Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Geçen hafta tatildeydik sevdiceğimle,hatıra kalsın diye bunları aldık.

İlerde evimiz olduğunda,beraber gezdiğimiz yerlere ait ufakta olsun eşyalarla dolu bi köe yapmak istiyoruz.

YENİLER GELDİİ:))

limangodan aldım kızlar bunlRI MİSAFİR HAVLULARI 30*50 el havluları 50*90. beyaz havlu tezgah havlusuymuş 45*90 o. hepsi 60tl.(10 tl hediye verdi limango kargo bedavaya geldi:)))

Altıncıcadde den aldım tavalarını daha önce almıştım, uzun zamandır da pilav tenceresini almayı planlıyordum süper oldu :)

Teşekkürler gizem ve günnur

Çok karlı bi alışveriş olduuuu,Markafoni den aldıklarımı bu kadar ucuza mal etmeme neden olan duygu_onur'a sonsuz teşekkürler

Markafoni'den olan ciciler

Westwing'ten olan ciciler

3 ağustosta bimden alcağım şey mutfak saatı mutfağa aldıığım darkıt pembeli ona uygun renkte alıcameve yakın zaten bim sabh erkenden kalkıp almayı planlıom çabucak bıtıor çünki

27 temmuzda da bunu alıcam

bakalm annem belki banyo paspasıda alırız dedi

Aaaa ben gündüzz eklemiştim aldıklarımı ama gitmiş hepsi Yeniden ekleyim bariii

Sepettekiler el havlusu diğeri ise taç'dan 2 tane banyo havlusu ve iki tane yüz havlusu hepsini toplam 70 tl ye aldım evmanya'dan hediye çekim vardı. kargoda bedava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…