Anket Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Ankete Katılan
    91
2 yılı geçmiştir aşkımla chatte diil ama internet vesilesi ile tanıştık. onu çok seviyorum:asigim:

neden olmasin
tanisip görüstükten sonra o sanal sevgili olmaktan çikar
sanal sadece tanismaya vesile olur.

Son düzenleme:
7 ay sonra düğünüm inş :1closedeyes:

Kesinlikle güven olmaz diyenleri anlıyamıyorum ben yaa...

Normal hayatta bir şekilde tanıştın diyelim..Çok sevdin,aşık oldun,güvendin,evlendin ne oldu? Yok şiddet gördüm,yok hakaret işittim,yok çok değişti,yok benim evlendiğim adam bu değil...Nedir yani bu??

Tabiki arada istisnalar çıkıyor..İnternettede aynen bu şekilde...Ayrıca yüzyüze görüştükten sonra sanallık diye birşeyde zaten kalmıyor...

Herkesin kendi hayatı kendi düşüncesi tabiki...

ya chatin amacı muhabbet zaten.. sonuçta chate girdiğin zaman karşı taraf kız arıyor diğer taraf erkek arıyor.. hiçbir erkek chatte evlenceği kızı beklemez bence amaçları sadece muhabbet olur..

normal hayatta tesadüfen karşılaşırsın sonra seversin.. çünkü önceden biriyle tanışacağım da arkadaş olacağım diye bir yargı taşımazsın ancak dediğim gibi chate girerken amaç arkadaş bulmaksa erkeğin tek arkadaşının ben olacağımı düşünmem ve de güvenmem..

güvenenler de olabilir.. evlenecekler de olabilir.. onlar bana göre istisna..

ya bende askimla chate tanisdik ve onu cok seviyorum onunda beni sevdigine eminim ve yakinda evlenmeyi düsünüyoruz. cogu insanlar güvenilmez chaten tanidigin birine diyor ama ama fark etmez ki ha disardan tanismisin ha chaten bence bi farki yok cünkü disardan tanisdiginda seni kandira bilir ya bence ayni sey farki yok zaten bence hic bi evliligin garantisi yoktur neyin ne olacagini bilemesin.

oradan hiç kimseye güven olmaz helede chatda kimse doğruyu söylemiyorki...tvde bu aralar çok örneklerini görüyoruz zaten... kendimi riske atmazdım diye düşünüyorum...

evet chattede öncelikle herkes arkadas olarak baslarr konusur anlasır bunda ne sorun var mantıklı düşündüğünüzde reelde tanıdın adamın yalan sölemice ne malumm dar cerceveli düşünmemek lazımm herkesin bi görüşür var ama ben güveniyorum ve sonsuz bir güvenle hemde insalnar biyererde tanısabilir sizin diğer parcanız dünyanın diğer bi ucunda bile oalbilir

mnsde değil ama telde chat yaparken tanışmştım engelim olmasaydı belki evlenirdim her mnsdeki kişi kötü değildir

istisnalar kaideyi bozmaz...
heppsi kötü olmayabilir ama ben yinede uzerine basa basa söylüyorum asla tanismazdim konusmazdim cünkü nerden bilebiliriz ki :belki bir genelev tarafindan konuluyor o yakisikli gencler chat ortamlarina ve bizim kizlarimizda kaniyor ya evden kaciyor ya kocadan bosaniyor gidiyor adama sonra ne oluyor aci ama gercek satiliyorr hemde birdamla gözyasina bakilmadan az gercekci olalim kizlar ne olur dikkatli olun bu konularda:1no2::1no2:

arkadaşım sana çok katılıyorum, zaman kötü artık oralarda ne kötü niyetlerle bulunan insanlar var. evli olupta genç kızları kandırıp yoldan çıkaranlar v.s. ne biliyim her şey var işte ben çok teredütlü yaklaşıyorum bu konuya hep kötü tarafını düşündüğüm için. demek istediğim burda sohbetler edilebiliyor ve evliliğe doğruda gidebiliyor. çok dikkatli olmak gerek görüyoruz yani neler oluyor.:1no2:

bence istisnalar kaideyi bozmaz.tabiki netten tanıştın birine güven olmaz.bunu zamanla anlayabilriz.cafedede tanıştımız birine güven olmaz.sengözlerimebaksanab
ama neden olmasın ii birine denk gelirsem öle çette mette değl forum sitesinde falan neden olmasınn.bu arada bende 2 aydır biri ile yazışıyorum.camdanda görüyoruz birbirimizi ve yarın ilk buluşmamız olacak dua edin bana.:asigim::asigim:

olmaz işte
sadece sözlere bakılarak nasıl güvenim
büyük laf etmim ama
Allah korusun

bende netde tanısdım ama chatde degıl chatde kı ortama bende pek guvenmıyorum bızım forum gıbı bı forumda yazısmalarala atısmalarla basladık tansıdık sonra ailelerımız gorustukı ınanın esımı tanıyana kadar ben kızıyordum cevremdekılere netdekılere guven olmaz hatda aileler bıle tanısırken bu sorun oldu gercı ılk basta soylemedık orda tanıdıgımızı ama neyse mutluyum onu sevıyorum bazen ıstısna durum oluyor ıste ama haklısın cok yalan dolan donuyor netdede buda bır gercek

olmayacak şey değil aslında
önemli olan sonrasıdır zaten
o kişiyi iyice tanıdıktan sonra
neden olmasın. Ha başkasının aracılığıyla
tanışmışız ha netten ne fark eder..

ama nette kandırılma olayları çok fazla ..
artı sadece gönul eglendırmek için gıren tonla yalan söyleyen evlı olan bekar olan,hırsız olan ne bılım bırsuru ınsan var... yınede bana çok inandırıcı gelmıyor..

benim kuzen gectigimiz ay nişanlandı chatten biriyle yani sevebiliyolarsa güveniyolarsa sorun yok bence

ben Asla Evlenemem Evlenmemde Zaten çok Korkarim Ben Ya Böyle şeyelrden Kim Taniştiğim Kişi çok Merak Ederimm
Ayricada Güvenmem Kimseye Ben Ya çok çekingen Gördüm Kendimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…