Geçen ay hamileymişim gibi tüm belirtileri yaşadım kuzum ama sonuç negatif bence bu belirtiler belli olmuyor belkide hamileyizdiryumurtlama günlerini hep değerlendirdik bu ay umutluydum hic belirti olmayinca artik mayıs ayına kaldı Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Nasıl anladınız hamile olduğınuzu belirtisiz adet gecikince mi canımCanim test hic yapmadıysan hic belli olmaz umut vermek gibi olmasın ama benim de hic belirtim yok ama testte cift çizgi cikti insallah senin de vardir
Peki yarın benim 12. Gün bugün negatifi gördüm eğer varsa yarın belli olur mu. Genellikle 12. Gün varsa belli olur diyor internette. 8-9-10 silik çizgi 11. Gün negatife döndüZaten normali seninki canım. 10. Gün 11. Gün negatife döner daha sonra pozitif olmaya başlar. Benimde gögüs hassasiyetim hiç yok. Ama aşırı mide bulantısı oluyor kısa zamanlı. Ve gece bacak agrısından zor uyudum. Birde adet ağrısı yaşıyorum bende
Yok canim hastayim baya ilaç icecektim ama test yapayim dedim baya belirsiz çizgi vardi cesaret edemedim 2 günde daha da belirginlesti ama grip beni mahvediyor napalim yeter ki guzel ilerlesin insallah sagliklaNasıl anladınız hamile olduğınuzu belirtisiz adet gecikince mi canım
14e kadar umut var diye dusunuyorumPeki yarın benim 12. Gün bugün negatifi gördüm eğer varsa yarın belli olur mu. Genellikle 12. Gün varsa belli olur diyor internette. 8-9-10 silik çizgi 11. Gün negatife döndü
14. Günü beklemek daha iyi gibi ,Bende 11. Günden sesleniyorumtest negatif kasık ağrıları devam ediyor sanırım içim gaz dolu bide bugün göğüs uçlarımda Bi yanma hissettim dokununca çok az aciyor sadece. Suanlik sadece bu kadar yarın sabah tekrar test yapsam mı diyorum ama yapmak istemiyorum aklım karmakarışık
Akıntı olması iyi bisey bence sonuçta belirtiler arasında yoğun akıntı bende normal şuan. Bas ağrısı deli eder beni her adet öncesi demek seninde öyle demekki sende ümit var :))) hadi bakalım hayırlısı14. Günü beklemek daha iyi gibi ,
Kasık bölgemde yoruldukça seyiriyor resmen.
Onun dışında regliye yakın başım ağrırdı oda olmadı?
Ve yoğun akintim var
Adet olana kadar umut var14e kadar umut var diye dusunuyorum
Cevap verecek kimse yok muMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim. Hiçbir adet düzensizliğim vs hiçbir şeyim yok bana polikistik over görünümlü yumurtaların dedi. Polikistik oversın dese anlarım da bu ne demek oluyor bilen var mı ? Zayıfım, kıllanma sivilcelenme gibi bir durumum yok. Adet düzensizliğim hiç yok günü gününe asla şaşmaz. Kanamalarım normal doktorun demek istediğini anlamadım
Bence bi doktora daha git bana saçma geldi anlamsız geldi plikistik over gibi diyo hem yumurtan var diyor benim bildiğim kadar polikistik over dedin mi kist oluyo bu yumurta değilCevap verecek kimse yok mu
Benim testler daha gelmedi beklemedeyimAdet olana kadar umut varinsan kendini tutamıyor test yapmamak için. Bakalım. Adetten 1 hafta önce belirtilerim başlar Kasık ağrısı ve şişkinlik gibi şuan sadece Kasık ağrılarım var bende anlayamadım artık 2-3 güne görücem
3 yılda o kadar çok negatif gördüm ki. Ağır geliyor artık.Bır test yapsanız negatifse negatiftır .Test yapmadıgınız sure ıcınde sureklı beynınız pozıtıfmı dıye dusunce içinde olacaktır.Kendınıze zarar verır irsiniz.Belkıde pozıtıfe donmustur bununyapmadan bılemessınız
Belkide , hamilelik var mıydı kaçırmışım?Zaten normali seninki canım. 10. Gün 11. Gün negatife döner daha sonra pozitif olmaya başlar. Benimde gögüs hassasiyetim hiç yok. Ama aşırı mide bulantısı oluyor kısa zamanlı. Ve gece bacak agrısından zor uyudum. Birde adet ağrısı yaşıyorum bende
Bilmiyorum bekleyip göreceğiz, yarın okul dönüşü test alırım, cuma sabahtan yaparım. 14. Gün oluyor zaten , o zaman anlarızAkıntı olması iyi bisey bence sonuçta belirtiler arasında yoğun akıntı bende normal şuan. Bas ağrısı deli eder beni her adet öncesi demek seninde öyle demekki sende ümit var :))) hadi bakalım hayırlısı
Ne zamandan itibaren her gün diyosun umarım bugünden değildirBayrama kadar her gun degerlendir garanti olsun
Benımde sagda 2 yumurtam vardı 23 ve 22 mm dılerBelkide , hamilelik var mıydı kaçırmışım?
Sağda 2 yumurtam vardı, sağ tarafımda kramplarım demeyeyim de ağrı ve farkındalık var , oturuşumu bile düzeltiyorum ağrıdan.
Hii anladim simdi. Evet sonrasini da degerlendirebilseydin 2-3 kere iyi olurdu ama bu performansla da tutabilir. Hayirlisi diyelimNe zamandan itibaren her gün diyosun umarım bugünden değildirbenim muhtemel yumurtlama tarihim 19-20 nisan çatlama da 21 büyk olasılık.15,16,17,18,19,20 değerlendirebilirim e yeter ha inşallah yani
Sonrasını da değerlendireyim o zaman ya sonrası çok gerekli değil diye biliyordum ama artık napayım.Öfff anneme yada kayınvalideme gidecek belli değil o şekilde de duşa gir filan utanırım ama yani öyleyse öecburrrr yapacamHii anladim simdi. Evet sonrasini da degerlendirebilseydin 2-3 kere iyi olurdu ama bu performansla da tutabilir. Hayirlisi diyelim
Şimdi gördüm üstteki testleri , şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah, 10. Gün negatifi görünce bozulmadım değil onun için emin olmak istiyorumZaten normali seninki canım. 10. Gün 11. Gün negatife döner daha sonra pozitif olmaya başlar. Benimde gögüs hassasiyetim hiç yok. Ama aşırı mide bulantısı oluyor kısa zamanlı. Ve gece bacak agrısından zor uyudum. Birde adet ağrısı yaşıyorum bende
Benim ikisi de 20 mm di , çok tatlı gözüküyorlardı. İğneden 5 Gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. Doktora gittim. Catladigini söyledi .Benımde sagda 2 yumurtam vardı 23 ve 22 mm dıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?