• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Champix kullanan var mı?

Ve 9. Sigarasız Gün allahım bana bana bu günleri ömür boyu nasip etsin ve isteyen dileyen herkese... efenim igneler vitaminler ve champix in eşsizzzz iştah acımı sayesinde kilo aldım 😊 ama aldıgım kilo simdilik en azımdan gerekliydi xaten est de 6 kilo kaybedicem ama daha fazla almayım baska istegim yok şimdilik sigarasız hayat oh ne rahat...

veee dip not özür diliyorum herkesden kızımfan annemden be sigara kullanmayan arkadaslarımdan ben küllükmüşüm yahu 😅 küllük gibi kokuyordum kesin😑
Dün dolmuşta bir bayan yanıma oturdu parfüm kokusu var ama altdan alta bir küllük kokusu allahım iğrençti ilacın verdiği bulanti ya dayanarak varacagım yerden eğey uzakta indim aksi halde kadının üzerine ksrım diye korktum yalan yok ama bana eski beni hatırlattı 😠

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş bende o hale gelirim bugün 8 . günüm evet azalttım ama istek devam ediyor ben ilaçtan medet umuyordum azıcık da iarade kullanmak gerekiyormuş dur bakalım burda yazılanları okudum içmediğim sürece içen değil içmeyenim diye motive ediyorum kendimi bugün kaç sigara içecem bakalım kolay gelsin bana

inş bende o hale gelirim bugün 8 . günüm evet azalttım ama istek devam ediyor ben ilaçtan medet umuyordum azıcık da iarade kullanmak gerekiyormuş dur bakalım burda yazılanları okudum içmediğim sürece içen değil içmeyenim diye motive ediyorum kendimi bugün kaç sigara içecem bakalım kolay gelsin bana
artık kendimizi içmeyen olarak görmemiz lazım zaten.. içenlere uzaylılar gibi bakmalıyız :)

Bugün ben de aldım bı ilaçtan yarın sabah başlıycam bakalım . İnanıyorum kendime inşallah bırakıcam şu lanet sigarayı. Kullanan arkadaşlar son durumunuz nedir ?

Bugün ben de aldım bı ilaçtan yarın sabah başlıycam bakalım . İnanıyorum kendime inşallah bırakıcam şu lanet sigarayı. Kullanan arkadaşlar son durumunuz nedir ?

Öncelikle tebrik ederim en zor kısmı başarmışsınız bile, karar vermek en sancılı süreç aslında. Haziranda tam 3 yıl olacak bende bu ilaçla bıraktım sigarayı. Allah razı olsun bu ilacı üretenden bize ulaştırandan...

Öncelikle tebrik ederim en zor kısmı başarmışsınız bile, karar vermek en sancılı süreç aslında. Haziranda tam 3 yıl olacak bende bu ilaçla bıraktım sigarayı. Allah razı olsun bu ilacı üretenden bize ulaştırandan...
Teşekkür ederim inanın böyle güzel bir yorum görmek beni inanılmaz motive etti.Bırakıp bu illetten kurtulduğunuz için bende sizi tebrik ediyorum. Az önce ilk ilacımı aldım çok ümitliyim. Evet bir gün bende buraya sigarayı bıraktım yazacağım inanıyorum buna ve çok istiyorum.

Teşekkür ederim inanın böyle güzel bir yorum görmek beni inanılmaz motive etti.Bırakıp bu illetten kurtulduğunuz için bende sizi tebrik ediyorum. Az önce ilk ilacımı aldım çok ümitliyim. Evet bir gün bende buraya sigarayı bıraktım yazacağım inanıyorum buna ve çok istiyorum.

Bende çok istekliydim başarıda ilacın payı çok büyük ama yine de istemek gerekiyor bırakmayı yoksa olmuyor. Ben hasta yatakta yatarken, nefes alamazken bile sigara içerdim o derece kötüydü durumum bağımlılıktı resmen günde 1 paket.

Ama oldu bıraktım hemde ilaç sayesinde çokda zorlanmadım...

Kendinize inanmalısınız, biraz sabır, zaten ilaç şu etkiyi yapıyor göreceksiniz ki, bir an sigara içmek istiyor insan çok kısa bir sürede o istek bitiyor hatta unutuyorsun.

Birde gerçekçi rüyalar var o konuda da uyarayım, neredeyse gerçeğe yakın rüyalar gördürüyor ilaç :))))

Bugün ilaçta 2. günüm normalde söylemeye utanıyorum ama 2 buçuk paketi buluyordu. İlk günümde çok hafif bir baş dönmesi hafif mide bulantısı yaptı. İlk günümde öyle hd kalitesinde rüyalar görmedim :) bazı rüyalar gördüm ama tam olarak hatırlamıyorum. Dün ağzımın içinde iğrenç bir tat oluştu günde 1.5 paket kadar içtim. İkinci günüm yani bugün ağzımın tadı güzel 1 paket içtim şu saate kadar yatana kadar kaç tane daha içerim bilmiyorum ama iki günde 1 paket kadar sigarayı azalttım. Önceden neredeyse 15 dakika arayla sigara yakıyorken şimdi bakmışım bir saat olmuş aklıma gelmiyor içmek böyle de güzel bir etkisi oldu diyebilirim. İlaç üzerinde bırakma günümü henüz işaretlemedim kendimi kasmak istemiyorum. Ama ümitliyim aklıma sigarayı getirmemesinden dolayı . Şimdilik yaşadıklarım bunlar tekrar yazacağım :)

