chat yapan evli bayanlara

bi kere bu hikaye biraz dayama olmuş, siz de böyle mi hissettiniz bilmiyorum?
ayrıca hikayeyi kaleme aldığını varsaymamız gereken kadına uyuz olduğumu da belirtmeliyim.
bu hayatta herşey insanlar için; hata da erdem de... kendi özgür iradesiyle aldığı kararlara bir insan ya göğüs gerer ya da kendi içinde heseplaşma yoluna gider...ama ibret olsun niyetiyle paylaşıp, her lafın arkasına islami terminolojiyi ekleyip sözüm ona tribünlere oynayarak kendisine bir "hoşgörü" alanı peydaa etmeye yeltenen kadınları samimi bulmuyorum...
ve herşeye rağmen kısadan hisse kısmında suçu kendisinde değil de ikinci adamda görmesi aslıda hiç iddia ettiği gibi vicdanının rahatsız olduğunu da göstermiyor...
çok açık söyleyeyim, eşimi sevmiyordum, eşimden kurtulamıyordum, çaresizdim ve çare üretemiyordum, kocamdan kurtulmak için başka bir adamın eline, sevgisine, ilgisine ihtiyacım vardı...yanlış olduğunu o zaman da şimdi de biliyordum ama yaşamaktan geri durmadım"" diyen kadınlara hoşgörüm de anlayışım da çok daha fazla...
ama böyle dini terbiyeyi kendisine bariyer olarak kullanıp, okurlardan anlayış bekleyen sahtekarlıklara çok sinirleniyorum

ne kadar da haklısınız. her şeye dini alet ede ede dinimizi yozlaştırdık. burda kadın kendi istemiş, her adımını isteyerek atmış. olabilir neden olmasın kimene ayrıca. sonra 2. adam bırakmış o da olabilir. kadın kendi isteyerek yaşadığı şeylerden kimseyi suçlu tutamaz. bi de araya dini alet edemez. burda suç internette değil, bilgisayarda değil, 2. adamda değil tamamen kendisinde!

ayrıca ALLAH saşırtmaz! KUL şaşırır! allah akıl fikir zeka beyin vermiş. iyi kötü kullanmayı bilcen. bu kadın iyi kötü kullanmış. hayıflanmaya gerek yok! :19:

aranmış sonunda da bulmuş !!!!!!!ne bekliyorduki? kimi neden suçluyor şimdi aklı yokmuydu adam kafasına silahmı dayadı ? şimdi ona laf ediyor ........valla hiç üzülmedim :35:

Yüksekahlakıyla diğerlerinden ayırt edilen bir kişiydi daha önce konuştuğum
kimselerden onun gibi olanını görmemiştim
yüksek ahlaklı birinin chat de ne işi varsa komik doğrusu

hepimiz iyiye de kötüyü de aynı uzaklatıktayız. hayatta en korktuğum şey başkasını kınamak ve büyük konuşmaktır. belki yazan kişi atıyor. belki taraflı anlatıyor. belki de gerçekten karşısındaki çok akıl çeliciydi ve kandı.... hepsi olabilir. ama en dikaktimi çeken nokta eşine sinirlendiğinde sinirinden o adamı telefonla araması oldu. eşimize sinirlenebiliriz, cezalandırmak bile isteyebiliriz ama asla asla gerek chatle gerek telle gerek yüzyüze bize ilgi duyduğunu belli eden bi karşı cinse cevap vermemeliyiz. o noktaya gelirse kocan çok kötü de olsa evliliğn bitince hep vicdan zabı duyar insan. internetten sosyal medyadan resim görüp ekleyenler hep böyle kadınların zayıf anlarını kolluyolar. allah uzak etsin. kocana çok mu sinirlendin ben bi kere diş fırçasını saklamıştım. onu ararken görünce hoşuma gitmişti hılncımı almıştım. ama bana ilgi duyduğunu söyleyen bi erkekle konuşmam. belki o an sinirle "ne varki bunda. masumane altı üstü konuşma" diye geçecek akıldan ama karşındaki masum düşünmezzz. senin duymak istedğin herşei söyler yuvanı yıkmaya çalışır. ister istemez kıyaslarsın. bak kocam böle diyo bu böyle... amann he bunun masumiyeti olmaz. allah uzak etsin. dediğim gibi kınamam. korkarım. ama yazık tabi.

