• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

<<Çeyizlerim>>> Fikirlerinizi Bekliyorum

hafta sonu ganimetlerim le karşınızdayım :42::52::nazar:

Maxstyle saten delux nevresim takımım
06-146571-300x250.jpg

Hisar tealove çaydanlığım

low_hisar-tealove-caydanlik3.jpg

Son düzenleme:
güle güle kullan canım çeyizlerin çk güzel bende herşeyimi hisardan aldım kalitesinden şüphem yok ama aklımda kaldı acaba çatal bıçak takımları parlakmı daha güzel olur matmı ben mat aldım ama her an değiştirebilirim

Güzel günlerde kullan tatlım nevresimin çok tatlıymışşş

güle güle kullan canım çeyizlerin çk güzel bende herşeyimi hisardan aldım kalitesinden şüphem yok ama aklımda kaldı acaba çatal bıçak takımları parlakmı daha güzel olur matmı ben mat aldım ama her an değiştirebilirim

Teşekkür ederim canım beğendiğin için. Hisar ctb takımımı parlak aldım. çünkü matlarında satış yerindeki teşhir ürününde çizilmeler gördüm. Uzun süre kullanılacak ürünler olduğundan ilk gün ki gibi durması önemli benim için o yüzden almadım.

Bide aryıldızdan aldığım günlük takımımın garanti şartlarını okurken matlara 2 yıl parlaklara 100 yıl garanti yazdığını gördüm. Hisarı okuyamadım çünkü daha mağazadan almadım ilerleyen aylarda mağazaya haber verip direk oturacağım evime yollutucam allah izin verirse.

Benim tercihim parlaklardan yana oldu bu yüzden.

Son düzenleme:
Kızlar taç ın evlilik setini alıcam ama modellerde karasız kalıyorum. Bi el atarsanız çok sevinirim.
Carmelina

8154-tac-carmelina-115229169.jpg

Giza
8156-tac-giza-11512276.jpg

2. takım daha hoş tatlım bende aldım

evkurda bakmıştım carmelinaydı diye hatırlıyorum beğenmiştim. ama sonra nette dolaşırken gizayı da gördüm karasız kaldım.

yekta aldığın için soruyorum ikinci modelde dantel kısmı dantel değil mi? bide dantele benzer bişey var perde kumaşı gibi bazısı ondan oluyor. bide ikincinin rengi krem ekrusu nasıl olurdu

Son düzenleme:
yekta aldığın için soruyorum ikinci modelde dantel kısmı dantel değil mi? bide dantele benzer bişey var perde kumaşı gibi bazısı ondan oluyor. bide ikincinin rengi krem ekrusu nasıl olurdu

Canım ben benimkini hiç hatırlamıyorum hangisiydi die ama sadece beyaz olmadığını biliyorum dantelide perde kumaşı değil ama fıransız danteli gibide değildi değişikti ama unutmazsam akşam eve gidince bakarım senin için

Back