• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Ankete Katılan
    91
Herkese selam,şu an 4 aylık evliyim. Eşimle bir sitenin arkadaş chat ortamında tanıştık.Kendime arkadaş ararken niyetim ve duam hayırlı biriyle karşılaşmak ve bu beraberliği ömrümce sürdürmekti.Ve çok şükür öyle birinin bu ortamda bulnmayacağı ihtimalinin yüksek olmasına rağmen profilimi bıraktım ve Farklı kişilerden defalarca soruma karşılık aldım.ve sorduğum ve aldığım cevapları analiz ederek biriyle görüşmeye başladım.1,5 yıl sonunda evlendik.tabi bu zaman zarfında ayrı ve birbirine uzak mesafelerde şehirlerde olmamıza rağmen yüzyüze görüşme ortamları yakalamaya çalıştık.Biraz kişilik tecrübeniz varsa ve az çok analiz yeteneğinizi ve kriterlerinizi iyi değerlendirebiliyorsanız zaten kimin ne olduğunu ilk görüşmede anlayabiliyorsunuz.Elhamdülillah ben doğru insanı buldum.ve bu insanla dünya ve ukba alemini birlikte yaşamak adına ailemden uzak bir şehre gelmeyi göze aldım.tabiki hasretlik ihtiyaç hissetmiyor değilim ama bunun dışında hayatımdan memnunum.Halis niyetle ve duayla çaldım ben internetin kapısını va açıp girebildim.Yani NEDEN OLMASINNNNNNNNN....Sevgilerimle,

Şu yüz yüze hiç görmediğim bir insanla evlenmem diyen arkadaşlar sanırım ki msnde sadece yazışarak hadi gel evlenelim diyipte sonra bir günde evlilik oluyor gibi filan düşünüyorlar sanırım. İlginç bir analiz :S

İnternet sadece vesileyse niye olmasın. Ama burda yalan söleyeni daha çok tabi ki dikkatli olmak gerekiyor

Benim artık hiç bir erkeğe güvenim kalmadığı için neresi olsa hepsi de yalan diyorum : )

bende erkek arkadaşımla internette tanıştım. belki evlenmek şu an bana çok uzak br kavram ama olabilir. sonuçta sadece tanışmama vesileydi okadar. yüzyüze her fırsatta görüşüryoruz. sonuçta bütün erkekler güvenilmezdir kötüdür diye bir yargı koyamayız. allah hepimiz için hayırlısını versin diyelim

ßen de chatde tanisdim 6 yil oldu:) Sorunlar daa olsa hala ilk günki kadar asigim ona ama dogrumu? Simdiki aklim olsa yani onu tanimadan Bu kadar baglanmadanki günlerime geri dönmüs olsam ve bunca seyleri cevremdekileri ve yasadigim onca sorunlarin basima geliceklerini bilsem kesinlikle güvenmeyin derdim cünki Ali yi Seviyorsun Karsindaki Mehmet cikiyor:) yani Kizlar imamin dedigi gibi dedigimi yapin ama yaptigimi yapmayin diye bir söz var sanirim. Tavsiye asla etmiyorum...En dogrusu real de olandir...Bu sekilde dedektifcilik oynamak zorunda kaliyorsunuz:)

tabikide 2 günde evlenilmiyor ama ben evlenmem evlenmedim zaten bence herşey akışında güzel aşkta.binlerce üyenin arasından seçtiğim yada seçildiğim biriyle evlenmek bana sağlıklı gelmiyor.herkesin kendi seçimi:kahve:

Gerçek hayatta tanıdığımız kişiler söz konusu olduğu zaman dedektifçilik oynamıyormuyuz ki??yerimseniben Gerçek hayatta da yalan söylenmiyor mu?Gerçek hayattaki erkekler kızları kandırmıyor mu? çok mu dürüst oluyorlar???

illaki canim ama gercekden cok zor günler gecirdim sonuc güzel tabi sabreden dervis muradina ermis misali oldum anliycan Gercekden real de de bunlari yapan okadar cok insan varki yaradan bizleri o tür insanlardan korusun...Hayirli helalsüt emmis insanlarla karsilastirsin zaman kötü:(

bende internet ortamında tanıdım 3 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır nişanlıyız temmuzda da evleniyoruz nasipse

ben eşimle bir sitede tanıştım msnde devam ettim ve şimdide evliyim :)

aman yahu ne buluşucam evlerden ırak ne cinayetler işleniyor şu chat yüzünden aman aman benden uzak Allah' a yakın..cevremden bulmayı tercih ederim.

yani mantık sadece oda insan bisde yemicek herhalde senii bena şkıma güveniyorum hemde sonsuz sekilde evelencemde allah ın izniylee hayatımda işte bu diyebilcem biri hemde oo sadece biraz inadı ve siniri beni öldürüyoo:D:D:D:DD: ama onuda bayan oalrak sen yatıstırmasını bilicen şin ne:D

shenaycım öldüm su yazdıklarını okuyana kadar, o kadar çaba sarfettımkı kendıme geldıgımde pc ye gırmek uzereydım sonra kendıme gulmeye basladım canım. neyse bana pek güvenılır gelmıyo ılerde yıne aynı sekılde baska bayanlarlada tanısırmı dıye dusunurdum ve guvenemezdım herhalde gercı ıcınde olan her sekılde yapar...

böyel konularda sadece insanına denkgelmek gerekiyo yoksa basınız ağrıya bilir ama cok muhetsem evlenebileceğin insanda cıkabilir karsına

Evet Siz Sanki Hayatinizda Msn Ye Girmediniz Onlar Kötüyse Hayli Hayli Sizde Kötüsünüz Sizede Güven Olmaz

Bence güven konusunda problem yaşanır. Bana göre değil. İnternetten medet uman erkeklerden şüphe ederim şahsen ben. Zaten reelde bulmuşum ben erkeğimi başka bir şeye ihtiyacım yok (;

Back