- 10 Ağustos 2022
- 16
- 3
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilan Polat tan duydum git bacım sen sanırsam birliktelik yaşamak için var adı üstünde pembe odae
Eşim cezaevinde yatıyor beni yattığı cezaevinden aradılar eş görüşmesi olduğunu söylediler belirli bir tarihten gün seçmeni söylediler 3saatlik bı görüsmus odaları varmış herhalde bilgisi olan varmı acaba nasıl oluyo bu görüşler
Orası öyle tabi de ortam nasıl acaba cezaevi sonuçta bilemedim şimdi
21 yaşında, "anneler kulübü" üyesi, eş ceza evinde. Ziyarete gittiğinde bir tanesine daha hamile kal. Müge Anlı konusuz kalmasın.Eşim cezaevinde yatıyor beni yattığı cezaevinden aradılar eş görüşmesi olduğunu söylediler belirli bir tarihten gün seçmeni söylediler 3saatlik bı görüsmus odaları varmış herhalde bilgisi olan varmı acaba nasıl oluyo bu görüşler
Eşiniz hangi suçtan cezaevinde yatıyor ? 21 yaşında mısınız gerçekten ? Çocuğunuz da var sanırım; çocuğunuz kaç yaşında ?
Eşinizle fiziksel bir birliktelikte bulunmak istiyor musunuz ?
21yasinda değilim bence genel konuşmayın21 yaşında, "anneler kulübü" üyesi, eş ceza evinde. Ziyarete gittiğinde bir tanesine daha hamile kal. Müge Anlı konusuz kalmasın.
Eşiniz hangi suçtan cezaevinde yatıyor peki ?Gerçekte kaç yaş aralığındasınız peki ? Örnek: 25 - 30 / 30+ ... Çocuğunuz kaç yaşında ?21yasinda değilim bence genel konuşmayın
Cezaevinde yatan her insan suçlu olarak mi yatıyo acaba
Eşim cezaevinde yatıyor beni yattığı cezaevinden aradılar eş görüşmesi olduğunu söylediler belirli bir tarihten gün seçmeni söylediler 3saatlik bı görüsmus odaları varmış herhalde bilgisi olan varmı acaba nasıl oluyo bu görüşler
21 yaşına değilim uygulamayı kurarken o şekilde kurmusumEşiniz hangi suçtan cezaevinde yatıyor ? 21 yaşında mısınız gerçekten ? Çocuğunuz da var sanırım; çocuğunuz kaç yaşında ?
Eşinizle fiziksel bir birliktelikte bulunmak istiyor musunuz ?
Kaç yasindasin ve eşin ne için yatıyor?21yasinda değilim bence genel konuşmayın
Cezaevinde yatan her insan suçlu olarak mi yatıyo acaba
Neden bu şekilde söylüyorsunuz ki ila çocuk yapmaya mi gidiliyorGeç bile kaldınız.
İkinci çocuğa doğru koşun