Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlama günlerini hep değerlendirdik bu ay umutluydum hic belirti olmayinca artik mayıs ayına kaldı Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Geçen ay hamileymişim gibi tüm belirtileri yaşadım kuzum ama sonuç negatif bence bu belirtiler belli olmuyor belkide hamileyizdir

Peki yarın benim 12. Gün bugün negatifi gördüm eğer varsa yarın belli olur mu. Genellikle 12. Gün varsa belli olur diyor internette. 8-9-10 silik çizgi 11. Gün negatife döndü

14. Günü beklemek daha iyi gibi ,
Kasık bölgemde yoruldukça seyiriyor resmen.
Onun dışında regliye yakın başım ağrırdı oda olmadı?
Ve yoğun akintim var

14. Günü beklemek daha iyi gibi ,
Kasık bölgemde yoruldukça seyiriyor resmen.
Onun dışında regliye yakın başım ağrırdı oda olmadı?
Ve yoğun akintim var
Akıntı olması iyi bisey bence sonuçta belirtiler arasında yoğun akıntı bende normal şuan. Bas ağrısı deli eder beni her adet öncesi demek seninde öyle demekki sende ümit var :))) hadi bakalım hayırlısı

Cevap verecek kimse yok mu

3 yılda o kadar çok negatif gördüm ki. Ağır geliyor artık.

Belkide , hamilelik var mıydı kaçırmışım?
Sağda 2 yumurtam vardı, sağ tarafımda kramplarım demeyeyim de ağrı ve farkındalık var , oturuşumu bile düzeltiyorum ağrıdan.

Bilmiyorum bekleyip göreceğiz, yarın okul dönüşü test alırım, cuma sabahtan yaparım. 14. Gün oluyor zaten , o zaman anlarız

Ne zamandan itibaren her gün diyosun umarım bugünden değildir benim muhtemel yumurtlama tarihim 19-20 nisan çatlama da 21 büyk olasılık.15,16,17,18,19,20 değerlendirebilirim e yeter ha inşallah yani
Hii anladim simdi. Evet sonrasini da degerlendirebilseydin 2-3 kere iyi olurdu ama bu performansla da tutabilir. Hayirlisi diyelim

Hii anladim simdi. Evet sonrasini da degerlendirebilseydin 2-3 kere iyi olurdu ama bu performansla da tutabilir. Hayirlisi diyelim
Sonrasını da değerlendireyim o zaman ya sonrası çok gerekli değil diye biliyordum ama artık napayım.Öfff anneme yada kayınvalideme gidecek belli değil o şekilde de duşa gir filan utanırım ama yani öyleyse öecburrrr yapacam

Şimdi gördüm üstteki testleri , şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah, 10. Gün negatifi görünce bozulmadım değil onun için emin olmak istiyorum gerçekten negatif görmekten çok bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…