Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

nişanım olmadı henüz ama şimdilik bunları aldım umarım kullanacağım günler de gelir

en son bunu aldım galiba marketten
ben tanesi 1 liradan aldım evim nette 4 tanesi 12 lira görünce şokları yaşadım

benım gibi hayvan manyağı biri engilish home girerse napar
kedili köpekli gördüğü her şeyi toplar

yalnız kızlar çok canım sıkıldı şimdi size fotoları yüklemek için engilish home un sitesine girdiğimde saklama kutusunu 4lü olduğunu gördüm benim ki 3 tane kasada ki kızda uyarmadı içinide açtı 3 tane iç içe bunlar dedi ödedim bende şimdi faturaya baktım ki 4 lü saklama kutusu diye geçiyor zaten poşetli değildi tek kalmış ağzı açıktı kıza poşetli var mı çeyize koycam dedim yok tek dedi sanırım 4. en küçük olanı biri almış yarın gidip bunu değiştircem bide offf off ne bahtsız insanım ben
ayrıca ikeayı gezmedim girer girmez karnıma bi agrı girdi hemen kendimi dışarı attım eve kendimi zor attım baktım ki hasta olmuşum
yarın değişime gidince girerim artık ikeaya ya

inş 4lüydü siz kaybettiniz dalevereleri çekmezler

Son düzenleme:
evet bgun aldıklarmızzzzzzzz

davetiyemz böle değil isimli çıkmış yaaa net görünüyo

Eklentiler

• $DSC04364.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSC04369.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar 1 ay sonra eğer ki bir aksilik olmazsa düğünüm var.Çeyiz hazırlıklarınında sonuna geldim artık yavaş yavaş.E hal böyle olunca kendime bir topik açmak farz olsu aslında ama şu telaşlı günleri atlatana kadar erteledim bu durumu.Yİnede bugün alışverişe çıktığımda aldıklarımı çekmeden duramadım.
deterjan kovam

mandallarım

mandal sepetim

kirli sepetim

çamaşır sepetim

yer silme kovam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…