- Konu Sahibi KatnissEverden
bi kere bu hikaye biraz dayama olmuş, siz de böyle mi hissettiniz bilmiyorum?
ayrıca hikayeyi kaleme aldığını varsaymamız gereken kadına uyuz olduğumu da belirtmeliyim.
bu hayatta herşey insanlar için; hata da erdem de... kendi özgür iradesiyle aldığı kararlara bir insan ya göğüs gerer ya da kendi içinde heseplaşma yoluna gider...ama ibret olsun niyetiyle paylaşıp, her lafın arkasına islami terminolojiyi ekleyip sözüm ona tribünlere oynayarak kendisine bir "hoşgörü" alanı peydaa etmeye yeltenen kadınları samimi bulmuyorum...
ve herşeye rağmen kısadan hisse kısmında suçu kendisinde değil de ikinci adamda görmesi aslıda hiç iddia ettiği gibi vicdanının rahatsız olduğunu da göstermiyor...
çok açık söyleyeyim, eşimi sevmiyordum, eşimden kurtulamıyordum, çaresizdim ve çare üretemiyordum, kocamdan kurtulmak için başka bir adamın eline, sevgisine, ilgisine ihtiyacım vardı...yanlış olduğunu o zaman da şimdi de biliyordum ama yaşamaktan geri durmadım"" diyen kadınlara hoşgörüm de anlayışım da çok daha fazla...
ama böyle dini terbiyeyi kendisine bariyer olarak kullanıp, okurlardan anlayış bekleyen sahtekarlıklara çok sinirleniyorum
ne kadar da haklısınız. her şeye dini alet ede ede dinimizi yozlaştırdık. burda kadın kendi istemiş, her adımını isteyerek atmış. olabilir neden olmasın kimene ayrıca. sonra 2. adam bırakmış o da olabilir. kadın kendi isteyerek yaşadığı şeylerden kimseyi suçlu tutamaz. bi de araya dini alet edemez. burda suç internette değil, bilgisayarda değil, 2. adamda değil tamamen kendisinde!
ayrıca ALLAH saşırtmaz! KUL şaşırır! allah akıl fikir zeka beyin vermiş. iyi kötü kullanmayı bilcen. bu kadın iyi kötü kullanmış. hayıflanmaya gerek yok!