- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Adını duydumda hiç neye yaradığını bilmiyorum
Ben sadece işin sac kismini biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adını duydumda hiç neye yaradığını bilmiyorum
Ben sadece işin sac kismini biliyorum
Napiyor yumuşatıyor mu ?
Aynen yumusatiyor.
Hani kolestonun 30.gün maskesi var ya onunla ayni hemen hemen.
Saça çok etkisi var.
Hatta normal süt bile iyi geliyor.
Anladım canım. Yarın bakiyim bakiyim bulursam alırım ...
kafasının duruşuna göre değişir bel kıvrımına yakınlığı.. en güzeli mezurayla saçı tutup ölçmek..Ben bel kıvrımından baktımda uzama var ya maşALLAHH :)
Darısı başımıza
kafasının duruşuna göre değişir bel kıvrımına yakınlığı.. en güzeli mezurayla saçı tutup ölçmek..
aynen ne var ki enseden al bir tutam ve saç boyunca uzat mezurayla ölç tatlım..Tek basiniza olcebiliyor musunuz ya
aynen ne var ki enseden al bir tutam ve saç boyunca uzat mezurayla ölç tatlım..
Kızlar bir şey soracağım. Sinameki kürünü yapmaya başlayacağım. Onu kullanırken dax kullansam bi problem olur mu ? haftada 2 kere sinameki, 1 kere dax gibi mesela ?
Ne dersiniz ?Eki Görüntüle 1615065 Bu krem nasıl kızlar .
Bugün alacaktim size sorayim dedim ?
Eki Görüntüle 1615065 Bu krem nasıl kızlar .
Bugün alacaktim size sorayim dedim ?
İyi gibi duruyor sanki ya.
Fiyatı ne kadar.
Bu arada ceylin saçlarım her gün 2 kere yıkamaktan keçe gibi olmaya baslamisti uçları falan.
Bende bugün yikamadim aksaminda yikarim diye.
Ama uclari batiyordu gözüme.
Hatırlarsan bi ara demiştim saç kremine maden suyu eklicem diye bugün eklerken kapagini açma evresinde krem disari firladi içine geri cekemedim bende sac uçlarıma sürdüm.
Sonra glissin sac kreminden sıktım.
Ve inanmazsin ama 2 gün önce kırık alıcaktım canlansin diye bugün iyiki almamisim kisaltmamisim dedim.
Çok iyi geldi.
Kimi zaman bunu yapıcam sanda söyleyeyim dedim.
Çoğu kişi memnun kalmış. 14 liraydi canım yanılmıyorsam.
Maden suyunu siktiktan sonra mi oldu ?
Ay çok ilginç . Bende kessem mi acaba diyordum dur bir de ben deneyeyim ne olacak sanki..
Günde 2 kere yıkanır mi saç canım. Ben günlük giriyorum sacima bir gün su degdirmiyorum topluyorum öyle vücudumu yikiyorum 2 günde bir yikiyorum saçları..
Çok yikamakta iyi değil...
Kırıklar içinde şey söyleyeyim saca parfüm, deodorant sıkmak saçta kırık yapıyor ..
Saç derimdeki lezyonlar için 2 kere yikiyorum canim mikroplar üremesin diye.
Bakım yapip onu kurtaririm ama o sivilceler iltihaplar saclarimi güçsüz yapip döküyor.
O yüzden yıkıyordum.
Normalde bende 2 gün bekliyorum bazense 1 gün gidicegim yere saclarimin yagina bağlı.
Bu arada gerçekten iyiyse fiyatı iyiymiş.
Maden suyunu içine eklemeye calisirken disari fiskiranlari sacima sürdüm canım maden sulu sac kremini birazdan kullanicam.
Deniyeyim kendi konuma yazarım unutmazsam sanada haber veririn .
Zaten ben genelde açık parfüm kullandigimda içinde bi miktar birakiyorum sonra içine su bekliyorum sirf kokusu oluyor onu sacima sıkıyorum ama bayadir onuda yapmıyorum.
Ve bugün foto paylastim bakar misin ona da
Tam 1yildir konum varmış..
Anladım canım tekrar geçmiş olsun. Ben alicam bunu ise yararsa haber veririm sende al . Gratislerde daha ucuzmus bulundugun şehirde varsa alırsın sen oradan bende yok :)
Du hemen bakiyim
Yalnız sinemaki haftada 2 kez uygulanmıyor.. Haftada 2 kez dax, 1 kez sinemaki uygula.Kızlar bir şey soracağım. Sinameki kürünü yapmaya başlayacağım. Onu kullanırken dax kullansam bi problem olur mu ? haftada 2 kere sinameki, 1 kere dax gibi mesela ?