Evet her an olcakmis gibi hissettiren bir ağrı hakkımızda hayırlısı
Amin amin 🙏🏻 seninle aynı belirtileri taşıyoruz dünden beri çok ayakta kaldım belim ağırıyor kasıklarım ağırıyor bugün baya çok az yeni yeni oluşan göğüs hassasiyeti ama belli noktalarda tek , akıntı bir var bi yok çözemedim gitti 🤣

Bunu anlayan güzel bi insan varsa bizi aydınlatsın pencere dediği ne ki rahim değil mi herkesin döngüsü farklı olur ki nerden bilecek
Vallahi ben de merakla takip ediyorum bu msjı bilen açıklarsa diye ama ilk defa böyle birşey duydum çok ilginç . Tamam döllenip tutunamayan yumurtalar kimyasal gebelik olup adetle atılıyor ama diğer şeyleri açıklayacak bilgi yok 🤣

Yunurtlamadan sonra bu akinti hamile kalan herkeskeste olurmu yani yumurtlamadan sonra kurumazmi hic yani ilk gebeligimde adet gunu bembeyaz buyuk bi akinti gelmisti ve gogus agrisida adetten sonra baslamisti suan yine kuruyum herzamanki gibi normal mi hepsi birbirinden farklimi olur 🥴

Kızlar gebelik öncesi testleri yaptırdınız mı ? Ben bu hafta yaptıracağım da aile hekimi de yaptırıyormuş

Erkenmı yapıyoruz acaba neyse 2 testım vardı yapmiş bulunmaktayım test alana kadar ara verırım bahane ile yoksa evde test oldumu yapasım gelıyor
Benim de son 1 vardı bugün yaptım bu sayede artık pazartesi gidip direkt kan veririm diye düşünüyorum olunca ben de dayanamıyorum 🤣

Kızlar gebelik öncesi testleri yaptırdınız mı ? Ben bu hafta yaptıracağım da aile hekimi de yaptırıyormuş
Ben yaptırmıştım canım iki tanesini geçirmemişim gözüküyordu ama aşılarını yaptırmadım . Anneme sordum su çiçeğini geçirdim mi diye evet geçirdin dedi hatta bana hatırlattı geçirdiğim zamanı ama testte bağışıklığım yok geçirmemişim gibi gözüküyordu yine de yaptırmadım aşısını boşverdim

Bunu anlayan güzel bi insan varsa bizi aydınlatsın pencere dediği ne ki rahim değil mi herkesin döngüsü farklı olur ki nerden bilecek
Şöyle anladım pencere bence rahim ağzı heralde 🤣 yumurtlama zamanı rahim ağzı inceliyor akıntı şeffaflaşıp spermleri içeri alacak hale geliyor ve spermlerin yaşamasına imkan veriyor, yumurtlama bitince akıntı kalınlaşıp opaklaştığı için spermler rahim ağzından geçemiyor, başka türlü bi pencere düşünemiyorum 🤣

Benim de son 1 vardı bugün yaptım bu sayede artık pazartesi gidip direkt kan veririm diye düşünüyorum olunca ben de dayanamıyorum 🤣
Erkenmı yapıyoruz acaba neyse 2 testım vardı yapmiş bulunmaktayım test alana kadar ara verırım bahane ile yoksa evde test oldumu yapasım gelıyor
Evde nasıl bir iki test bulunduruyorsunuz ya o nasıl bi azim ben 100 lü paket alıyorum 😅

Back