Yarın erkenden bidaha testı yapıcam inşallah onda çıkar bsylercanim ben goremedim amma telefonla cook silik oldukda iyi gozukuyor zaten
Insallah canimYarın erkenden bidaha testı yapıcam inşallah onda çıkar bsyler
Kaset test yaparsan daha net sonuc alirsinYarın erkenden bidaha testı yapıcam inşallah onda çıkar bsyler
Kizlarr bilgisi olan yardımci olabilirmiKizlar merhaba size bir sorum olcak döngunun 8.Gununde ovulasyon testinin pike yakin cikmasi normalmi bugun 16.Gunu 11.Gun siliklesti ve daha sonra hic cizgi koyulasmadi yumurtlamama gibi bir sorunumda yok
erken yumurtlama olabilir benceKizlarr bilgisi olan yardımci olabilirmi
Canım bende 2. Fotoda çok hafif gördüm gibi bende oğlumda bu testle bayaaaa silik çizgiyle ilk öğrenmiştim 6 gün kala o yüzden doğru görüyorsundur test bozuk olmadıgı sürece gördüğün çizgi doğrudurKızlar bat 15 nisan bugün erken gebelik yaptım Bi bakar mısınız sizde ben görüyor gibiyim ama hayali çizgi mi görüyorum ki
İnşAllah görürüm bir çizgi falanKaset test yaparsan daha net sonuc alirsin
Artimed ben markaya göre değiştiğini bilmiyordum artimed için pek iyi şeyler söylemiyorlarHangi marka test kullanıyorsun canım
Ahh canım moral depoladın valla inşallah yarın kaset testte de bsyler çıkarCanım bende 2. Fotoda çok hafif gördüm gibi bende oğlumda bu testle bayaaaa silik çizgiyle ilk öğrenmiştim 6 gün kala o yüzden doğru görüyorsundur test bozuk olmadıgı sürece gördüğün çizgi doğrudur
Vallahi çok iyi ya bende pko var adetlerim düzensiz ne zaman catladigini da bilmiyorumBen bikere kadın doğuma gittim hatta adetim bitelide 5-6 gün olmuştu ama bir kasık ağrısıyla akıntım gelmişti muayeneden önce hatta dedim inşallah muayene esnasındada gelmez falan utanırdım muayenehe girdiğimde dr sağ yumurtan çatlamak üzere bugün yarın değerlendir demişti o günden beri böyle o ağrı akıntı oldugunda mutlaka değerlendiriyorum adet uygulamasıda tam o günlerde yumurtlama bildirimi gönderiyor hemen hemenadet uygulaması kullanabilirsiniz çatlama probleminiz yoksa eğer o uygulamalarda çatlamayı nerdeyse biliyor
Her test için illa kötü yorum var. Bende artimedi önerenleri gördüm hepArtimed ben markaya göre değiştiğini bilmiyordum artimed için pek iyi şeyler söylemiyorlar
Yani hiç test deneyimim olmadı dün ve önceki gün birgebeningunlugu sayfasından aldıklarımı kullandım bitince mecbur yeni test aldimHer test için illa kötü yorum var. Bende artimedi önerenleri gördüm hep
Bu son bi haftadır ateşim sürekli 36.6-36.7 sanırım ateşle takip eden de çok var ama ben bilmiyorum. Eşim de bugün sen neden bu kadar sıcaksın dedi. Ateş ile nasıl anlıyorlar acabaBen bikere kadın doğuma gittim hatta adetim bitelide 5-6 gün olmuştu ama bir kasık ağrısıyla akıntım gelmişti muayeneden önce hatta dedim inşallah muayene esnasındada gelmez falan utanırdım muayenehe girdiğimde dr sağ yumurtan çatlamak üzere bugün yarın değerlendir demişti o günden beri böyle o ağrı akıntı oldugunda mutlaka değerlendiriyorum adet uygulamasıda tam o günlerde yumurtlama bildirimi gönderiyor hemen hemenadet uygulaması kullanabilirsiniz çatlama probleminiz yoksa eğer o uygulamalarda çatlamayı nerdeyse biliyor
Oluyormu canim bu kadae erken peki cok arada kaldim testim böyleydierken yumurtlama olabilir bence
Ay hadi inşallah guzel haberlerle gelirisn canımİnşAllah görürüm bir çizgi falan
İlk gittiğim genel muayneydi 2. Adet kanamam uzun sürmüştü ondan gittim3. Bebek için hormon tahlili istedim 1 yıldır korunmuyoruz olmadıBen genel kontrole gitmiştim medicanada müzeyyen hn a.Pınar Türk e de iyi diyorlar bir de volkan bey Baya baya övülüyor.Siz ne için gittiniz 3 doktora tedavi mi yoksa kontrol mu?
Aldım isimlerini teşekkür ederimErkek doktorlar daha ilgili oluyor sanırım :) benim tavsiye ettiklerimi de deneyebilirsin canım
Koyu çıkarsa gebeliğe yorumlayabiliyor. Çünkü lh hep var bizde
İnşallah mayıs ayında olsunİlk gittiğim genel muayneydi 2. Adet kanamam uzun sürmüştü ondan gittim3. Bebek için hormon tahlili istedim 1 yıldır korunmuyoruz olmadı1 kürtajım var sadece
Adetin uzun sürdüğünde ne dedi doktor bu duruma canımİlk gittiğim genel muayneydi 2. Adet kanamam uzun sürmüştü ondan gittim3. Bebek için hormon tahlili istedim 1 yıldır korunmuyoruz olmadı1 kürtajım var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?