Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)
limangodan aldım kızlar bunlRI MİSAFİR HAVLULARI 30*50 el havluları 50*90. beyaz havlu tezgah havlusuymuş 45*90 o. hepsi 60tl.(10 tl hediye verdi limango kargo bedavaya geldi:)))
Bunlarda benim çeyizlerim :) 2 addet taç çift kişilik microfiber yorgan Eki Görüntüle 464126 Nevresimlerimde var ama resimlerini bulamadım onlarıda çekip ekliycem şimdilik bu kadar
3 ağustosta bimden alcağım şey mutfak saatı mutfağa aldıığım darkıt pembeli ona uygun renkte alıcameve yakın zaten bim sabh erkenden kalkıp almayı planlıom çabucak bıtıor çünki
27 temmuzda da bunu alıcam bakalm annem belki banyo paspasıda alırız dedi
Aaaa ben gündüzz eklemiştim aldıklarımı ama gitmiş hepsi Yeniden ekleyim bariii Sepettekiler el havlusu diğeri ise taç'dan 2 tane banyo havlusu ve iki tane yüz havlusu hepsini toplam 70 tl ye aldım evmanya'dan hediye çekim vardı. kargoda bedava