Doktor kontrolünde 28 mm yumurta çıktı şaşkınım biraz doktorda kan ver içi boşmu dolumu ona göre iğne yaparz dediHayırlı haberler olur inşallah
Ben de 9. Günden sesleneyim bariBende 11. Günden sesleniyorumtest negatif kasık ağrıları devam ediyor sanırım içim gaz dolu bide bugün göğüs uçlarımda Bi yanma hissettim dokununca çok az aciyor sadece. Suanlik sadece bu kadar yarın sabah tekrar test yapsam mı diyorum ama yapmak istemiyorum aklım karmakarışık
Sendeki belirtiler de güzel böyle devamBen de 9. Günden sesleneyim baribugün başlayan çok hafif bir göğüs hassasiyeti var kasık ağrım oldu 4 gün önce tansiyonum düştü sonra 2 gün önce iftardan sonra yine tansiyonum 10 a 5 olmuştu aynı gün gece kustum baya ama midem ağırdığı için mi başka birşey için mi oldu bilemiyorum iştahım açılmış canım birşeyler isteyip duruyor o da oruçtan dolayıdır diye düşünüyorum çünkü testim negatif az biraz ara ara süt kesiği akıntım oluyor o kadar
Ay maşallahh çok sevindimmm ağrın sızın varmıydııŞuan şaşkınım biraz 9. Gün yumurta 28 mm olmuş içi boşmu dolumu diye kan ver ona göre çatlarma ignesi yaparz dedi yarın belli olucak lekelenme oldu dedim o zman ovulasyon olmuştur dedi ultrasonla bakınca koca bir yumurta:) bakalm ne çıkacak
Kurtaj planlanmisti kendiliginden dustu canim. Siddetli bir regl ağrısı gibi agriyla basladi kanama. Ogleden sonra bir anda gidiverdi. Agri da aninda kesildi. Orda anladim düştüğünü. Isleme gerek kalmadi. Insallah seninki de kolayca biter.. amin insallah Rabbim isteyen herkese versin saglikla
Pcos görünmlü demek pcos oluyor . Çoğu pcos hastaları anlamaz doktora gitmeyene kadar . Bana da pcos görünümlü dedi senelerdir pcosumCevap verecek kimse yok mu
Ya bişey dicem umutlandırmak istemem ama içimden geçti ikiz bebek olabilir miiBirletelikten kaç gün sonra bilmiyorum. Ama normalde yumurta catladıktan 12 gün sonra cıkıyor. İğne de 36 saatte catlatıyor genelde. O yüzden iğneden sonraki 14. Gün kesin sonuc alınıyor. Ama benimki iğnenin etkisi daha tam gecmeden koyulasmaya başladı.
Hayır canım yumurtalar kistleşiyor boyutu küçük ve birden fazla yumurta oluyorBence bi doktora daha git bana saçma geldi anlamsız geldi plikistik over gibi diyo hem yumurtan var diyor benim bildiğim kadar polikistik over dedin mi kist oluyo bu yumurta değil
Ben açıkçası panikledim biraz fazla büyümesi iyi değilimdir diye :)Ay maşallahh çok sevindimmm ağrın sızın varmıydıınasıl oluyormuş ki içi boş mu dolumu
Hiç anlamıyorum yumurta işindenBen açıkçası panikledim biraz fazla büyümesi iyi değilimdir diye :)
7. Günü kan geldi leke oldu dediğimde tamm ovulasyon gerçekleşti o zman zaten erken bekliyorduk dedi sonra ultrasonda 28 mm çıktı
Bakalm sonuç ne çıkacak kan sonucunu bekliyorm
Kuzum benim 2 yumurtam geriden geliyor belki onlar çatlayack diye belirtiler artmıştır yumurta çatlayacağı zaman da göğüs hassasiyetim oluyor belki onun hassasiyetidir başlıyorSendeki belirtiler de güzel böyle devam
Doktor iki yumurtan daha var adete kadar devam et ilişkiye dediSendeki belirtiler de güzel böyle devam
canim bendede bu ay 28mmdi amma catlamadan sonea gitdim ici doluydu sari cisim var idi yani, o yuzden bence vardirBen açıkçası panikledim biraz fazla büyümesi iyi değilimdir diye :)
7. Günü kan geldi leke oldu dediğimde tamm ovulasyon gerçekleşti o zman zaten erken bekliyorduk dedi sonra ultrasonda 28 mm çıktı
Bakalm sonuç ne çıkacak kan sonucunu bekliyorm
O zaman şansın daha yüksek bende 1 taneciktiDoktor iki yumurtan daha var adete kadar devam et ilişkiye dedi
Bide çok gariptir her adet öncesi iç çamaşırı değiştircek kadar akıntı yaşardım. 2 gün sürdü akıntım resmen kupkuruyumDoktor iki yumurtan daha var adete kadar devam et ilişkiye dedi
Şuan var gibi test kopkoyu işte kan sonucunun cıkmasını bekliyorum.Belkide , hamilelik var mıydı kaçırmışım?
Sağda 2 yumurtam vardı, sağ tarafımda kramplarım demeyeyim de ağrı ve farkındalık var , oturuşumu bile düzeltiyorum ağrıdan.
Ay kız inşallahYa bişey dicem umutlandırmak istemem ama içimden geçti ikiz bebek olabilir mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?