Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Diplere çam terebentin+badem yağı ve Barcelino.
Uçlara zeytinyağı sürdüm.
Bir sure daha beklesin 1 saat oldu neredeyse . Dusa girip fotoğrafını çekip geleceğim ...
Hadi bakalım

Diplere çam terebentin+badem yağı ve Barcelino.
Uçlara zeytinyağı sürdüm.
Bir sure daha beklesin 1 saat oldu neredeyse . Dusa girip fotoğrafını çekip geleceğim ...
Hadi bakalım

Dibine çam terebentin kullanma.
Kurutur.
Bi tek şampuanına at yeter.
Hele 1 saat bekletme

2 hafta oldu. Bir değişim yok sanki...Eki Görüntüle 1606835

Öncelikle saçlarının uzunluğuna bayıldım bence kısa değil hatta baya uzun yani..
Çam terabentin saçı kurutur zaten söylemişler..
Sinameki kürü öneriyorum ama kokusu çok rahatsız edici.. Kardeşim ve babam yanımda durmak istemiyor düşün :) ..
Postların yaklaşık çoğunu okudum Dax gördüm..
Daxı bende kullanıyorum ama hafatada iki kere kullanmaya üşendiğimden sanrım 5 aydır bir kutuyu bitiremedim arada aklıma geliyor mikrodalgada eritip sürüp bekletiyorum ama mükemmel yumuşaklık garanti..Uzatmasına bir şey söyleyemem..
Hindistan cevizi yağını öneriyorum kesin kullanmalısın, yurt dışında boyalı saçları onarmada kullanıyorlar ama harika bir şey..
Ayrıca biotin diye bir hap var oda saçlar için içerden destek ama iyi araştırıp kullanman lazım birçok kişide farklı etkileri olmuş çünkü..
Bence saçların oldukça uzun maşallah Allah nazardan saklasın :)

Çok tesekkur ederim :)
Dax i sordum birkaç yere yok dediler . Hindistan cevizi yağını arastirayim belki onu bulurum .
Sinemaki kurunu kullanmayı kesinlikle istiyorum su yağlar bitsin ona gececegim direk.
Biraz daha uzasin istiyorum dalgalı haliyle bu boyda olsa yeter .. Bakalım ne zamana gelecek o boya :)

Sinameki kürü ile altı ayda saçlarımı belime kadar uzatmıştım ben saçlarım senden beş parmak daha kısaydı hatta o yüzden gönül rahatlığı ile öneriyorum.. Arada dax kullanıyordumm işte sinamekinin kuruluğunu alsın nem versin diye..
Sonra boyattım hiç sevmem normalde boyayı ama..Alışamadım saçlarımı kestirmek zorunda kaldım şuan omuzlarımdan iki parmak aşağıda başladığım yere geri döndüm yani maalesef sinameki kullanıyorum yeniden başladım..
Daxı internetten sipariş etmiştim iki kutu almıştım hatta dediğim gibi kullanamadım bir kutusu hala duruyor..
Kendine saç takvimi oluştur çok işe yarar bir yöntem, hem saçlarına ne yaptığını görürsün hemde kaç cm uzadığını her hafta yanına not alırsın, eğlenceli oluyor...
hindistan cevizi yağıda aktarlarda var biraz pahalı gelebilir ama 25 tl falan baya bir gider daxtan daha büyük kutuda :)
Kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…