aaaa pampa ben hiç öyle bişey dermiyim
sana oyle şeyler yapcamki nevoo senı sevenler bundan sonra benı sevcek:122::122::122:
Yap bakalım bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa pampa ben hiç öyle bişey dermiyim
sana oyle şeyler yapcamki nevoo senı sevenler bundan sonra benı sevcek:122::122::122:
30 ceza puanım var allaha şükür sildirmezsek ne oluyo ki ?sonra birikince limit falan mı var onu aşınca kulüpten aforoz mu ediliyoruz ?
Teşekkür ederim
Keyfim yerine geliyor sayenizde, yazdıklarınıza mutlu oldum hepinizin, bu ara pek hırpalandım çünkü, ihtiyar bir kadın olarak güzel sözler duymak 18'lik çıtır gibi hissetmeme neden oldu.
Bu arada 12 Nisan doğum günüm, 42 yaşına Merhaba diyeceğim, günler kala bu af sizlere 42'lik Mune'nin ve Delikanlı Kazen kardeşin hediyesi olsun
yok valla ben zaten senın yüzünden laf ebesı oldum çıktım..
sımdı yazmak bıle zevk vermıcek..
bence eskı sıstem ıyıydı..
ceza puanım gerı gelebılır..tatıle mı gıtcen naapcan,saldın bızı böyle..
benı arada banla,eskı gunlerı yad edelim..
(dalga gecmıyorum..ben hıc begenmedım bu sıstemı)
Mune severim seni aklı selim birisiniz ama ben öyle saçma sebepler den ban yiyordum ki ( bana göre haklı sebepler ) artık açıyordum mail yerini ne gelirse elimeSizzzzz böyle söylüyorsunuz, ben başımı nerelere vurayım şimdi
Mune sağolun bence tek sorun ceza puanlarına göre banlanmamızdı
yeni gelen üye 1 günde çıkarken bizim 1 hafta oluyordu, sebepler aynı iken.
yoksa ben sadece tartışmanın esnetilmesine sevindim ama genel olarak fazla esnemiş yav :26:
sen onur üyesisin o yüzden seninki silinmesinBenim cezam nolacak onuda silin :)
evet ya biz neden onur üyesi olamıyoruz bende olucam onur üyesiSana ayar oluyorum hatun bilesin O tacı bana vereceksin
peki ceza puanları bir süre sonra silinecek mi. yoksa kalıcımı eskisi gibi. 100 olan gidicimi..
meraklı melahatım bugün çok
peki ceza puanları bir süre sonra silinecek mi. yoksa kalıcımı eskisi gibi. 100 olan gidicimi..
meraklı melahatım bugün çok
Üyelerin birbirini alıntılayıp polemiğe girmesine yaptırım olmaz hakaret ve küfür olmadığı sürece ama konu dışıları konuyu çok dağıtmışsa toplayıp kaldırabiliriz Rengina, sanırım polemikten çok konu dışıların, geyiğin yaratacağı kirlilik sıkıntı olacak, mesela üye gayet ciddi bir sebeple kendince sorun olan bir konu açıyor üyeler dalga geçip geyik yapıyorlar, onlara banlama değilde puansız uyarı yapıp tüm geyik ve konu dışı mesajlar topikten kaldırılır bu daha makul gibi, Kazen'i aradım ulaşamadım, ulaşayım buna bir çözüm üretiriz.
Mune severim seni aklı selim birisiniz ama ben öyle saçma sebepler den ban yiyordum ki ( bana göre haklı sebepler ) artık açıyordum mail yerini ne gelirse elime
Yoksa kişisel bir sebebim yok çok şükür
Annem yaşındasın sen de galiba seni ben sevgi dolu diktatör diyorum sana
Ben ileride kesin olacağım o kadar kedınlar kulübünü Fit yapmaya uğraşıyorumsen onur üyesisin o yüzden seninki silinmesin
evet ya biz neden onur üyesi olamıyoruz bende olucam onur üyesi
Ben ileride kesin olacağım o kadar kedınlar kulübünü Fit yapmaya uğraşıyorum
Annem 74 lü72'liyim
İster inanın ister inanmayın, şu sitede benim de kişisel takıntılı olduğum tek bir üye yok, sürekli ceza veren ben olduğum için takıntı yapıp ceza verdim sanılıyor ama asla değil, kurallar neyse onu uyguluyorum, bunu da gözüme üye kestirerek yapmıyorum ben, sizler nasıl x kişiyi bildiriyorsanız, x kişilerde sizlerin yorumlarını bildiriyor, bildirim sebebi haklıysa ceza veriyorum, bazen yazdıklarınız sizlere normal geliyor ama öyle olmuyor aslında
Annem 74 lü
Biliyorum canım konu bukadar duygusallaşınca kızamıyorsun ama sen hiiiiööçç ban yedinmi diyesim geliyor
2005'ten beri üyeyim bu sitede daha öncede siyaset bölümü vardı, hatta dinde konuşulurdu, bir kere bile banlanmadım ki bende siteye Müdüre olarak girmedim, üyeydim ilk zamanlar, Elif abla şahittir, ban yemedim acaba sözlerime dikkat ettiğim için olabilir mi
Hatta hatta bu sitenin online sohbet odası vardı ordan bir kere bile atılmadım, yazdıklarıma çok dikkat ederim, sert olabilirim zaman zaman lakin asla saygısız olmadım sizlere karşı hep elimden geldiğince güzel güzel yazmaya çalışırım
Üyelerin birbirini alıntılayıp polemiğe girmesine yaptırım olmaz hakaret ve küfür olmadığı sürece ama konu dışıları konuyu çok dağıtmışsa toplayıp kaldırabiliriz Rengina, sanırım polemikten çok konu dışıların, geyiğin yaratacağı kirlilik sıkıntı olacak, mesela üye gayet ciddi bir sebeple kendince sorun olan bir konu açıyor üyeler dalga geçip geyik yapıyorlar, onlara banlama değilde puansız uyarı yapıp tüm geyik ve konu dışı mesajlar topikten kaldırılır bu daha makul gibi, Kazen'i aradım ulaşamadım, ulaşayım buna bir çözüm üretiriz.