Mhb hanımlar bende bu ılaca başladım ılk haftam bıttı sımdı9 gunumdeyım 11 günde ıcmeyı bırakacam ıyısallah ya pek cok yorum okudum hepsı olumlu neredeyse gercekten bırakan bırı varmı aranızda bugünlerde bana destek olun lutfennnnnnnn hepsinizi kocaman öpüyorum samsunlu arkadaşları extra heeeee bırakan arkadaslarımızda cangönulden kutluyorum darısı benım gıbı arkadaşların basına
Merhabalar ben 14 yıldır sigara kullanıyordum ve çok da seviyordum nedense sigara içmeyi. Eşim içki ve sigara kullanmıyordu bu yüzden ara sıra söyleniyordu tabi ki dumanından rahatsız olup pasif içici oluyordu.ben günde 1 bazen 1,5 paket içiyordum.ve evliliğimizin 4. Yılında seneye için çocuk düşünmeye karar verdik ama benim içim bir türlü rahat değildi sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmek istiyordum ve böyle bir durumda bu da mümkün değildi.o yüzden sigaranın zararlarını tekrar tekrar araştırdım ve bırakmaya karar verdim fakat kimseye söyleyemiyordum çünkü kendi irademe güvenmiyordum daha önce hiç bırakmayı demememiştim.ilk önce işe sigaramı değiştirmekle başladım Light ve ince sigara almaya başladım sonrasında baktım çok az bir azalma oldu.eczaneye gidip araştırdığım bazı markaları ve arkadaşlarımın kullanıp bıraktığı markaların isimlerini sordum o da bana güzelce anlattı. Ve champixte karar kıldım yan etkileri fazlaydı ama tolere edilebilir diye düşündüm. 19 Şubat'ta ilaca başladım ve 14. Gün olan 4 Mart'tan beri bir tek sigara bile içmedim ara aklıma geliyor gelmiyor değil ama sonra nasılsa geçiyor.32 gündür içmiyorum ve çok rahatım.ilaca halen devam ediyorum bendeki tek yan etkisi çok midem bulanıyor onun için de çözümüm nane ve limon kaynatip içiyorum hemen kesiyor.herkese tavsiye edebileceğim muhteşem bir ilaç tek korkum ilaçları biraktiktan sonra tekrar başlamak. Ama geçirdiğim her ayı yazıp paylaşacağım. Yaşasın sigarasizlik.....