Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 14.günüm sigarayı bıraktım zaten istesende içemiyosun saman içsen daha güzel gelir inanın 10 güne kadar sigara tadında bi değişiklik olmadı bende fosur fosur içtim zaten bırakıcam diye 12.günde sigaramın tadı berbat hale geldi ki en iyi sigaralardan biridir tabi buda beni hem sevindirdi hem üzdü tek eyfimdi o benim ya dedim ama toparlandım bırakmalıydım az önce sigara aldım kendimi kasmiyim diye bu sefer vazgeçmekten korktum ilaçtan ama fos sigaranın tadı öyle kötüki 2. nefeste attım sigara paketimide direkt çöpe attım bi dahada içmem denememde zaten 14. gün bırakma günüm olarak seçmiştim yan etkilere gelirsek kesinlikle ilginç rüyalar görüyorum hergün bi film:) ama korkmayın bunlar sizin bilinçaltınızdaki şeyler genellikle bazende hiç aklınıza gelmiyecek türden gerilim filmi yaşıyosunuz rüyanızda enteresan bundan rahatsız diilim ama bu mide bulantıları mahvetti beni ilaçtan sonra yaklaşık 2,3 saat mideniz bulanıyo arada kusmadan duramayabiliyosunuz ve inanılmaz derecede halsizim o canlı kız gitti embesil tembel biri geldi ilaçtan sonra 3 saat gibi kolumu bile kaldıramıyorum uyku yaptığıda doğru ama kesinlikle sigarayı bıraktırıyo bakın bugün bitane denedim içemedim dün 2 tane içmeye çalıştım çöpe attım sigaradan resmen soğudum bide bu kadar yan etki görmüşken saçma saçma tekrar asla başlamam şimdilik 1 aylık ilacım var devam paketine ihtiyaç duymam çünkü tiksindim resmen 15 gündede el alışkanlığım ve canımın istemesi ki bu çok nadir oluyo aşabileceğimi düşünüyorum tavsiye ediyorum
Champixi sigarayı bu ilaçla bırakan arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım, 2. günüm bugün. Sabaha kadar gördüğüm abuk sabuk rüyalar dışında bir etki görmedim henüz (sanırım erken daha). Sigarayla monoton ilişkimiz devam ediyor şimdilik. Zaten prospektüsünde 8. ve 14. günler arası bir tarihi seçmem gerektiği yazıyor tamamen bırakmak için, bundan dolayı kendimi çok kasmıyorum. Arkadaşlarımda bu konuda uyardılar hemen ertesi gün bırakma zorlanırsın, 4. günden sonra zaten kendiliğinden içmek istemiceksin dediler. 10 yıldır günde en az 1,5 paket içen birisi olarak tek umudum Champix. İnşallah bırakıcam, ilaçla ilgili tecrübelerimi zaman zaman paylaşıcam sizlerle umarım faydasını görürüm.
sigarayı içerken özellıkle ilk nefeslerinde inanılmaz bir keyif ve tat alırız,mutluluk hormonu endorfin beynımızde oluşan reseptörleri doldurur tek tek.dolayısıyla ihtiyaçtır sigara,
üst üste 2 yada 3.sigaranızı yaktıgınızda midenız bulanır ve içemedıgınızı anlayıp söndürürsünüz,buda reeptörlerin artık dolu oldugunu ve nikotin ihtiyacına gerek kalmadığını gösterir.
champixin güçlü etkisinin nedeni sigaranın doldurdugu reseptörleri alınan her hapla günden güne dolduruyo olması,dolayısıyla hastanın bu ilacı kullanırken birzaman sonra sigaraya ihtiyacı kalmıyor.beyin reseptöreleri tamamen ilaçla doyurulmuş oluyor.
bıraktırma oranı çok iyi ama ben henüz hazır değilim..
başka bahara inşallah:)
sen mutlaka bunları biliyorsundur arkadaşım ama ilaca başlamak isteyen ve bılmeyen arkadaşlar için yazmak istedim..
dumansız günler dilerim..