bunlar altıncıcade.com sitesinden yarısıbizden kampanyasından alınanlar nevresim takımın markasını bilmiyorum alırkende yazmıyordu geldi üstüne bakmadan kaldırdım ama şu anda altıncıcadde.com sitesinde tekrar stoklara girmiş görebilirsiniz
Eki Görüntüle 441527
günlük yemek takımım yemek takımı amerikan servisi 6lı su bardagı hepsi içinde bernardodan
bernarda von goh misafir çatal bıcak seti
Eki Görüntüle 441529
saklama kabım diğerlerini ablama verdim bunun ekmekliği kaşıklığı kirli kaşıklığı peçetelik tuzluk biberliğini ayrıca büyük yayvan tabağını aldım markası biev şu anda %50 indirim var 30 hazırana kadar ankara ykm ve biev satan yerlerde bende %50 indirimle hepsini 130 liraya aldım normalde bir ekmekliği 70 tl imiş alacak olanlar kaçırmasın kampanyayı kızlar
tefal grill tavası ve wok tava evimister sitesinden çekle almıştım bunun setini yaptım tek tek alarak
bunu maureravm.com sitesinin yarışmasından kazandım sarev markası saten nevresim takımı
Eki Görüntüle 441535
bu nevresimini gülnur arkadaşımız almış çok beğenmiştim duygu arkadaşımız kampanyada gördü haber verdi aldım sayelerinde ikisi çok sağolsun teşekkür ederim çok beğenerek aldım nevresimlerimin içinde en beğendiğim bu oldu
tuperware tinimini hanım serisi 4.3 litrelik
tuperware tekparmak bundan 2 tane aldım
tantitoni bunun küçüğünü aldım çay seti yaptım 6 tane markafoniden duygu arkadaşımızın sayesinde baya bi indirimli aldım Allah razı olsun ondan
tantitoni cupcake setimi 3lü bölmeliyle tamamladım kuruyemiş sos vs koyarım dedim diğeride cupcake bıcağıyla ceylanlı kesme tahtası
son olarakta cat by luyanodan kahvaltı seti oluşturuyorum demiştim kızlar kahvaltı tabağı yanı pasta tabağı aldım morhipodan gelen çekle
ben buraya yazmayalı baya bir şeyler almışım
hepinizin cicileri harika güle güle sağlıkla kullanın inş