- 10 Ağustos 2022
- 16
- 3
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet orası öyle ama gidip gören vardır belki diye merak yaniEsinle başbaşa kalacağın bi oda yani. Gidip gör, çokta şeyapmaya gerek yok.
İnfaz korumayım. Öyle pembe oda bekleme. Koğuş kapısı gibi bi kapı olacak acil butonu oluyor ( ola ki görüşe gelmiş eş kocası tarafından birşeye maruz kalırsa diye ) oda içinde masa sandalye yatak duşakabin vs vs varEşim cezaevinde yatıyor beni yattığı cezaevinden aradılar eş görüşmesi olduğunu söylediler belirli bir tarihten gün seçmeni söylediler 3saatlik bı görüsmus odaları varmış herhalde bilgisi olan varmı acaba nasıl oluyo bu görüşler
Kaç yasindasin ve eşin ne için yatıyor
Yok tabiki pembe bı oda beklemiyorumİnfaz korumayım. Öyle pembe oda bekleme. Koğuş kapısı gibi bi kapı olacak acil butonu oluyor ( ola ki görüşe gelmiş eş kocası tarafından birşeye maruz kalırsa diye ) oda içinde masa sandalye yatak duşakabin vs vs var
Çarşaf getirebiliyolar mı?İnfaz korumayım. Öyle pembe oda bekleme. Koğuş kapısı gibi bi kapı olacak acil butonu oluyor ( ola ki görüşe gelmiş eş kocası tarafından birşeye maruz kalırsa diye ) oda içinde masa sandalye yatak duşakabin vs vs var
Pandemi zamanı kapalıydı. Uzun süredir kullanılmıyor. Eşinin olduğu cezaevi yeniyse temizdir.Yok tabiki pembe bı oda beklemiyorum
Sıradan bı oda olacağı kesin cezaevi şartları belli temiz bı oda olsa bari tuvaletleri çünkü berbat oluyor
Evet görüşten biliyorum ne iç çamaşırı cebinde peçete bile almiyolar kaldı ki oBu arada görüşe içinde metal olan fantezi çamaşır falan giyeyim deme :) duyarlı kapıdan geçerken ötünce içeri almazlar mecburen xray cihazından geçirirler. Erkek memurlar falan oluyor o cihaz başında sütyeninde de tel bulunmasın. Gerçi görüşüne gitmişsindir az çok biliyorsundur
Görüşe gittiniz mi acaba?Eşim cezaevinde yatıyor beni yattığı cezaevinden aradılar eş görüşmesi olduğunu söylediler belirli bir tarihten gün seçmeni söylediler 3saatlik bı görüsmus odaları varmış herhalde bilgisi olan varmı acaba nasıl oluyo bu görüşler
Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayımGörüşe gittiniz mi acaba?
Pembe boyalı olduğunu düşünmüyodum da acil butonu koymak zorunda kalmaları delirtti ya, herif cezaevine girmiş laaan hala eli ayağı durmuyo.İnfaz korumayım. Öyle pembe oda bekleme. Koğuş kapısı gibi bi kapı olacak acil butonu oluyor ( ola ki görüşe gelmiş eş kocası tarafından birşeye maruz kalırsa diye ) oda içinde masa sandalye yatak duşakabin vs vs var
Orada çalışanlar arkadan ne mavralar döndürüyordur yaa pis pis erkek muhabbetleri ıyyyPembe boyalı olduğunu düşünmüyodum da acil butonu koymak zorunda kalmaları delirtti ya, herif cezaevine girmiş laaan hala eli ayağı durmuyo.
Elden geldiğince önlem alınıyor. Eş görüşünden önce psikologlar eşleri arayıp görüşüyor. Eşinizle probleminiz var mı ? Vs diye. Olumsuz durum yoksa o şekilde görüş yaptırılıyorPembe boyalı olduğunu düşünmüyodum da acil butonu koymak zorunda kalmaları delirtti ya, herif cezaevine girmiş laaan hala eli ayağı durmuyo.