Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

çatal takımı : emsan mirage
nevresim takımları :hobby
pembe günlük kahvaltı ve yemek takımları :bernardo
yeşil kahvaltı takım :zerden (ilçede bulunan bi esnaftan aldım)
bornoz takımı ve mor el havlusu: dantela vita ( internet sitelerinin birinden almıştım )
tencere: emsan aragon
kaşık sepeti de limangodan almıştım markasını hatırlamıyorum :))

Eveett bir marhipo çılgınlığı Bu kahve takımını önceden görüp çok beğenmiştim ama kaçırmıştım dün akşam görünce atladım hemen ve çokkk mutlu olarak aldımmm yeni çeyizciğimi

15 TL lik alt limitsiz çekimi kullanarak aldım teşekkürler morhipo

canım çok güzel bayıldım bende baktım morhıpoya ama bana cek falan yok olan varsa bende bundan alsam bı tane cok hosmus ne kadardı fıyatı

bunlarda çeyize eklenenler tefal comfort touch setımı tamamladım sonunda bı sütlüğü kaldı onuda koysalarmıs alıcaktım
altıncıcadde.com sıtesınden aldım

canım çok güzel bayıldım bende baktım morhıpoya ama bana cek falan yok olan varsa bende bundan alsam bı tane cok hosmus ne kadardı fıyatı

Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim aynı modelin kupaları da var daha sonra onlardan da alıcam takım gibi olucak

Tatlım fincanlar 37.90 kargo 5.90 dı ama 15 TL lik indirimi kullanınca kargo dahil 28.80 e geldi

tefal setim tamamlandı
pike engilsh home bunun nevresimi ve yastık kılıflarını alıcam yazın pıke kısınde pikeyi yatak örtüsü olarak kullanmayı dusunuyorum kırlentlerıde var cok hoş
çarsafı beyaz üstü lacivert aynı renkte puantiyeli 20 lıra onun yerıne düz beyaz lastıklı geçmeli bir çarşaf alıyım diyorum
100 tl bernardo çekımı kullandım kızlar foto yukleyemedım bulamadım ama yemek takımlarından caprıce serısının cay setı varmıs 140dan mı ne 69 lıraya dusmus sekerlık sutluk tabakları fıncanları hersey ıcındeydı aradım taradım baktım ıvır zıvır alana kadar ona alayım dedım
21 tl pasta kulesıymıs onu aldım bırde 20 lıraya sılıkon suzgec kasık vs servıs setı aldım boylelıkle cekıde kullanmıs oldum

Son düzenleme:
yeni cicilerim :)

kek fanusum...

ikili katlı sunum...

üçlü servis tabağı... bunların toplamı 38 TL...

birde tupperware antartika set 40 tl :) 4x800ml

çok güzeller canım saksıdan ve çerçeveden bende alıcaktım o gün vazgeçtim ama içimde kaldı alıcam sakısıyı belkı vazo olarak kullanabilirim
mumluklarda mı ikedan fiyatı ne kadar canım öğrenebilirmiyim güle güle kullan

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım.çerçeveyi çok beğenerek aldım bende..... mumluklarda ikeadan 3lü şamdan 29 tldi. renkli tek olanda 4 liraydı... eğer alırsan şimdiden sende güle güle kullan canım

bunlar dün markafoniden aldıklarım

Eklentiler

• $100000114144_0_304x424.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $100000117937_0_304x424.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bugün Kpss moral bozukluğunu üstümden attım ve son eksikliklerim denebilecek ve sonradan uğraşmak istemediğim şeyleri indirimlerle aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…