ciddi diyorum ama küfür yoksa kesin alaycılık var ben hep bunu gördüm düzgünce derdini dile getireni görmedim varsa da tenzih ederim onları.canım bazıları güzel yazıyo ama bazıları da küfürden ne yazdığı belli olmayan tipler
konuya göre değişiyı aslında yazılar
ama buraya da çok haksızlık yapıyolar
bütün kkyı kezban ilan ediyolardı en son baktığımda
Aynen biraz öncede örnekte gördüğümüz gibi kendileri çok akıllı zeki zaten üsten üsten yazmalar
bu ne yaaa iki dakka gittim hemen kocişlere dönmüş muhabbet kocişi olanlar topiği terketsın
biz de sevgili yok mu sanıyosunhahaha bunlar.bekarmış yazık siz film izleyin film
her baktıgımda bunu gördüm daha da bir şey aramaya gerek duymadım. varsa düzgün yyazanlar tenzih ediyorumArayan her şeyi bulur.
sağol canımgönderme kocanı oaralara sonra böyle bizim gibi +18 filmlere muhtaç olursun
gülmeyin klas benim göbek adım
seni beğenemedim burdan sözlü beğeniyorum
ciddi diyorum ama küfür yoksa kesin alaycılık var ben hep bunu gördüm düzgünce derdini dile getireni görmedim varsa da tenzih ederim onları.
yapacak işleri yok çogunun kesinlikle
Bekarlar terketsin banane kıskanç şey
Size doyum olmaz. Benim uykuşlar geldi. Ş eklemek bağımlılık yaptı
Yarın sabah erken kalkıp oyum sarıgüle veriyooooom.
Kızlar yemeyin haklarını yav, sağlam yazarlar vardır orada
biz de sevgili yok mu sanıyosun
biz de sevgili yok mu sanıyosun
hahaha bunlar.bekarmış yazık siz film izleyin film
Kadınlar o kadar baskı altında yetişiyor ki,sarmada kullanacağı zeytinyağını nerelerde kullanıyor.Ben dalga geçmiyorum, üzülüyorum.Bu gecelik ben kezbanlık limitlerimi doldurdum sanırım. Ama devam edeceğim. Vajinismusta zeytinyağı çok yardımcı bir tedavidir. Denenmiştir. KK sağolsun.
Ekşiyi çok seviyorum. O topikle dalga geçilen yerde de çok güzel bir cevap vermişliğim var o uyuzlarla
Size doyum olmaz. Benim uykuşlar geldi. Ş eklemek bağımlılık yaptı
Yarın sabah erken kalkıp oyum sarıgüle veriyooooom.
ulen bibi yarın oy kullanmaya gidince oy kullanma paravanında yakışıklı bırıynen aşna fişne yapmazsam bende tolın degülüm
Kadınlar o kadar baskı altında yetişiyor ki,sarmada kullanacağı zeytinyağını nerelerde kullanıyor.Ben dalga geçmiyorum, üzülüyorum.
konuş simon yapıştır cevapları
kaç kere diycem sana filmine dön diye yoksam izinlimisin
sem gitme canım tolin gitsin
iyi geceler canım
Hiç şaşırırmıyım sence
sem gitme canım tolin gitsin
:
her baktıgımda bunu gördüm daha da bir şey aramaya gerek duymadım. varsa düzgün yyazanlar tenzih ediyorum
sağol canım
Belki de sizin kalite anlayışınızla benimki farklıdır.
tolini kapıdan kovsan bacadan gelir hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?