Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla testlerin bile bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum eskiden hangisinde yaparsam çıkar sanıyordum ama burda çok şey öğreniyorum
Al benden de okadar canım valla çok basit sanıyordum bide oğlumdaa hiç zorlanmamıştım ya buda kolay olur sanıyodum ama baya baya nazlı cıktı gelmek bilmedi

Evet kürtajmis doktor oyle dedi yaş kaç sizn benm yaş 39 yastanda dolayı beklemeyiz aşılama tüp bebek deneriz dedi

Maşallah büyuusnler sağlıkla doktor takibi yaptiryormusn
Yaptırmıyorum canım dr klomen önermişti ama eşimin testlerinide görmek istemişti bende onlar yapışana kadar vakit kaybetmeyeyim diye başladım klomene ovülasyonla takip ediyorum. Eğer çok fazla ağrı veya sürekli pik görürsem dr gideceğim

İnşallah hayırlı haberler alırsın canm benmde yarn doktor kontrolü varda 9. Gün boyutu kac olmuş bakalm Allah herkese nasip etsin hayırlı evlatlar

Bende bursadayım şöyle istediğim gibi rahat rahat konuşabileceğim kendimi anlatacağım bir dr bulamadım
Kızlar ben de bursadayım 5 yıl önce oğlumun doğum doktoru deniz Güleryüz çakmak tı memnundum bu sene de Neriman Çelik ve senem akalın a gittim malesef gebeliğim sonlandı ama memnundum onların bir suçu yoktu sonuçta senem akalın bana çok insancıl yaklaştı içtendi

Baya nazlilar ya artık çabucak gelsinler inşallah
İnşallah kuzum şeye yazdım da c-life varya ona yazdım kapsülünü kullansam mı diye düşündümde sürekli kullanılan bişey değilmiş adet günü başlıyorsun diyo yumurtlamayı hissettiğin an bırakıyorsun diyo kapsül 3 aylık kapsül içeriyormus herhalde yani belki ilk ayda kalsan gerisi çöp olur ben düzenli tüm günler kullanılıyo sandım o yüzden vazgeçtim eğerki biraz daha hamile kalamazsam uzun aylar belki düşünebilirim

İnşallah hayırlı haberler alırsın canm benmde yarn doktor kontrolü varda 9. Gün boyutu kac olmuş bakalm Allah herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Ovülasyon testi yapıyomusun canım aynı gidiyoruz seninle inşallah amiiin

Kaybın için üzüldüm canım allah evladına uzun ömürler versiz sağlıklı hayırlı evlat nasip etidin Hangi hastanede canım

Kaybın için üzüldüm canım allah evladına uzun ömürler versiz sağlıklı hayırlı evlat nasip etidin Hangi hastanede canım
Amin canım sağolasın 3 ü de hastanede değil hepsi özel klinikte çalışıyor, senin doktorun kim ?

Amin canım sağolasın 3 ü de hastanede değil hepsi özel klinikte çalışıyor, senin doktorun kim ?
3 kere dr a gittim 3 üre farklıydı medicana bahar çelen. Medicabil Songül yapıcı. Şehir hastanesi Serdar türklay. Aslında serdar beyi beğendim çok ilgiliydi özelde olsa ona gitmek çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…