ya bunun internet harici olanı da çok ki. erkeklere "öküz" "odun" diyoruz da işi gücü kadınları yatağa atmak olan bu uğurda kafası cin gibi çalışan adamlar çok. bi kız arkadaşım yeni evliydi. yaşı da baya küçüktü. eşiye sorunları oldu. iş yerinde bi adam buna çok ii davranıyomuş. "eşin seni haketmiyor, senin gibi bi kadına sahip olsam el üsütnde tutarım...." laflara bak. saf da inanıyor. tabiki kadının gurur okşanır da adamın niyeti belli. sen eşinle fölört ederken sana aynen o lafları etmiyor muydu dediğimde ediyordu dedi. sonradan ben aklını başına almasını söyleyince bi daha konuşmadığını söyledi. ama bi müddet sonra eşinden de ayrıldı. adamla cidden görüşmedimi bilemiyorum.

eşimizle sorunumuz oabilir, her evlilikte olur, kimisi çöülecek ufak şeylerdir. kimisi çok büyüktür ve boşamak gerekir. ama karar ne olursa olsun eğer başka birine göre bu kararı alırsak ömürümüz boyunca vicdan azabı çekeriz. hiç sağlıklı biri olamayız.

İbret alınacak bir hikaye.
İnternet o kadar büyük bir dünya ki iyiye yada kötüye kullanmak ta tamamen bizim elimizde. Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşş hakkımızda hayırlısı versn kullarına

bir insan nette tanıstıgı bı ınsana guwenıp eşine nasıl ıhanet eder anlamıs deilim kendım ettım kendm buldum durumu cok yazık...

Kadın hata yapmış zaten bunun farkında, pişman. Ama 2. adam da suçlu. Madem arkasında durmayacaksın evli kadını neden ayartıyorsun! Kullanmış atmış pis herif. Kadın da hala onun için ahlaklı falan diye bahsediyor. O kadar pişman ki bütün suçu üstlenmiş, anlattıklarına bakılacak olursa en siyah olarak kendisini görüyor zaten.
Sadece net ortamında değil, her zaman başımıza gelebilecek bir hadise bu. Arkadaşın, dünya ahiret kardeşin olur, sonra bi bakmışsın hoşlanmaya başlarsın. Bu çarpık ilişkilerin bir başlangıcı oluyor elbet. Kimse kocamı aldatayım diye birini aramıyor. Dikkatli olmak gerek. Büyük konuşmamak lazım.

hayatta olmıcak diye hiçbir şey yoktur
ALLAH şaşırtmasın ve elalemin güldürmesin RABBİM yüzümüzü kara çıkarmasın
iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi ve nefsimizii terbiye etsin
herkeside affetsin aminnn:50:

Keske kocasi onu evde yanliz birakmasaymis, oda bir ise girip calissaymis.
Insanin bos zamani olunca demek bazi kendini bilmezler Allah Allah diyip zina bile yapabiliyor.
Cok ilginc...:53:

bazen diyorum ki net olmasaydı da hayat devam ederdi..hatta daha ahlaklı bir şekilde..chatdir kötü sitesidir..ne yuvalar dağılıyo insanlar nefsine sahip çıkamıyo.sevgililerin çoğu ayrılış sebebi de netle alakalı.şahsen ben erkek arkadaşımın bi kız profiline baktığında canı yanan ayrılığı gündeme getiren biriyim..Allahım ne erkeği ne kadını böyle yanlış yollara koymasın chat felan uzak olsun ya gerçekten uzak olsun =( herkes nefsini yensin inşallah..

kanal 7 samanyolu gibi kanallardaki ''ibret verici'' programlara benziyor:9::9:

cahil ailelerinin kafese kapatır gibi yetiştirdiği kızları böyle kandırır ş...ler. burda suç kızın değil ailesinin.:68: internet onların tek özgürlük kaynağı oluyor. eğitim şart:31:

Son düzenleme:
Tadınıdığım iki kişi nette tanıştığı biri yüzünden evliliğini bitirdi..Birisi dini nikahlı 2.eş olarak yaşıyor.Biırisi de pkk lıymış ,ne oldu bilmiyorum.Bekarlar hadi neyse de evlilere ne oluyor yahu.Evlileri böyle şeylerden hem kendi iradeleri, hem de Allah korusun'duasıyla...Netteki erkeklerin çoğu zaten eğlence,cinsellik peşinde..

Son düzenleme:
Birde bu mevzunun şöyle bir yanı var internette tanıştığı adam onun duymak istemeyeceği sözler söylemeseydi bu hanım arkadaşta böyle ibretlik bir hikaye yazıp chat yapmanın dozunu ve amacını aştığında bu kadar kötü sonuçları olacağına dair bir hikaye yazmayacaktı.

Şimdi her iki kelimenin başında Allah Allah diyipte hem zina, hemde intiharı düşünen bir insanın inancından şüphe ederim ben.

Intihari dusunecegine....yasadiklarindan ders al ve yeniden basla:40:

Back