Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

nişanlım kahve fincanı ve cay bardagında osmanlı tugra desenini çok seviyor:) bende onun için cay takımımı tugralı aldım. benimkinin tepsisi yok sadece tabaklarıyla 6 kişil takım 20 tl diEki Görüntüle 444569

Gürallar Martı 12 Prç. Çay Seti.Günlük kullanım için.
(annecim beğenip almış Tansaştan,bende çok beğendim)

Bu Galata takımını da daha önce almıştım,günlük çay takımlarım tamamlandı.

Paşabahçe 2'li yuvarlak borcam seti

Paşabahçe 4'lü borcam seti de almıştım önceden artık borcam da almayacağım tamamlandı.

bölmeli tabakla bölmeli kaselerden 2adet aldım westwingden aldım şuanda kampanyada

bu gün anneciğimle gezmeye gidince ikea mağazasına uğradık bir şeyler almadan çıkılır mı çıkılmaz birçok şey aklımda kalsa da şimdilik bunları aldım
tepsi şahane hem ideal büyüklükte hem güzel ayrıca 19.90 dan 12.90 liraya mı ne düşmüş bi ablama bi bana aldık baska rengi olsaydı bir tane daha alacaktım rengi atmadıca ömür boyu kullanılacak bir tepsi
beyaz güllü peçeteliği aldım fiyatı sanırım 5.90 dı
çok hoşuma gitti bunuda aldım 2.90 fiyatı baska desenlileride var onlarda çok güzel
turkcellilere %5 indirim varmıs bunları aldık 33 lıra mı ne tutu 1.5 tl de ındırım yapıldı
alttaki siyah peçeteliğide almak istedim mutfak masasının üstünde duru dıye ama 7 lıra gıbı bı rakamda almadım annem bu beyazı her yerde kullanırsın dıyınce bıraktım
dun mudoda bunun ahsabını gordum ama 20 tl uzerı bsydı o yuzden bunu askıya aldm

Eklentiler

• $IKEA-Knyck-PECETELIK-MODERN-TASARIM-IKEA_HOME__34783605_0.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
baharat takımım metrodan almıştım
bu kahve fincanı bunun çay fincanınıda almıştım

ben bunu nasıl düzeltcem kızlar kocaman olmuş foto

Son düzenleme:
forum yöneticisini nereden bulabılırım fotoları küçültebilsem normal bilgisayardan yuklemiyor kabul etmiyor bende tynipicden yukleyım dedım kocaman oldu

bunlarda marketten öylesine alınanlar kaseleri ben almıştım günlük kuruyemişe vs kullanırım dıye annemde gıtmıs bardaklarını almıs sonradan pek beğenmedim gercı cok ucuza aldım kaseler 25 kurustu bardakta sanırım 2 3 lıra bsydı altlıgıyla dursun dedım kullanılır artık

Çeyzileri geçtim de kedine bayıldımmm yaaa sıka sıka sevesim geldi onu

bu gün hepsini markafoniden bordeaux hediyelik markasının kampanyasından aldım markafonide hala devam ediyor 2 gün var bitmesine dışarıya göre fiyatları çok uygun
bunun bir büyüğünden bir küçüğünden aldım küçük 8.99 büyük 19.99 tl
yumurta şekillendirici 3 tanesi 11.99

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…