• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chanel Ojelerinin Muadili Ojeler

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Chanelin bir ojesine 50 tl vermem diyorsanız takipte kalın.Türk firmaları bir anda kendini geliştirip oje modasında öncü olan Chaneli takip etmeye başladılar.

İlk oje bir türlü aynısı yapılamadı denilen Paradoxal.Birebir aynısı yapılamasa bile çok çok yakınını Pastel yaptı.Tek fark Paradoxaldaki mor ışıltı Pastele göre biraz daha az.

bu Chanel

Chanel-Paradoxal.jpg

Bu da Pastel 69

100_0852.jpg

Chanel Particuliere bu sene en moda olan renk.Her yerde Chanel rengi oje varmı diye soranlara rastlayabilirsiniz ama rengin adı taupe yani köstebek derisi rengi :27: .Kirli kahverengimsi çamur rengi diyebiliriz.İlk muadili Flormar çıkardı oda 413 .Flormardan sonra Pastel ,Alix Avien ,Golden Rose,Rimmel London da bu rengin muadilini çıkardı.Ama bana göre en yakını Flormar 413 hemde tek katta yeterli oluyor.

Chanel

chanel_particuliere001.jpg

Flormar 413

35109_427289253392_771813392_4674883_6721815_n.jpg

Chanel Khaki Vert çok güzel bir yeşil oje.Bu sene moda renkler arasında ki ilk favorim diyebilirim.Tam bunu almaya karar verdiğim anda Sevilin bu ojenin muadilini yaptıgını öğrendim ve onu aldım tabiki.:27:

Chanel Khaki Vert

chanel-khaki-vert-swatch-nail-polish-les-khakis-de-chanel.jpg

Sevila 145

100_0384.JPG

Chanel Khaki Brun yeşilimsi çamur rengi .Pastel son koleksiyonda birebir aynısı olmasa da buna cok benzer bir oje çıkardı .

Chanel Khaki Brun

20110102-1607145.jpg

Pastel 25

100_0867.jpg

Son düzenleme:
ayy evet çok güzel konu olmuş:71: chanel particulier i flormar dan alanlardanım:1:

essie ojeleri de paylaşabilir miyiz?yaşadığım yerde essie yok galiba hiç bi yerde bulamıyorum en azından muadillerini bulayım:59:

essie ojeleri de paylaşabilir miyiz?yaşadığım yerde essie yok galiba hiç bi yerde bulamıyorum en azından muadillerini bulayım:59:

daha cok Chanel alternatiflerini göruyrum ben hep cnm senin istedigin essie rengi varsa söyle yardımcı olmaya calısayım

Chanel Khaki Vert çok güzel bir yeşil oje.Bu sene moda renkler arasında ki ilk favorim diyebilirim.Tam bunu almaya karar verdiğim anda Sevilin bu ojenin muadilini yaptıgını öğrendim ve onu aldım tabiki.:27:

Chanel Khaki Vert

chanel-khaki-vert-swatch-nail-polish-les-khakis-de-chanel.jpg

Sevila 145

100_0384.JPG

harika bir renkmiş,ilk defa ojede yeşil rengi beğendim

you_know tam senlik bi konu. :1: iyi olmus actıgın karsılastırmaları senden ögreniriz :71:

you knowcum hayırlı olsun konun daha önce hep flormar alırdım ama bu sene pastelin renkleri süper örnekler çok güzel olmuş :46:

kahverengi tonu olan ojeye bayılıyorum bende flormar var

Son düzenleme:
Chanelin renkleri baska güzel ama. :16:

Aynen öyle... Hiçbir Chanel ojenin muadili yoktur, sadece benzerlerini yapabiliyorlar. Muadil, eşit olanı, aynısı demektir. Yani tamamen aynısını yapabilirlerse ancak o, muadili olur.
Evet belki biraz pahalı Chanel ojeler ama neredeyse evladiyelikler. :) Tabii ki 1-2 tl. değerinde bir oje ne kalite ne de renk olarak Chanel ojelerin aynısı olamaz.
Böyle yazdığım için Chanel'den başka oje kullanmıyorum sanılmasın. :)) Ama gerçekçi olmak lazım.

Son düzenleme:
Aynen öyle... Hiçbir Chanel ojenin muadili yoktur, sadece benzerlerini yapabiliyorlar. Muadil, eşit olanı, aynısı demektir. Yani tamamen aynısını yapabilirlerse ancak o, muadili olur.
Evet belki biraz pahalı Chanel ojeler ama neredeyse evladiyelikler. :) Tabii ki 1-2 tl. değerinde bir oje ne kalite ne de renk olarak Chanel ojelerin aynısı olamaz.
Böyle yazdığım için Chanel'den başka oje kullanmıyorum sanılmasın. :)) Ama gerçekçi olmak lazım.

ben chanelde kullanıyorum 1-2 tl lik ojelerde kullanıyorum ama herkes chanel alamıyor yada almıyor muadilin anlamını bende biliyorum ama zaten oje karsılastırmaları yaparken su fark var bu fark var diye belirtiyorum
gerçekci olduğunuz için tesekkürler :16:

Back