Merhaba
Mune ile görüşüyoruz, ceza sistemini yeniden gözden geçireceğiz. Seçim havasını tatısz geçirmemeniz adına Mune genel af ilan etti. Yeni cezalar verilir iken neleri esas alacağız bunun görüşmelerini yapacağız. Bire bir polemiklerde birbirinizi yiyeceksiniz biz hiç karışmayacağız gibi. Siyasi paylaşımlarda yazdıklarınızdan siz sorumlu olduğunuz için buna da açıkçası bir yaptırım düşünmüyoruz. Nasıl olsa her koyun kendi bacağından asılır...
Görüşmelerimiz devam ediyor...
Kuşların kanadına yazarım adını ....
Ey Özgürlük...
Biz bize yakışanı yaptıysak sizden rica size olan güvenimizi suistimal etmeyin, siz de yakışan gibi davranın ...
Şimdi profilinden kimler ceza sildirecek ise lütfen bana özel mesaj atsın ...
Biz bize yakışanı yaptıysak sizden rica size olan güvenimizi suistimal etmeyin, siz de yakışan gibi davranın ...
Hakaret vs varsa elbette banlanmalı. Ama usturubunca tartışanlarda sorun olmamalı bence. tabi polemik uzar konu dışına çıkılırsa o başka.
neyse yönetimin yeni ban kurallarını merakla bekliyorum.
dileyen dilediği gibi hakaret etsin.... Biz neden kötü oluyoruz ki ? Yiyin birbirinizi, 400.000 kişiye o kötü uslup ile rezil olunsun...
lakin bunu 2. üyelikle yapanları da deşifre edeceğim haberiniz olsun...
bakalım el mi yaman bey mi yaman ...
Kesinlikle üslübu diyor ki ayvayı yediniz. . .yani kazen açık açık diyoki bıktım sizden ne haliniz varsa görün
dileyen dilediği gibi hakaret etsin.... Biz neden kötü oluyoruz ki ? Yiyin birbirinizi, 400.000 kişiye o kötü uslup ile rezil olunsun...
lakin bunu 2. üyelikle yapanları da deşifre edeceğim haberiniz olsun...
bakalım el mi yaman bey mi yaman ...
yani kazen açık açık diyoki bıktım sizden ne haliniz varsa görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?