Anket Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Ankete Katılan
    91

elfcyln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
148
0
96
46
İstanbul
a) Hayır, kesinlikle olmaz
b) Neden olmasın
c) Oradan kimseye güven olmaz
d) Ben sevgilimi/esimi oradan buldum

Ben (c) şıkkına inanıyorum istisnalar olabiliyor tabikiiŞeniz

Yok olmaz..
Niye olmaz? Olmaz işte..
Güven vermez bana..Nasıl bir dünyada yaşıyoruz malum..Somut hali dururken,soyutuyla işim olmaz açıkçası..

mnsde değil ama telde chat yaparken tanışmştım engelim olmasaydı belki evlenirdim her mnsdeki kişi kötü değildir

neden olmasınn kii sokakta tanısıyosun güveniyosun cafede tanısıyoun güveniyoun da nette olunca ie güvenmiosun sizde bizde nete takılıyoruz o zaman bizde birbrimize güvenmeyelim burda mantıksız ama velakin tabki nette tanısma nette kalmıcak reelde de görüşmek laım yoksa bir anlamı olmaz bende sevgilimle nette tansıtım görütüm reelde ve cok mutuyum yani bazı seyleri mantıklı düünmek alzım bizde nete takılıyozu sonucta bide onalrn acısından düşünmek lazım onalra görde netteki kzıalr güven vermez ama bend edim gibi su an cok mutluyum ailesiyledde tanıstım su ana kadar hersey cok güseldi hatta evlenmeyi düşünüyoruzz

bizde erkek arkadaşımla msnde tanıştık şuan çok mutluyuz ve ciddi düşünüyoruz sanırım istisnalar olabiliyo

heheh bence guven olur cunku bende esimle internette internetten tanidigimiz ortak bir arkadas sayesinde tanistik... gerci esimle basta arkadastik sonra cikmaya basladik sonra 1hafta onlara kalmaya gittim felan derken aradan 1sene gecti evlendik ve su an cooook mutluyuz onu deliler gibi seviyorum canim kocacigim benim!!! 1bucuk sene oluyor evleneli...

yani mantık sadece oda insan bisde yemicek herhalde senii bena şkıma güveniyorum hemde sonsuz sekilde evelencemde allah ın izniylee hayatımda işte bu diyebilcem biri hemde oo sadece biraz inadı ve siniri beni öldürüyooD: ama onuda bayan oalrak sen yatıstırmasını bilicen şin ne

ben evlenmezdim ama başkalarının tercihine de saygı duyarım dayımız kızı eniştemle internet ortamında tanışıp evlendiler şimdi çok tatlı bi kızları var..ama kısmet işi bu herkes iyi çıkacak ya da herkes kötü çıkacak diye bir şey yok

Bende aşkımı internet ortamında tanıdım we iyiki tanımışım.O hayatıma giren en mükemmel kişi bence onsuz geçen zamanlarıma acıyorum şu an.EVLENİYORUZ ZATENNN...:asigim::asigim::asigim:

Bende güvenemezdim galiba tanıştığın birine bile güvenemiyosunki chat tekine nasıl güvenicen sanal ortamda yalan çok olur bence...

valla ben de pek inanmam ama yakın çevremden bir örnek kuzenim chat ortamında buldu kocasını ve şu an 1 yıllık evliler.. herşey de çok güzel gidiyor maşallah yani nazar değmesin

Olabilir neden olmasin??Tabi öyle pat diye de olmaz,taniyacaksiniz birbiriniz öyle.Hayat süprizlerle dolu ne zaman ne olacagi belli degilki..

kısmet ısı ama ben evlenmezdım bın tane yalan soyleyenı var kendını farklı tanıtanı en ıyısı bıldıgın kasını gozunu gordugun bırıyle evlenmek bence...

güven olmaz böyle ortamda insanlar kendilerini farklı gösteriyorlar

belli olmaz evlenen kişiler var yani ama benim kalbim dolu olduğu için bana işlemez :)

bizde erkek arkadaşımla msnde tanıştık şuan çok mutluyuz ve ciddi düşünüyoruz sanırım istisnalar olabiliyo

evet arkadaşım inşallah hayırlı mutlu bir son olur sizin içinsırnaşık şey Aslında bende karşı değilim ama güvenilir bir yer değil. Ne tehlikelerin olduğunuda görüyoruz haberlerde ve bunlar beni korkutuyor açıkçası. Ama düzgün kişilerinde olduğuna eminim inş iyi insanlarla karşılaştırsın Allah bizleri. Ben 2 kişi ile tanıştım ve ciddiydik düzgünde biri olduğunu düşünüyordum ama malesef sonunda 2sininde de evli olduğunu öğrendim. Bundan sonrada hiç güvenim kalmadı.
Sonuçta burdan bir eş çıkacağına inanmamaya başladım. Ama olanlara saygım var bana denk gelmemiş işte:asigim:

bende eşimle internette tanıştım 4 yıldır çok mutlu giden bir evliliğimiz var internetin bana sağladığı en güzel şey o zaten

5 sene önce netten tanıştığım adamla evlenmek üzereyim
son 4 güntatlicadiarzu

Güven meselesi benim için çok önemli.
İnsanları hemen tanımaya çalışırım ve bu izleme süreci uzun bi süre devam eder.
Eşimle tanıştığımızda 1 sene hep ne istediğini, bakış açısını fikirlerini öğrenmeye çalıştım.CADIARZU
Açıkçası ilk bir yıl güvenemiyordum.
Böyle bir kişilik internette tanıştığı birine güvenebilir mi???
Sorunun cevabı Hayır oluyor!!!!!:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…