Eşim hasta oldu canım bir haftadır boş geçiyor maalesefTatlım doktora gitmek için erken ama bana kalırsa ayın tamamını değerlendir.
6 gün kala negatif görmen çok normal çok erken çünkü. Beklemelisin..
bende bel agrisi var baskada belirti yok fitil kullaniyorum progesteron dusunuyordum ondan olur bel agrisi, amma testlerde neqativ simdi bende hamile degilmiyim demek bendede cabuk gecdi igne etkisiKuzum benim geçen ay da böyleydi etkisi çabuk gitti hiç belirti yoktu negatifti zaten olmadı bu ay da aynısı oldu etkisi yine aynı süre de gitti hiç belirti yok zaten doktoruma da sordum belirti olmadan gebelik olmaz dedi benim geçen ay adet belirtim bile yoktu bu ay da aynısı zaten progesteron fitil kullanıyorum olmazsam 14 . günde adet olurum geçen ay kan vermeye gittim 14. Gün eve geldim lekenme gördüm 2 gün lekenme ile 3. Gün adet oldum . Bu ay da aynısı olacak belli
bende gordum golge gibi canim beklemis halimi ya ilk 5 dakikada cikdi?bu ay da olmadı sanırım
Ben geçen ay da iğne yaptım aynı şeyler oldu diye bu ay da öyle adet olurum dedim . Senin belki vardır . Herkeste farklı oluyor . Benim öyle oldu diye senin de öyle olacak değil yabende bel agrisi var baskada belirti yok fitil kullaniyorum progesteron dusunuyordum ondan olur bel agrisi, amma testlerde neqativ simdi bende hamile degilmiyim demek bendede cabuk gecdi igne etkisi
Insallah canim sende hamilesindirBen geçen ay da iğne yaptım aynı şeyler oldu diye bu ay da öyle adet olurum dedim . Senin belki vardır . Herkeste farklı oluyor . Benim öyle oldu diye senin de öyle olacak değil yainşallah hamilesindir canım
İnşallah hamişsindir kuzumBat tarihim geldi ama gelen giden yok
İnşallah canımm ama içimdeki his değilsin diyorİnşallah hamişsindir kuzum
Dur öyle hislerle konuşma yaİnşallah canımm ama içimdeki his değilsin diyor
Bu ağrılardan bende de var psikolojik mi acaba anlamadım ya inşallah öyle değildir ve bebiş vardır, ben de test yapmaya korkuyorumGünaydın kızlar. Ben klasik sabah regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım. Yumurtlama 6sıydı bat 20 Nisan. Hiç ama hiç ümitlenmiyorum. Hatta 20si geçmeden test bile yapmayacağımhep hüsran çünkü
Haklısın ama ben zaten adet düzensizliği olan birisiyim ondan hissetmiyorum dedimDur öyle hislerle konuşma yabu hisler hamilesin dediğinde de olmadığımız oluyor malum
Evde değilim canımCanim burda bariz var ama bi aydinlikta cekip atarmisin bide
İnsAllah sağlık ile şifa ile çok saol canimHamilesin bence sen tatlım
31 yaşındayım canım, bugün regl oldum bende malesef olmadı bu ay da.Evet kürtajmis doktor oyle dedi yaş kaç sizn benm yaş 39 yastanda dolayı beklemeyiz aşılama tüp bebek deneriz dedi
Allah razı olsun canim benim bakayım bı şimdi kan verdim yarın çıkıyormuş sağlık ocağında ya bilmiyordum ama verdim bı kere hayırlısı çıksın insCanım senin git gide koyulayışıyor sankikoyulaştığı için vardır bence olmazsa koyulaşmazdı canım ayyyy hadi inşallah sağlıkla ilerlesin
Evet ona iyi diyorlar zaten varsa var yoksa yok bakalım cumayı bekliyorum nasibimizde varsa güzel olsun insCanım var ben laboquick teste güveniyorum yalancı çıkartmıyor
Hadi Insallah ruyan ciksin yaaKızlar günaydın bugün sabah değişik bir rüya ile uyandım kadın doğuma gitmişim doktora diyorum ki ben hamileyim hissediyorum oynuyor içimde ve cinsiyeti kız nasıl hissediyorsun öle birşey olamaz diyor ve karnimdan ultrasonyona bakıyor bana dönüyor evet gebelik ve var hemde kız nasıl olabilir bu diyor şaşırıyor kasığımda hareket ettiğini gördüm rüyamda (ilk çocuğumdan bildiğim için böle 20 haftalarda hareket eder ya aynı öyle hareket ediyordu )hareketle uyandım hemen gözümü açtım çok etkiledi beniRabb'im hayırlısını versin hakkımızda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?