• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

<<Çeyizlerim>>> Fikirlerinizi Bekliyorum

aquaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
103
6
38
34
İçel Mersin
Çeyiz alışverişim kısa bir süre önce başladı.:nazar::nazar: Bende sizlerinde fikirlerini eleştirilerini alarak ilerlemek istedim. Severek aldığım çeyizlerim:16: inşallah beğenirsiniz :42:

Sayfa 2 de tekstil ürünlerimin buraya ekleyemediğim kısmı var arkadaşlar. Üşendim onların linkini bulmaya :))
[SUB] $34360_rio_B.jpg $40541_rio_B.jpg $40753_rio_B.jpg $40924_bahama_B.jpg $41188_milano_B.jpg $88990_bahama_B.jpg [/SUB]
02356_ay_B_medium.jpg

Günlük yemek takımım
$80-315891-big.jpg
Kütahya porselen ikram seti
FB,8808,82,kutahya-cisil-22-parca-ikram-seti-csl22ik00-gg-cay-setleri-kutahya.jpg

SERAMİKLER
Moneta 5li setim ve sahanlarım
201312131783_premium.jpg

2013129165453_ucusahanpromo3.jpg

755250-800x800.jpg

Tantitoni kavanozlar 1.5 lt 4 adet 1 lt 3 adet el aletleri
12461_buyuk.jpg

12674_buyuk.jpg

Bambum ve T-Deisgn kesme tahtalarım
[SUB]
[img][1][1][85x117].jpg
[img][1][1][85x117].jpg
[/SUB]

English Home ganimetleri

Eki Görüntüle 914156 Eki Görüntüle 914157 Eki Görüntüle 914158
Eki Görüntüle 914160 Eki Görüntüle 914162
t5xuk.jpg

Tupperware
images
002957-0000-0025.jpg

tantitoni sos tenceresi

aryıldız günlük çtb takımım
Ar-yildiz-fiore-89-parca-catal-bicak-kasik-takimi.jpg
mudo yumurtalık
6701227.jpg

Nihalem
[img][2][1][174x239].jpg

Hisar tealove çaydanlık
low_hisar-tealove-caydanlik3.jpg

Maxstyle saten delux nevresim takımı
06-146571-300x250.jpg

Eki Görüntüle 1010905
d65d8c75-447d-4b69-9ff6-c3d61a8c71c8.jpg

Eki Görüntüle 1010919
images

Eklentiler

• $40753_rio_B.jpg
    $40753_rio_B.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip eylesin canımm güzelmiş aldıklarınn

Kaliteli, sade ve şık bir çeyiz başlangıcı. Devamı bekleriz.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :)

Beğenmenize çok sevindim kızlar. Hepinize teşekkür ediyorum.

Tekstil ürünleri aldım onlarıda eklicem gün içinde şimdi bulmaya çalışıyorum :))

Rabbim hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin aldıklarını :16: :nazar:

güzel bir başlangıç olmuş canım huzurla kullanırsın inşallah:nazar:

Topiğin hayırlı olsun canım :3:

Aldıklarını mutlulukla kullanmak nasip olsun :16:

Çeyiz alışverişim kısa bir süre önce başladı.:nazar::nazar: Bende sizlerinde fikirlerini eleştirilerini alarak ilerlemek istedim. Severek aldığım çeyizlerim:16: inşallah beğenirsiniz :42:

[SUB] Eki Görüntüle 897544 Eki Görüntüle 897545 Eki Görüntüle 897562 Eki Görüntüle 897549 Eki Görüntüle 897563 Eki Görüntüle 897564
Eki Görüntüle 897565

Tekstil

[/SUB]

güle güle kullan canım tencere setin hisar rio sanırım. haftasonu ben de almayı düşünüyorum çaydanlığı hediye olarak 550 dedi. sen set almıssındır gerçi ama nası sence 550 lira ?

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar :16:
güle güle kullan canım tencere setin hisar rio sanırım. haftasonu ben de almayı düşünüyorum çaydanlığı hediye olarak 550 dedi. sen set almıssındır gerçi ama nası sence 550 lira ?

Bence fiyatı uygun. Ben aldığımda sadece tencere seti fiyatına 550 yada 600 demişti sanırım.

Ben bu eklediklerimin hepsini 3500 tlye aldım

Canim dokturmussun gene hepsi mukemmel ;):16:

Beğenince sizler çok seviniyorum.:21: Havluların çoğunu bulamadım işin aslı pek aramadımda netten denk geldikçe eklicem :)

Birşey sormak istiyorum. Ben nevresim takımı aldım 5 adet ama hepsi günlük bulabildiklerimi ekledim diğerleride bu tarz. Yeni gelin olduğum için süslü bir nevresim takımı almalımıyım? güpürlü felan taç da evlilik setleri vardı pike artı nevresim önerir misiniz onları. Yoksa yatak örtüsüde alayım mı süslü birşey?

Beğenince sizler çok seviniyorum.:21: Havluların çoğunu bulamadım işin aslı pek aramadımda netten denk geldikçe eklicem :)

Birşey sormak istiyorum. Ben nevresim takımı aldım 5 adet ama hepsi günlük bulabildiklerimi ekledim diğerleride bu tarz. Yeni gelin olduğum için süslü bir nevresim takımı almalımıyım? güpürlü felan taç da evlilik setleri vardı pike artı nevresim önerir misiniz onları. Yoksa yatak örtüsüde alayım mı süslü birşey?

Bence kullanırım diyosan Karaca Home'un Tuğçe Pike Seti var 300 TL civarında. O set cok güzel ondan alabilirsin canım. Ama süslü böyle gelinlik gibi kabarık kabarık yatak örtüsü kesinlikle alma. Hem çok yer tutuyorlar hemde sürekli kullanılacak bişe değil. Az para da degil. Eğer bitane olsun diyosan Tuğçe pike takımını alabilirsin

$tugce_murdum_sayfa147-800x800.jpg

Ayrıca aldıkların çok güzel güzel günlerde kullan :16:

Bence kullanırım diyosan Karaca Home'un Tuğçe Pike Seti var 300 TL civarında. O set cok güzel ondan alabilirsin canım. Ama süslü böyle gelinlik gibi kabarık kabarık yatak örtüsü kesinlikle alma. Hem çok yer tutuyorlar hemde sürekli kullanılacak bişe değil. Az para da degil. Eğer bitane olsun diyosan Tuğçe pike takımını alabilirsin

Eki Görüntüle 898876

Ayrıca aldıkların çok güzel güzel günlerde kullan :16:

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olur inşallah.

Bu pike setleri yatak örtüsü gibi kullanılıyor mu? Ev ilk serildiğinde yani

Bide ben sarevden pike takımı aldım pikesi sert çıktı :5: Sarev diye almıştım bide hangi markaların yada ne çeşit pikeler almalı?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olur inşallah.

Bu pike setleri yatak örtüsü gibi kullanılıyor mu? Ev ilk serildiğinde yani

Bence biraz genelekselleşmiş ilk serildiğinde falan diye canım sen ne serersen senin gelin piken o olur... Ayrıca gayet güzel bu set :34:

Canim benim dusuncem soyle, ben evlilik nevresimlerinden falan almicam suslu yatak ortusude cunku sevmiyorum her ikisinde saten nevresim yoksa alabilirsin ben yatak ortumu cicekli olanlar varya oyle alicam bitane pamuklu saten ve iki tane daha nevresim alirim yeterde artar yani yeni evli olcaz diye o kadar para verip bir iki ay kullanip sonra sikilcagim seye para vermek istemiyorum hicte pisman olucagimi dusunmuyorum:46:

Canim benim dusuncem soyle, ben evlilik nevresimlerinden falan almicam suslu yatak ortusude cunku sevmiyorum her ikisinde saten nevresim yoksa alabilirsin ben yatak ortumu cicekli olanlar varya oyle alicam bitane pamuklu saten ve iki tane daha nevresim alirim yeterde artar yani yeni evli olcaz diye o kadar para verip bir iki ay kullanip sonra sikilcagim seye para vermek istemiyorum hicte pisman olucagimi dusunmuyorum:46:

Bende öyle düşünüyorum ama ah şu adetler. Bu bahsettiğin yatak örtüsü nasıl bi model canım zahmet olmazsa resim ekler misin? English home de olanlar gibi mi?

Back