Biz mi anormaliz acaba :)Been,eşim yurtdışı seyahatinden dönerken almıştı, 2-3 fıs kullandım sevmiyorum sevemedim kullanamadım
Yooo tarzımız değil :) herkes aynı seyi sevecek değil ya :)Biz mi anormaliz acaba :)
Çok abartılan bir parfüm benceYooo tarzımız değil :) herkes aynı seyi sevecek değil ya :)
İşte mesela kör alışa uygun bir ürün olduğu söyleniyor ancak bence değil. Ben mesela bu parfümü denemeden alsam param çöpe gider :) Çok denedim bir şans vermeyi ama sevemedim bir türlü kendilerini :)Genel olarak kabul gören bir koku. Ben severim kokusunu, ama herkeste duyduğum için tercihim olmaz
+1. Avonun whish of love parfumu gibi geliyor bana sanki geniz yakiyor.Arkadaşlar bu zamana kadar kime parfüm önerisi sorduysam herkes chanel chance önerdi. Herkes bayılıyor bu kokuya. Ama ben chanel chanceyi defalarca kez denememe rağmen asla sevemedim. Hatta babam yurtdışından getirmişti, şişenin yarısına gelemeden anneme verdim. Nedense bir türlü sevemedim herkesin bayıldığı bu parfümü. Benim gibi olan var mı merak ettim.
Neyine bayılıyor bu kadar insan acaba+1. Avonun whish of love parfumu gibi geliyor bana sanki geniz yakiyor.
O nasıl bir kokuTendre çok daha iyidir bana göre.
Daha fresh, yaz için chance a tercih olarak çıktı diye biliyorum.O nasıl bir koku
Kalıcı mı pekiDaha fresh, yaz için chance a tercih olarak çıktı diye biliyorum.
Birkaç sene kullandım onu.
Parfüm kokusu tene göre bile değiştiğinden kesin bir şey diyemem aslında.Kalıcı mı peki
benceBeen,eşim yurtdışı seyahatinden dönerken almıştı, 2-3 fıs kullandım sevmiyorum sevemedim kullanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?