• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

<<Çeyizlerim>>> Fikirlerinizi Bekliyorum

Bende öyle düşünüyorum ama ah şu adetler. Bu bahsettiğin yatak örtüsü nasıl bi model canım zahmet olmazsa resim ekler misin? English home de olanlar gibi mi?

canım topiğine bakarken gelin yatak örtüsü tarzı bişe aradığını okudum ben de çok suslu şeyleri sevmiyorum ama yıne de tüllü falan olmasın ama şık bişe olsun dedim asagıdaki resimdeki gibi bi takım aldım hem nevresim takımı var hem pike takımı bide 4 yastığı var canım. fikir olsun diye atim dedim
rengi kutuda göründüğü gibi kırık beyaz $pike tak&#305;m&#305;mdan..JPG
serili hali böyle ama renk farklı $butterfly-pike-seti_1364548290.jpg

Beğenileriniz için çok teşekkürler kızlar:16: daha güzelleri sizlerin olur inşallah.

Haftasonu tantitoniden birkaç parça birşey aldım onlarıda ilk sayfaya ekledim. Çeyizim tamamlandıktan sonra büyük bir boşluk hissedicem sanırım
:1:

Çok güzel seçimlerle başlamışsın canım :nazar::nazar: bir başlayınca gerisi de geliyor zaten.. :) güle güle kullan aldıklarını..
çkb takımımız aynı seninle :))

Teşekkür ederim canım beğendiğin için.

Kızlar narin çkb takımı hakkında bilginiz var mı? günlük çkb almaya gittiğimde satıcı önerdi 40 yıllık firmalarmış kaliteli dedi duyan kullanan var mı?

Kızlar narin çkb takımı hakkında bilginiz var mı? günlük çkb almaya gittiğimde satıcı önerdi 40 yıllık firmalarmış kaliteli dedi duyan kullanan var mı?

canım narin i bilmiyorum ama günlük için nehiri önerebilirim...hem uygun hem de kaliteli.. annem evde kullanmak için aldı,misafir takımı olarak memnunuz.. ve memnun olmayanla karşılaşmadım sanırım..

Hiç duymadım kuzum :26:

Günlük kullanım için korkmazın sade modellerine ya da nehirin modellerine bakmanı öneririm. Hem ekonomik hem de şık modelleri var :31:

Bende duymadım daha önce hiç. aslında gündeliğimide hisar alıcaktım ama günlüğüne o kadar para verme deyip caydırdılar beni. karaca schaffer almayacağım markalar arasında zaten. korkmazı araştırayım biraz.
Teşekkürler kızlar

kızlar günaydın.

Az önce tupperware den birkaç ürün aldım. Almayı düşündüğüm antartika saklama kapları,sürahi ve yağdanlıklar. ama yağdanlıkta kristal serisini önerdiler sizler ne düşünüyorsunuz.

Aldıklarım bunlar
$10499_buyuk_zoom.jpg
a01.jpg

ben narinin misafirlik çatal bıçak takımı aldık 1200 Tl ye bize çok methettiler taşlı benim takımım ömür boyu garantili dedi sahibi tabi daha kullanmadım

Günlük icin ckb yi aryildiz aldim. Narini kullanan pek bulamayinca aryildiz bilinen bi marka diye aldim. İnşallah agiz tadiyla kullanmak nasip olur hepimize.

Bayadir yazmiyorum yeni parcalar eklendi hazineme :)) firsat Bulursam eklicem. Guzel oluyor burada toplu görmek

uzun bi aradan sonra son aldıklarımla birlikte geldim. :nazar:
aryıldız fiore çtb takımı

$Ar-yildiz-fiore-89-parca-catal-bicak-kasik-takimi.jpg
tantitoni sos tenceresi
$kkkkk.png
mudo yumurtalık 4 adet. Aslında 6 tane alma konusunda kararsız kaldım. 2 tane daha alabilirim
$6701227.jpg
kadife askı 10 adet siyah 6 adet fuşya
$indir.jpg

Son düzenleme:
Back