Evet arkadaşlar bende champixle sigarayı bırakanlardanım yada bırakmaya çalışanlardanım diyelim.. Bugün sigarasız 15. günüm ama hala bıraktım diyemiyorum.. ne olur ne olmaz diye :) İlacı kullandığım süre içerisinde yan etkilerini hiç yaşamadım sayılır sadece hafif bi mide şişkinliği yaşadım.. ama onun dışında basında anlatıldığı gibi ne aşırı mide bulantıları ne de intihar düşüncesi gibi şeyleri hiç yaşamadım.. İlacı kullanmaya başladıktan 14 gün sonra sigarayı bıraktım.. İlk hafta zor geçti ama öyle kriz derecesinde değildi.. Yoksunluk hissi yaşanıyor ama öye sinir stres ve öfke nöbetleri yaşanmıyor.. Etrafınızdaki insanları kırmadan üzmeden gün geçirebiliyorsunuz.. Ben öğretmenim ve her tenefüs zilinde arkadaşlarım sigara içmeye giderken ben çayımı alıp dinleniyorum ve bu durum artık beni üzmüyor.. tam tersi mutlu oluyorum kendi adıma sağlığım adına güzel bişey yaptığım için.. Sağlık sorunu olmayan arkadaşlar bence denemeliler faydasını mutlaka göreceklerdir.. Hepimize kolay gelsin..
Muhteşem bişey arkadaşlar.. artık spor yapıyorum, yemekleri daha bi lezzetli yiyorum :)) kendinize bi iyilik yapın ve lütfen sigarayı bırakın :)))
Son düzenleme: