Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevil 146 da Chanel Black Pearl benzeri. Yeni çıkmış.
essie ojeleri de paylaşabilir miyiz?yaşadığım yerde essie yok galiba hiç bi yerde bulamıyorum en azından muadillerini bulayım
Chanel Khaki Vert çok güzel bir yeşil oje.Bu sene moda renkler arasında ki ilk favorim diyebilirim.Tam bunu almaya karar verdiğim anda Sevilin bu ojenin muadilini yaptıgını öğrendim ve onu aldım tabiki.
Chanel Khaki Vert
Sevila 145
tesekkür ederim cnmmyou_know tam senlik bi konu. iyi olmus actıgın karsılastırmaları senden ögreniriz
bende pastele bayılıyorummyou knowcum hayırlı olsun konun daha önce hep flormar alırdım ama bu sene pastelin renkleri süper örnekler çok güzel olmuş
kahverengi tonu olan ojeye bayılıyorum bende flormar var
Chanelin renkleri baska güzel ama.
Aynen öyle... Hiçbir Chanel ojenin muadili yoktur, sadece benzerlerini yapabiliyorlar. Muadil, eşit olanı, aynısı demektir. Yani tamamen aynısını yapabilirlerse ancak o, muadili olur.
Evet belki biraz pahalı Chanel ojeler ama neredeyse evladiyelikler. :) Tabii ki 1-2 tl. değerinde bir oje ne kalite ne de renk olarak Chanel ojelerin aynısı olamaz.
Böyle yazdığım için Chanel'den başka oje kullanmıyorum sanılmasın. :)) Ama gerçekçi olmak lazım.