Bugün ilaçta 2. günüm normalde söylemeye utanıyorum ama 2 buçuk paketi buluyordu. İlk günümde çok hafif bir baş dönmesi hafif mide bulantısı yaptı. İlk günümde öyle hd kalitesinde rüyalar görmedim :) bazı rüyalar gördüm ama tam olarak hatırlamıyorum. Dün ağzımın içinde iğrenç bir tat oluştu günde 1.5 paket kadar içtim. İkinci günüm yani bugün ağzımın tadı güzel 1 paket içtim şu saate kadar yatana kadar kaç tane daha içerim bilmiyorum ama iki günde 1 paket kadar sigarayı azalttım. Önceden neredeyse 15 dakika arayla sigara yakıyorken şimdi bakmışım bir saat olmuş aklıma gelmiyor içmek böyle de güzel bir etkisi oldu diyebilirim. İlaç üzerinde bırakma günümü henüz işaretlemedim kendimi kasmak istemiyorum. Ama ümitliyim aklıma sigarayı getirmemesinden dolayı . Şimdilik yaşadıklarım bunlar tekrar yazacağım :)
Bu ilacın ciddi yan etkileri olduğunu ve kalp krizi riskini arttırdığını okudum internette..Sizin durumunuz nedir acaba? Ciddi bir yan etkisi oldumu?

Yan etki olarak herhangi bir sorun yaşadınız mı hiç?

Bugün 4. ilacımı içeceğim. Dün uzun bir yolculuğa çıktık hiç saymadım kaç sigara içtiğimi ama bir paketi bulmamıştır. Bu sabah içtiğim sigaranın tadı ise iğrenç ötesi. Resmen çamur gibi oldu ağzımın içi. Henüz hd kalitesinde rüyalar görmedim :)

4. hapımı 2 saat önce içtim. An itibariyle çok kötü mide bulantısı ve hafif baş dönmesi yaşıyorum. Sigaranın tadı hâlâ iğrenç :( Ama ayrılık vaktimiz yaklaştığından mıdır nedir bu kadar mide bulantısına rağmen inatla içiyorum. Sanırım bu gidişle zor içeceğim gibi :)

Bugün 14. günüm. 14 gün boyunca bazen 1 paket bazen 10 tane olmak üzere devamlı sigara içtim. Bugün bırakma günümdü ve bıraktım. Ara sıra gelgitler oluyor fakat hemen geçiyor. İyi gidiyor bakalım şimdilik.

Bugün 2.günüm düne göre daha rahatım sanki :) bu arada şu hep hd rüyalar diye anlatılan rüyaları bende hergece görmeye başladım. Hatta o kadar gerçek ki bu sabah eşime karışma benim sigarama diye çok yüksek sesle bağırmışım. Kendi bağırma sesime kendim uyandım iyi mi :)

Birkaç yıl önce kullanmıştım.full HD rüyalar işin en eğlenceli kısmıydı :) Siharasızlıkla başetmeyi kolaylaştırdığı ve sigara bırakmaktan kaynaklı iştah açılmasını engellediğine katılıyorum.Buna rağmen ben bırakabilenlerden olmadım.Tek tük arkadaşlarla içmeye devam ettim, bu da bağımlılıktan kurtulmamı engelledi.Pahalı hatta çok pahalı bir ilaç.Yine de sigara parasıyla kafa kafaya geliyor hesaplayınca.Muhakeme yeteneğim zayıflamıştı, birkaç kez kendimi yalan söylerken yakaladım -ki hiç adetim değildir- hafiften paranoyak düşünceler ortaya çıkmaya başlamıştı.Nitekim sigarayı değil ilacı bıraktım :)
Sonra bir de zyban deneyeyim dedim ve muadili olan ve daha ucuz olan wellbutrin denen ilacı kullandım.ilk 3 gün 1 tane, sonra sabah akşam diyordu.Ben sadece 4. Gün 2 tane içtim, uykusuzluk-sersemlik fln yaptı o gün.sonra günde 1 devam ettim.4.gün sigarayı bırakmıştım, ki normalde 2.haftada bırakın diyor.Çok da rahattım, 2 hap içtiğim günün dışında hiçbir yanetki, rahatsızlık hissetmemiştim.İştah baskılama olayı bu hapta da var.Ancak 15.günde ilacın yanetkikerinden olan ürtiker-alerjik reaksiyon oldu ve bu ilacı bırakmak zorunda kaldım.6 ay kadar sigara içmedim.Sonra kötü birkaç gün geçirdim ve yine aynı tuzağa düştüm :(
Ben şanssızım, bana alerji yapıyor, ama çok etkili-champixten daha etkili- olduğunu düşünüyorum, bırakmak isteyenler bir şans vermeliler.
Wellbutrin normalde antidepresanmış, muhtemelen Dr a bile yazdırabilirsiniz.

vay be bugün 11 gün oldu sigarayı bırakalı çok şükür bu ilaç kesinlikle bir mucize kokusundan bile iğreniyorun artık nasıl bu kötülüğü kendime yapmışım çok kızıyorum kendime :( yaşasın özgürlük günde 2 paket içen ben bırakabildiysem herkes bırakır yeter ki yüzde 1 iradenizi kullanın gerisini ilaç hallediyor zaten :)

ben de bu ilaca yeni başladım. bugün 4.günüm.karın ağrısı dışında bir yan etkisini görmedim.bana sanki sigarayı bırakmaya karar vermemişim gibi geliyor.tam karar versem bugün bırakırdım, neden sonraki bir gün diyorum kendime.sizlerin karar aşaması nasıldı?ölsemde içmem bir daha şeklinde mi düşünüyordunuız?yoksa bi deneyelim bırakmayı gibi mi?

Back