<<Çeyizlerim>>> Fikirlerinizi Bekliyorum

Canim benim aldigima baktim Clemence Jakar krem olani almisim gayet hos duruyo bence sende hangisini alirsan al rengi ya krem yada ekru olsun cok hos duruyo

aquaci canım aldığın çkb takımı hakkında bilgi verir misin? ben de aryıldız almayı düşünüyorum hatta viole modelini çok beğendim. fakat baktığım yerde fiore modeli olmadığı için bakamadım. baktığım yerdeki bayan ikisinin aynı model olduğunu tek farkının çizgiler olduğunu söyledi. fotoğraflardan bakınca da aynısı mı değil mi anlaşılmıyor. çok kararsızım :44::44::44:

viole den arkadaşım aldı model olarak kadının dediği gibi çizgizisi ama violenin çatalları daha büyük geldi bize. Fioreyi almadan önce beğenmiştim zaten gelince daha çok beğendim tavsiye ederim violede gayet güzel.

tek tek özenilmiş bezenilmiş hiçbi masraftan kaçınılmamış ortaya da bu güzellikler çıkmış maşallah:)

hepsi çok güzeel yaaa maşallah

teşekkür ederim tatlım. Daha güzelleri senin olsun.

Bu ara sakin gidiyorum aldığım ufak defek aldıklarım oluyor ama büyük parçalara ara verdim bakalım :))
Tantitoni tepsim çok severek aldım

Aşk tepsim :))

Madame Coco Tepsi

Englsih home 2. önlük ve ekmek sepeti

Son düzenleme:
hepsi çok güzel mutlulukla kullan:80:

Yardım istiyorum hanımlar

Nişanım için hediyelik bişeyler vermek istiyorum. Sadece sabun veya sabun kolonya set olarak düşündüm. sabun+kolonya olunca fiyat artıor tabi tek sabunda resimdeki gibi oluyor. Sizce sadece sabun olsa basit mi olur yeterlimidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…