• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Champix kullanan var mı?

Merhaba
bırakma günü olarak ben 14. günü seçtim kendime ve 14.güne kadar da ne içme konusunda kendimi sıktım nede illaki de ben bunu bırakacağım diye kendime baskı yaptım.

ben de bu ilaca yeni başladım. bugün 4.günüm.karın ağrısı dışında bir yan etkisini görmedim.bana sanki sigarayı bırakmaya karar vermemişim gibi geliyor.tam karar versem bugün bırakırdım, neden sonraki bir gün diyorum kendime.sizlerin karar aşaması nasıldı?ölsemde içmem bir daha şeklinde mi düşünüyordunuız?yoksa bi deneyelim bırakmayı gibi mi?
Merhaba
ben bırakma günü olarak kendime 14. günü seçtim ve 14.güne kadar kendime asla baskı yapmadım ve canımın istediği kadar içtim. Bu aşamada dediğin gibi karar aşaması vermen gerekmiyor gayet rahat ol kasma kendini. Kısacası bu ilaçtaki en önemli başarı kısmı hangi günü seçtiysen dur bakalım yakmayım nasıl olacak de. Bana inan kesinlikle içmeden durabilecek kendine hayret edeceksin. ilk 3 gün çok çok hafif istekler gelebilir hemen o anda ağzına naneli sakız at hemencecik istek gidecek güven bana. İlaca başladığın ilk 10 gün ilaç etkili değilmiş gibi düşünebilirsin çok normal çünkü ilaç 10 yada 12 . günler tam olarak etkisini gösterecek. Ben günde 2 paket içiyorken bugün 17. günümü sigarasız olarak geçirdim ki 1 saat bile duramazdım sen düşün. Şimdi ise canım asla ve asla istemiyor içenlerin kokusu iğrenç geliyor. Kendime bunca yıl neden bu kadar kötülük yaptığım için kızıp duruyorum. Yemeklerin tadı inanılmaz değişti. Hadi bakalım yılmak yok özgürce ve sağlıklı şekilde yaşayacağız artık esirlikten kurtulacağız sana da bu yolda başarılar dilerim arkadaşım

Merhaba kızlar ben de kendi irademle sigarayi birkamayi mümkün görmeyen 15 yillik sadık bir iciciydimsigarayi severek icen biri olmama rağmen ilacı kullanmaya başladıktan 17.gün sonra tamamen biraktim. Bugun 5.günüm sigarasiz ve gayet iyiyim sadece yillarin vermis olduğu aliskanliklarimdan dolayi bi boşluk hissediyorum.sigarayla beraber yogun bi sekilde cay kahve icerdim artik onlari da istmiyor canim kisacasi kaybedeceginiz hicbirsey yok denemelisiniz mutlaka kazanc ise hicbirseyle olculemez hepinize sevgiler

2 yıl önce kullanmıştım. Kullanmıştım dediğim sadece 1 gün kullanabildim. Gece ağlama krizine girdim ağlamaktan nefes alamiyordum artık. Bu ağlama krizi 7-8 saat sürmüş olabilir. Baş dönmesi ayrı bi yan etkisi oldu. Ama öyle böyle değil sanki ruhum ayaklarımdan cıkıyo tekrar basımdan giriyor gibiydi. Hemen hastaneye götürdüler. Hastanede kullandığım ilaçları sordular ve söylediğimde bir daha kullanmamam gerektiğini söylediler. Açıkçası ben 1 gün kullanmayla fazlasıyla yan etkisini yaşadım. Bundan sonra asla kullanmayı düşünmüyorum. Tabi arkadaşların dediği gibi kişiden kişiye değişiyor kimisinde hiç yan etkisini göstermiyor. Denemekte fayda var ama en ufak bir etki gördüğünüzde devam etmemenizi öneririm.

Kacinci gününüz benim bugün 2.günüm 1.5 paket içiyordum yarim pakete düşürdüm ilaçtanmi psikolojikmi bilmiyorum 14.günü bekliyorum tam bırakmak için insallah kurtuluruz bu illetten

Back