- Emoji Skoru
- 876
- Puanlar
- 33
Kuzum akintin ne durumda ?Artık ya adetler gelcek kendini belli ediyor ya da artık bebişler ağrı yapıyorben bilmiyorum kendimi çok karamsar yaptım bu iki gündür günler geçmek bilmiyor olmamış gibi hissediyorum
Canım akintin ne durumda ?Aynı his bende de var tutmadı yine diyorum olmazsa da şaşırmam artık
Artımed mi canım buKızlar beni biliyorsunuz zaten şimdi de farklı test aldım böyle çıktı bata 4 gün var olmasa çıkmaz yani dimeBezgininsan @Fitanneaday @Psikolog2426 fnd_50
Eki Görüntüle 3231695
Bezen akıyor bazen akmıyor . Fitil kullandığım için emin olamıyorumCanım akintin ne durumda ?
Çok erken değil mi 8 gün öncesi?Kızlar ya bana da bir yorum yapın lütfen yabugün de gebelik testi erken olandan yaptm negatif adetime 8 gün kaldı olsaydı çıkardı demi bu arada hiç bir belirti de yok
Sen de var mı canımCanım akintin ne durumda ?
Anladım kuzum, beyaz s*müksü bir yapıya döndü benimdeBezen akıyor bazen akmıyor . Fitil kullandığım için emin olamıyorum
Kendime engel olamıyorumAynen canımkız her gün her gün yapma 2 günde bir yap beta 2 günde bir yükseliyor varsa anca öyle çıkar
Çok fazla değil normal adet öncesi akintilarim varKuzum akintin ne durumda ?
canım test yaptım benımkıde tamamen negatifİnşallah öyledir ya
Canım ben test yaptım tammen negtıf senın sansın daha yuksek en azından sılıkCanım ya keşke ama hiç ümidim yok iyice psikolojim bozuldu her gün silik çizgi görmekten sabaha negatife döner diye hissediyorum. İnşallah hislerin doğru çıkar
Banada bu ayda olmazsa gebelik polipleri almamız gerek dedi belkide uzun zmandr ondan hamile kalamıyorum bende heyecan içindeyim hayırlısı hakkimizdaben iki buçuk hafta oldu dış gebelikten kürtaj oldum en son doktora kontrolde polip var rahimde adet ol bakalım atacak mısın bakalım yoksa almamız lazım hamile kalsan bile düşük olur yüksek ihtimalle dedi psikolojim allak bulşak acaba polipten mi dış gebelik oldu zaten kürtaj oldum bidaha yapmak istemiyorum
Bendede 1 mm polıp cıktı sizinki kac adet boyutları nedır doktor cok kucuk sıkıntı olmaz dedı ama ılerleyen zamnlarda ne olur bılemıyorumBanada bu ayda olmazsa gebelik polipleri almamız gerek dedi belkide uzun zmandr ondan hamile kalamıyorum bende heyecan içindeyim hayırlısı hakkimizda
YaaAnladım kuzum, beyaz s*müksü bir yapıya döndü benimde
Anladım canım hayırlısı olsun bekle bakalım inşallah pozitife dönercanım test yaptım benımkıde tamamen negatif
İnşallah da bilemedim, sırf test yapmayayım diye almadım, yoksa asla engel olamam kendime , daha çok stres olurum diye düşünüyorumYaagebelikte beyaz sarımsı süt kesiği oluyor genelde hadi inşallah Gebelik vardır
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım isteyen herkese nasip etsinSüt hormonu oldugu için gebelikte yükselir zaten kuzum hayırlı olsun bebişin
Canım bi baksaydın yaİnşallah da bilemedim, sırf test yapmayayım diye almadım, yoksa asla engel olamam kendime , daha çok stres olurum diye düşünüyorum
Bence yapın varsa muakkak sılık cıkarkızlar bat 15 nisan yumurtalama tarihim 31 mart yarın ilk idrarla gebelik testi yapayım mı sizce yoksa bir iki gün daha bekleyim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?