Çeyizinizde alıp da pişman olduklarınız

1.bornoz,2.firitöz,3.ekmek kızartma makınesı,çeşit çeşit bardak ve yemek takımları öööö geldı 7 senedır sırtımda taşiyorum hepsini

1.bornoz,2.firitöz,3.ekmek kızartma makınesı,çeşit çeşit bardak ve yemek takımları öööö geldı 7 senedır sırtımda taşiyorum hepsini
Ben de bardaklari almayi en sona biraktim. Hem kirilir, saklamasi zor, hem de pahali degil diye. Sadece 1 tane cay setim var simdilik.

Kizlar aklima takilan bir de, kucuk ev aletlerinin garanti sorunu olur, suresi dolar diye sona birakiyorlar. Hepiniz oyle mi yaptiniz ?

Kizlar aklima takilan bir de, kucuk ev aletlerinin garanti sorunu olur, suresi dolar diye sona birakiyorlar. Hepiniz oyle mi yaptiniz ?
ben küçük ev aletleri mi aldım kasım gibi hatta taksitleri bitti. mayısta kısmetse evleniyorum. bozulcak olursa zaten her türlü bozulur çoğuna zaten garanti kapsamı dışında diyorlar.
bende ekmek yapma mak. ,meyve sıkacağı, ekmek kızartma mak, yumurta haşlama almıycam gereksiz olduğunu düşünüyorum. birde çelik tencere setinde olan tencere tak kullancam seramik birde pilav tencerem var o kadar bir yığın tencere alırsam koycak yer bulamam. birde set halinde bardak takımları almadım kullanacaklarımı aldım. 12 kişilik bardak geri kalan günlük bir kaç takım bile sayılamayan bardaklar

Seninki baya iyi denk gelmis, 6 ay sonra dugun, nasil da ayarladin :) Mutluluklar diliyorum canim simdiden. Gerek gorursen de evlendikten sonra alip bu topice yazarsin yine diger ev aletlerini :)

Yatağın ustune alınan gelin örtüsü kesinlikle gereksiz.
..

Gereksiz denilen , bornoz, ekmek makinası, tost makinası, kahvaltı takımı, tencere takımları bence en gereklilerinden.

Yatağın ustune alınan gelin örtüsü kesinlikle gereksiz.
..

Gereksiz denilen , bornoz, ekmek makinası, tost makinası, kahvaltı takımı, tencere takımları bence en gereklilerinden.
Ben saten tasli islemeli kabarik olmayan kapitone bi ortu almistim, evlilik setinin icinden cikti daha dogrusu, cok da şık. O isimi gorur diye dusunuyorum, gormeye gelenlere falan hava atmak icin :)

Seninki baya iyi denk gelmis, 6 ay sonra dugun, nasil da ayarladin :) Mutluluklar diliyorum canim simdiden. Gerek gorursen de evlendikten sonra alip bu topice yazarsin yine diger ev aletlerini :)
evet canım araştırdım en uygun fiyat nerde varsa ordan aldım.mutfakları bitirdim çok şükür. beyaz eşya ve mobilya kaldı. en büyük sorun onlar hala beyaz eşyaya karar veremedik ve bu sorun olmaya başladı ne yazık ki

Umarim en yakin zamanda onlari da halledersin, icine sine sine de kullanirsin canim. Bu asamaya gelinmis, onlar da bi sekilde alinir artik

Kesinlikle şu süslü püslü tüllü taşlı ne haltsa yatak örtüleri varya off nereye koyacagimi şaşırdım...bebişten sonra yatak örtmehak getire yorganı düzeltirsem ne ala..örtü bazanın altında bi gün olurda wc ye gecerken kafasini uzatup şöylr bi yatak odamı kesecek meraklı misafir gelene değin beklemede ..bide bi ton para..ikincisi suluelektirik süpürgrm ..o ne igtenç bişi süpürgeyi temizliycem sttesinden evi süpürmüyodum ay pencerexen atacan asıl bi darky aldim ohh çöldemiyiz ayol alacagi bi gıdım toz pratik bişi alın susuzzzzzzzzz.
Bide çok fazla bardak tabak almayin sonra neler görüyosun alamiyosin ev züccacieye dönüyo

Cok aldim, gereksiz aldim, pahali aldim vs diye pismanliklar da olabilir :)

tayin nedeniyle başka şehirdeyiz ve aldığımız çeyizler hala annemin evinde duruyor. onları kullanacağım zamanı iple çekiyorumama burdan anladığım kadarıyla aldığım günlük ve misafirlik kahvaltı takımları ve yatak örtüsü takımım gereksiz olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…