Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar @defnew @bebibabuli Y Yasmize @mooncrown2001 ve etiketleyemediğim kızlar dayanamadım test yaptım biliyorsunuz artık beni 🤣 iğnenin 7. Günü testim tamamen negatif olmuştu iğne etkisi geçmişti . Bugün iğnenin 9. Günü ve geleceğimden bile daha temiz bir testle güne günaydın dedim 🤣 kocaman bir NEGATİF 🙃 demek ki göğüs hassasiyeti olmadan gebelik olmuyormuş 🤣
Canım sankı hafifmı bır cızgı varmı
Gögüs hassasıyetım var ama benımkıde negatif
Ki benımde 2 yumurtam vardı
Sen devam et bence teste

Hastaneden geldim kızlar tahliller temiz çıktı pelvik ultrason yapıldı onda da sorun yok ama ne hastane çalışma sistemini sevdim ne doktoru bi daha da gitmem
Ultrason çeken doktora sordum yumurta var mı diye daha iri iri yumurtalar görülmüyor dedi anladığım kadarıyla yumurtalar var ama küçük doğru mu anladım bu sözden bilmiyorum
Canim benim anladığım kadarıyla yumurta olgunlaşıp yumurtaliktan cikiyor yaa daha olgunlaşan yok bi sure yumurtalikta buyuyor yaa

Canim benim anladığım kadarıyla yumurta olgunlaşıp yumurtaliktan cikiyor yaa daha olgunlaşan yok bi sure yumurtalikta buyuyor yaa
Vajinal ultrason değil zaten canım çekindiğim pelvik ultrason istedi doktor ben hiç anlamıyorum bu konuları çeken doktora sordum yumurta varsa görülür mü diye daha iri iri yumurtalar yok dedi bugün 3ögümüm zaten

Vajinal ultrason değil zaten canım çekindiğim pelvik ultrason istedi doktor ben hiç anlamıyorum bu konuları çeken doktora sordum yumurta varsa görülür mü diye daha iri iri yumurtalar yok dedi bugün 3ögümüm zaten
Sen naptın doktorami gittin

Canim içine sinmediyse başka bi doktora git bence en azından daha fazla bilgiye sahip olursun sonucta bebek olsun diye her yol deneniyor ilgilenmeleri gerekiyor yeterince

Canim içine sinmediyse başka bi doktora git bence en azından daha fazla bilgiye sahip olursun sonucta bebek olsun diye her yol deneniyor ilgilenmeleri gerekiyor yeterince
Hormonlar adetin 3. Günü bakılıyor ya canım bu ay o şansım geçti galiba

Allah sıkıntın neyse kolaylik versin canım.dusuk mu yapmıştın sen kürtaj mi ben kendi düşsün çok istedim dünden beri kanamam var yarın operasyon günüm inşallah gittiğimde düşmüş olur. Amin canım inşallah Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏💜
Kurtaj planlanmisti kendiliginden dustu canim. Siddetli bir regl ağrısı gibi agriyla basladi kanama. Ogleden sonra bir anda gidiverdi. Agri da aninda kesildi. Orda anladim düştüğünü. Isleme gerek kalmadi. Insallah seninki de kolayca biter.. amin insallah Rabbim isteyen herkese versin saglikla

Tamm canım bu sabah test yaptın mı?
Evet c çizgis kadar koyu suan. Baya koyulastı. Kan tahlili bekliyorum cuma cıkacak. Artık test de yapmam beklerim. Ama karnım aşırı agrıyor aniden adet agrısı gibi kramp gibi. Bide mide bulantıları basladı. Gögüslerimde hassasiyet yok. Adetten önce normalde cok ağrırdı.
EA9B8605-B596-4CF5-8726-3D864567148C.jpeg

Kızlar selam cuma 3 gündür temiz şeffaf akıntım geliyor bu yumurtlama akıntısı mı takviöe göre pazar başladı yumurtlamam

Back