Benim de henuz almadiklarimdan biriydi bornoz. Alip almamayi tekrar gozden gecireyim o halde :) 1 tane de mi olmasin peki :)Bornoz almayinbanyo havlulari yetiyo
Bornoz almayinbanyo havlulari yetiyo
Canim ceyiz gormeye gelirken de caydanlik ve tencere getirenler oluyor. O sayi daha da artabilir :) Fazlasini annene birakirsin artik son care :)Bornoz nasıl gereksiz? Daha düğüne birkaç ay var, bornozu da almadım ama günlük hayatta bile bornozsuz olmaz diyorum, evliyken kesin lazım olur bence ya :)
Ben de evlenmedim hala ama yemek takımlarıyla ve ayrı alınan 3 takım çaydanlığım var, ikimiz de çok çay içen insanlar değiliz, bana o kadar çaydanlık gereksiz gibi geliyor. Bir de tencere takımları, çok fazla olması gereksiz. Bir takım misafirler falan geldiğinde yemek yapmak için büyüklerinden, bir tanesi bir başımızayken yemek yapmak ve yemekleri ısıtmak için küçük olsa bir de tava olsa yeter. Benim 3 takım tencerem var kara kara düşünüyorum nereye koyacağım o kadar şeyi diye :)
Fritoze cok kullanmiyorum diyenler oluyor evet. Bir de seye cok hevesleniyordum, bu tefalin 1 kasik yag ile bir seyler yapan fritozu. Onun da tadini begenmeyenler olmustu forumda, tam kizartma gibi olmuyor diye.Benim kullanmadiklarim..Fritöz( tenceredeki daha güzel oluyomus),bornoz ķışın kullaniyorum bi takim yetiyo,mutfakta su plastik pataes ezici iste ıvir zivirlardan cok almisim cekme eler falan hem dolu bide gazetelik mi oluyo o boy aynasi ondan var yer kapliyo darlaniyorum...
Tesekkurler cevabin icinBence de bornoz kullanışsız oluyor,ikincisi ekmek kızartma makinesi ..Ben onların arasına kahvaltı takımını da koydum ..Umarım yardımcı olabilmişimdir ..
bende pek güvenemedim ona..Fritoze cok kullanmiyorum diyenler oluyor evet. Bir de seye cok hevesleniyordum, bu tefalin 1 kasik yag ile bir seyler yapan fritozu. Onun da tadini begenmeyenler olmustu forumda, tam kizartma gibi olmuyor diye.
Canim ceyiz gormeye gelirken de caydanlik ve tencere getirenler oluyor. O sayi daha da artabilir :) Fazlasini annene birakirsin artik son care :)
Aynen, cok mantikli :) Oyle yapayim bari :)çeyizde gereksiz şeylere karar verirken etrafınıza bakınmesela herkes gereksiz der uyku seti bizim evimizde herkesin bir uyku seti var çok kullanırız bende 2 tane aldım. ekmek kızartma makinesi herkes gereksiz der ama bizim evde hiç ekmek çöpe gitmez kızartır mis gibi yeriz bende aldım bi tane 2 kişi illaki ziyan edeceğiz. fritoz hayatımda hiç kullanmadım almadım. ama tost makinesi alacağım mesela. yani evinize bakın neler kullanıyorsunuz olmayanlara alışmanız zor insan nasıl büyüdüyse öyle gidiyor.