- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
siyasetten içim bayıldı yanlız, değişiklik olsun diye siyaset dışı başlık açıyorum kimse sallamıyo
ama piliçe tecavüz haberine ilgi olmuştu hakkınızı yemiyim
bu aralar herkes seçime odaklandı
sonradan düzelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyasetten içim bayıldı yanlız, değişiklik olsun diye siyaset dışı başlık açıyorum kimse sallamıyo
ama piliçe tecavüz haberine ilgi olmuştu hakkınızı yemiyim
bu aralar herkes seçime odaklandı
sonradan düzelir
Altını çizdiğin kısımda cezalar devam edecekse çok sorun çıkacağını sanmam .
Polemiğe girmekte ve bir konuyu karşılıklı tartışmakta zaten sorun yok bizim için . Ama mesaj içeriği hakaret / aşağılama çok nadir olarak karşımıza çıksa da küfür içeriyorsa bu ceza aldığı sürece tabii .
Muhtemelen alıntı yapmaktan çekinen , hatta siyasete girmeyeyim aman diyenlere alıntı yapıp sataşma konusunda gün doğacak biraz .
KOnu dışı mesa nasıl cezasız kalıyor bunu anlamadım . Tam siyaset konuşuyoruz , konu mühim , sayfalarca iki üyenin geçen gün başına geleni mi okuyacağız konu ile uzaktan yakından alakasız ...
Son cümlenden anladığım bu yeni sistemle omuzlarındaki yükü hafifletmiş olacaksın ama sitedeki o seviyeli duruşa ne kadar etki edecek bu karar bozulması anlamında yaşayıp göreceğiz .
Altını çizdiğin kısımda cezalar devam edecekse çok sorun çıkacağını sanmam .
Polemiğe girmekte ve bir konuyu karşılıklı tartışmakta zaten sorun yok bizim için . Ama mesaj içeriği hakaret / aşağılama çok nadir olarak karşımıza çıksa da küfür içeriyorsa bu ceza aldığı sürece tabii .
Muhtemelen alıntı yapmaktan çekinen , hatta siyasete girmeyeyim aman diyenlere alıntı yapıp sataşma konusunda gün doğacak biraz .
KOnu dışı mesa nasıl cezasız kalıyor bunu anlamadım . Tam siyaset konuşuyoruz , konu mühim , sayfalarca iki üyenin geçen gün başına geleni mi okuyacağız konu ile uzaktan yakından alakasız ...
Son cümlenden anladığım bu yeni sistemle omuzlarındaki yükü hafifletmiş olacaksın ama sitedeki o seviyeli duruşa ne kadar etki edecek bu karar bozulması anlamında yaşayıp göreceğiz .
bu af pazartesi olsa daha iyiydi belkide yarın şenlik olabilir burda
Tüm üyelerin ceza puanı mı silindi acaba?
Şimdi doğru mu anladım ;
Artık polemikten ceza almayacağız , küfür hakaret ikinci üyelik hariç ban yok .
Ben x partisini tutuyorum kendi konumu açıp savuna bilirim başta topikte saydıra mam başkasına .
Cezalarda silindi yani 2 tık genişledik :26:
:))) hep polemik ve konu dışı cezalardan şikayetçiydi üyeler, şimdi istediklerine eriştiler, herşeyi zaman gösterecek, ben bu sitede ağır hakaret edipte ne var yazdığımda ne hakla beni banlarsın diyene bile rastladım, hakaret ve küfür etmek yasak hala, bak görürsün hakaret etti diye ceza alan bile itiraz edecek, hırsıza hırsız demek suç mu diyen bile oldu.
bu konu benimde aklıma geldi.
konu dışı mesaj ve konuyu başka konuya çekme nolacak. bazen bakıyorum sayfalarca geyik yapılmış.konu sahibinin konusu bitmiş okeye dönüyor.
aradaki mesajlar kaynamış.. bence büyük bir sorun olur bu.. konu sahibi içinde okuyan diğerleri içinde
Kazen'e mesaj atan herkesin cezası siliniyor, bu topiği görmeyen arkadaşlarınız varsa mesajla bilgilendirin siz ve bu topiği okuyan herkes
bu konu benimde aklıma geldi.
konu dışı mesaj ve konuyu başka konuya çekme nolacak. bazen bakıyorum sayfalarca geyik yapılmış.konu sahibinin konusu bitmiş okeye dönüyor.
aradaki mesajlar kaynamış.. bence büyük bir sorun olur bu.. konu sahibi içinde okuyan diğerleri içinde
:))) hep polemik ve konu dışı cezalardan şikayetçiydi üyeler, şimdi istediklerine eriştiler, herşeyi zaman gösterecek, ben bu sitede ağır hakaret edipte ne var yazdığımda ne hakla beni banlarsın diyene bile rastladım, hakaret ve küfür etmek yasak hala, bak görürsün hakaret etti diye ceza alan bile itiraz edecek, hırsıza hırsız demek suç mu diyen bile oldu.
Değil artık oky, ne haliniz varsa görün, konu sahteyse üyeye işlem yapar konusunu kaparım ama ister fake deyin ister konuda kırk takla atın hakaret küfür olmadığı sürece sizi cımbızlamıyorum artık, bakalım ne zaman isyan edeceksiniz
Doğrudur mune , tek korkum diğer sitelerden farklı yakalanmış bir çizgi vardı , onun bozulmaması .
Bakalım , göreceğiz .
Konusu bitmiş okeye dönen konu sahibi çift açmaya gidecek herhalde
Bilmem , yaşayıp göreceğiz .
Neyse ki hakaret ve uslüp hala ceza sebebi .
Anladım ama buda içimize sinmedi bence herkes aynısını düşünüyordur Çünkü alıştık o yasalaraAynen öyle oldu, üyelerden birine ya da devlete, siyasetçilere ya da fark etmez herhangi bir 3. şahsa küfür hakaret ederseniz ceza alırsınız ama konu dışı, polemik ceza kapsamından çıkarıldı.
Reklam, ikinci üyelik, erkek üye de ceza kapsamında hala.
Ben de dahil ister istemez ölçü kaçacaktır bence, kendini bilen kişi tabi ki
hakaret ve küfür etmeyecektir ama karşıdakine cevap vereceğim diye yoldan çıkabilir.
sınırlar iyiydi.