Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş bende o hale gelirim bugün 8 . günüm evet azalttım ama istek devam ediyor ben ilaçtan medet umuyordum azıcık da iarade kullanmak gerekiyormuş dur bakalım burda yazılanları okudum içmediğim sürece içen değil içmeyenim diye motive ediyorum kendimi bugün kaç sigara içecem bakalım kolay gelsin banaVe 9. Sigarasız Gün allahım bana bana bu günleri ömür boyu nasip etsin ve isteyen dileyen herkese... efenim igneler vitaminler ve champix in eşsizzzz iştah acımı sayesinde kilo aldım 😊 ama aldıgım kilo simdilik en azımdan gerekliydi xaten est de 6 kilo kaybedicem ama daha fazla almayım baska istegim yok şimdilik sigarasız hayat oh ne rahat...
veee dip not özür diliyorum herkesden kızımfan annemden be sigara kullanmayan arkadaslarımdan ben küllükmüşüm yahu 😅 küllük gibi kokuyordum kesin😑
Dün dolmuşta bir bayan yanıma oturdu parfüm kokusu var ama altdan alta bir küllük kokusu allahım iğrençti ilacın verdiği bulanti ya dayanarak varacagım yerden eğey uzakta indim aksi halde kadının üzerine ksrım diye korktum yalan yok ama bana eski beni hatırlattı 😠
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
artık kendimizi içmeyen olarak görmemiz lazım zaten.. içenlere uzaylılar gibi bakmalıyız :)inş bende o hale gelirim bugün 8 . günüm evet azalttım ama istek devam ediyor ben ilaçtan medet umuyordum azıcık da iarade kullanmak gerekiyormuş dur bakalım burda yazılanları okudum içmediğim sürece içen değil içmeyenim diye motive ediyorum kendimi bugün kaç sigara içecem bakalım kolay gelsin bana
Bugün ben de aldım bı ilaçtan yarın sabah başlıycam bakalım . İnanıyorum kendime inşallah bırakıcam şu lanet sigarayı. Kullanan arkadaşlar son durumunuz nedir ?
Teşekkür ederim inanın böyle güzel bir yorum görmek beni inanılmaz motive etti.Bırakıp bu illetten kurtulduğunuz için bende sizi tebrik ediyorum. Az önce ilk ilacımı aldım çok ümitliyim. Evet bir gün bende buraya sigarayı bıraktım yazacağım inanıyorum buna ve çok istiyorum.Öncelikle tebrik ederim en zor kısmı başarmışsınız bile, karar vermek en sancılı süreç aslında. Haziranda tam 3 yıl olacak bende bu ilaçla bıraktım sigarayı. Allah razı olsun bu ilacı üretenden bize ulaştırandan...
Teşekkür ederim inanın böyle güzel bir yorum görmek beni inanılmaz motive etti.Bırakıp bu illetten kurtulduğunuz için bende sizi tebrik ediyorum. Az önce ilk ilacımı aldım çok ümitliyim. Evet bir gün bende buraya sigarayı bıraktım yazacağım inanıyorum buna ve çok istiyorum.
Bu ilacın ciddi yan etkileri olduğunu ve kalp krizi riskini arttırdığını okudum internette..Sizin durumunuz nedir acaba? Ciddi bir yan etkisi oldumu?Bugün ilaçta 2. günüm normalde söylemeye utanıyorum ama 2 buçuk paketi buluyordu. İlk günümde çok hafif bir baş dönmesi hafif mide bulantısı yaptı. İlk günümde öyle hd kalitesinde rüyalar görmedim :) bazı rüyalar gördüm ama tam olarak hatırlamıyorum. Dün ağzımın içinde iğrenç bir tat oluştu günde 1.5 paket kadar içtim. İkinci günüm yani bugün ağzımın tadı güzel 1 paket içtim şu saate kadar yatana kadar kaç tane daha içerim bilmiyorum ama iki günde 1 paket kadar sigarayı azalttım. Önceden neredeyse 15 dakika arayla sigara yakıyorken şimdi bakmışım bir saat olmuş aklıma gelmiyor içmek böyle de güzel bir etkisi oldu diyebilirim. İlaç üzerinde bırakma günümü henüz işaretlemedim kendimi kasmak istemiyorum. Ama ümitliyim aklıma sigarayı getirmemesinden dolayı . Şimdilik yaşadıklarım bunlar tekrar yazacağım :)
Yan etki olarak herhangi bir sorun yaşadınız mı hiç?Öncelikle tebrik ederim en zor kısmı başarmışsınız bile, karar vermek en sancılı süreç aslında. Haziranda tam 3 yıl olacak bende bu ilaçla bıraktım sigarayı. Allah razı olsun bu ilacı üretenden bize ulaştırandan...
Bana şuan için herhangi bir yan etki yapmadı. Aslında doktor kontrolü olmadan kullanılmamalı ama ben aldım işteBu ilacın ciddi yan etkileri olduğunu ve kalp krizi riskini arttırdığını okudum internette..Sizin durumunuz nedir acaba? Ciddi bir yan etkisi oldumu?
İnşallah faydasını görürsünüz..Bu sigara gerçekten bir illet yani..Herkes kurtulur inşallah..Bana şuan için herhangi bir yan etki yapmadı. Aslında doktor kontrolü olmadan kullanılmamalı ama ben aldım işte