Nasıl sorulurki adamla bir karşılaşamıoruz ki bir sorayım noldu diye.
Ama gerçekten ne kadar çok sevdiği bakışlarından belliydi size yemin ederim gözleri parlıyordu bana bakarken.O kadar sıcak ve güven vericiydi ki bakışları.Etkilendim.
Artık hayatımın vazgeçilmezi olmuştu gözleri sabah onun gözlerine bakma umuduyla uyanıyordum.
Benim yanımda elleri titriyordu görüyordum.
Şimdi böyle oldu iştebenneyaptımki
canım seni çok iyi anlayabiliyorum....
ama dediğim gibi zaman akıp gidiyor....
acabalarla kaç günümüz gitti biliyormusun...
kaç yaşındasın bilmiyormuyum ama.senin probleminde acabalara yer yok...
bak kaç kişi degişik degişik yorum yaptık...
onun davranışı psikolojıkte olabılır taktıkte olabılır altında bir suru neden olabılır...
o yuzden aç teli öğren bakalım....
ona bir şekılde ulaş canım
canım bende akraba evliliğine karşıyım.uzak bir akraba olduğu düşüncesiyle baktım olaya.ailende karşıysa böyle bir duruma sanırım tavır koymuşlardır.
canım herşeyde vardır bir hayır.sende hakkında hayırlısını dile.zaten hayırlıysa olur.benimde seninle ilgili dileğim bu)))))
eger seviyosan oda seviyo diyosun otur konus cocukla ne yani dünyami batacak sen konusunca hep erkeklerdenmi beklenecek
Yüz yüze konuşmak daha mı iyi olur acaba?
Ya bilemiyorum ne yapsam şaşırdım. Ne diyeceğim hem "Neden benden kaçıyorsun mu?" diyim.
O da kalkıp " nereden çıkardın" derse ne dicem hem:1no2:
canım açıkça de...
ya direk benden kaçıyorsun deme tabıkii.
deki : ya bana karşı soğumuş gibisin bir problemın var de....
oda yok oyle bir şey derse sende a bir şey olmadığına çok sevindim de....
hadi canım biraz cesaret....
bunda korkulacak utanılacak bir şey yok...
sen güçlü kızsın...
Sabah evlerine gittim şehir dışına çıkmış telefonunu aradım kapalı buyrun işte Allah'ım her zaman böyle oluyor ne var bende anlamıyorumsenağlamasenağlama
cnm şanssızlık olmuş
senin aradığını görür nasılsa, geri arar
aramazsa zaten o başka manaya gelir öle diil mi
tatlım akrabalık dereceniz nedir?
bizde de akraba evliliği yoktur, kardeş torunları, kuzenler evlenmezler vb...
zaten abi abla kardeş olarak görürüz hep
damadın teyzesinin oğlu tabiki akraba olmaz, dış kapının mandalı olur ve evlilik mümkündür
sanırım senin ailen de akraba evliliklerine karşı
akrabalık derecenizi bilmiyorum ama doğacak bebeklerin sağlığı yönünden akraba evlilikleri son derece sakıncalı
Canım damadın teyzesi oğlu kadar alakasız değil akrabalığımız ama şimdi burada anlatsam karışık bir akrabalık bağımız var kan bağı var yani
Çok sıktı beni bu olay ben dayanamıyorum artık kaçmalı kovalamalı şeylere.
Yaşım dayandı yirmiye lise öğrencisi değilim saçma sapan bir şeye döndü ya kaçmak nedir yhaa
Kendisi geldi beni ayarttı sonra da hadi anası şöle dedi babası böle dedi kaç oldu yani
Karar verdim yani eğer babamın lafıyla benden kaçıyorsa hemen uzaklaşıyorsa hem de hiç bir şey söylemiyorsa olanlarla ilgili keyfi bilir Bu ne kadar karakterli olduğunu gösterir napalım yani.yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?