hadi inşş çooook amiinSahura kalktigimda yapicam ınsllah bisey cikar
Benimde ayni sebepsiz esimde de benimde hersey normalçoooook birde sebepsiz olunca insanın daha çok siniri bozuluyor ilk aylarda çok takmamıştım hiç bir şey olmadıkça kafama takmaya başladım artıkk
bu ay da olmazsa tedaviye başlıycaz bakalım gerek kalmaz umarımBenimde ayni sebepsiz esimde de benimde hersey normal
Insllah gerek kalmaz canimbu ay da olmazsa tedaviye başlıycaz bakalım gerek kalmaz umarım
Al benden de okadar canım valla çok basit sanıyordum bide oğlumdaa hiç zorlanmamıştım ya buda kolay olur sanıyodum ama baya baya nazlı cıktı gelmek bilmediValla testlerin bile bu kadar önemli olduğunu bilmiyordumeskiden hangisinde yaparsam çıkar sanıyordum ama burda çok şey öğreniyorum
Evet kürtajmis doktor oyle dedi yaş kaç sizn benm yaş 39 yastanda dolayı beklemeyiz aşılama tüp bebek deneriz dediPolip ameliyatı da bı nevi kürtaj oluyor diye biliyorum, bende de polip vardı 1 buçuk cm lik, Şubat'ta histeroskopi oldum. 2 senedir deniyoruz olmuyor bakalım bu ay histeroskopi sonrası olacak mı? Bnm de doktorum engel olur gebeliğe olsa bile düşük riski yüksek olur demişti. Çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmadan atarsın polipi.
Maşallah büyuusnler sağlıkla doktor takibi yaptiryormusnKızlar yavaş yavaş büyüyor yumoşlarbir iki güne pik olur umarım. Bugün döngünün 8. Günü daha
Yaptırmıyorum canım dr klomen önermişti ama eşimin testlerinide görmek istemişti bende onlar yapışana kadar vakit kaybetmeyeyim diye başladım klomene ovülasyonla takip ediyorum. Eğer çok fazla ağrı veya sürekli pik görürsem dr gideceğimMaşallah büyuusnler sağlıkla doktor takibi yaptiryormusn
İnşallah hayırlı haberler alırsın canm benmde yarn doktor kontrolü varda 9. Gün boyutu kac olmuş bakalm Allah herkese nasip etsin hayırlı evlatlarYaptırmıyorum canım dr klomen önermişti ama eşimin testlerinide görmek istemişti bende onlar yapışana kadar vakit kaybetmeyeyim diye başladım klomene ovülasyonla takip ediyorum. Eğer çok fazla ağrı veya sürekli pik görürsem dr gideceğim
Kızlar ben de bursadayım 5 yıl önce oğlumun doğum doktoru deniz Güleryüz çakmak tı memnundum bu sene de Neriman Çelik ve senem akalın a gittim malesef gebeliğim sonlandı ama memnundum onların bir suçu yoktu sonuçta senem akalın bana çok insancıl yaklaştı içtendiBende bursadayım şöyle istediğim gibi rahat rahat konuşabileceğim kendimi anlatacağım bir dr bulamadım
Baya nazlilar yaAl benden de okadar canım valla çok basit sanıyordum bide oğlumdaa hiç zorlanmamıştım ya buda kolay olur sanıyodum ama baya baya nazlı cıktı gelmek bilmedi
Benim de aynı tarihler, heyecanla bekliyorum henüz görünen bise yokkızlar bat 15 nisan yumurtalama tarihim 31 mart yarın ilk idrarla gebelik testi yapayım mı sizce yoksa bir iki gün daha bekleyim mi ?
İnşallah kuzum şeye yazdım da c-life varya ona yazdım kapsülünü kullansam mı diye düşündümde sürekli kullanılan bişey değilmiş adet günü başlıyorsun diyo yumurtlamayı hissettiğin an bırakıyorsun diyo kapsül 3 aylık kapsül içeriyormus herhalde yani belki ilk ayda kalsan gerisi çöp olur ben düzenli tüm günler kullanılıyo sandım o yüzden vazgeçtim eğerki biraz daha hamile kalamazsam uzun aylar belki düşünebilirimBaya nazlilar yaartık çabucak gelsinler inşallah
Ovülasyon testi yapıyomusun canım aynı gidiyoruz seninleİnşallah hayırlı haberler alırsın canm benmde yarn doktor kontrolü varda 9. Gün boyutu kac olmuş bakalm Allah herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Kaybın için üzüldüm canım allah evladına uzun ömürler versiz sağlıklı hayırlı evlat nasip etidinKızlar ben de bursadayım 5 yıl önce oğlumun doğum doktoru deniz Güleryüz çakmak tı memnundum bu sene de Neriman Çelik ve senem akalın a gittim malesef gebeliğim sonlandı ama memnundum onların bir suçu yoktu sonuçta senem akalın bana çok insancıl yaklaştı içtendi
Amin canım sağolasınKaybın için üzüldüm canım allah evladına uzun ömürler versiz sağlıklı hayırlı evlat nasip etidinHangi hastanede canım
Bende katılmak isterim bir düşüğüm birde doğumdan sonra kızım vefat etti tekrar istiyorum Rabb'im nasip ederseAllah isteyen herkese nasip etsin
Yaptm ama sıvıya flan pek dikkat etmeden yaptm daha birşey yoktu birde yarn yapicam doktora gitmeden çok heyecanlı dimiOvülasyon testi yapıyomusun canım aynı gidiyoruz seninleinşallah amiiin
3 kere dr a gittim 3 üre farklıydıAmin canım sağolasın3 ü de hastanede değil hepsi özel klinikte çalışıyor, senin doktorun kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?