Ne kadar zamandir evlisin canim ?heee benmde gereksizlerim varmı evet var mesela 2 tane sandığım var biri büyük beyaz sandığım biride nışanda getirdiler ben biraz klasik bir gelinim şimdiden dert aldı nereye koyacağım diye ama seviyom napim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar zamandir evlisin canim ?heee benmde gereksizlerim varmı evet var mesela 2 tane sandığım var biri büyük beyaz sandığım biride nışanda getirdiler ben biraz klasik bir gelinim şimdiden dert aldı nereye koyacağım diye ama seviyom napim
Az kalmis. Hadi bakalim Allah mutlu etsin diyelim simdiden Sandiklara da yer bulursun insallah :)evli değilim Haziranda evleneceğim
Bende var ondan ben çok memnunum, soslu kanatlar Arnavut ciğeri biber kızartması etraf batmıyor ve çok da lezzetli oluyor bence... maddi durumun iyi ve evde yemek yapma süren azsa(işten gelip yemek telaşı falan yaşayacaksan) al bence :)Fritoze cok kullanmiyorum diyenler oluyor evet. Bir de seye cok hevesleniyordum, bu tefalin 1 kasik yag ile bir seyler yapan fritozu. Onun da tadini begenmeyenler olmustu forumda, tam kizartma gibi olmuyor diye.
ayyyyy deme öyle ben bernardodan çok daha fazlaya aldım ve hala içime oturmuş durumdaBende şu vitrin için alınan mesrubat takımımı nedir ona pişman oldum ya bide 330 lira verdim almasamda olurdu aslında başka bi eksigimi alırdım
Karaca Emsani satin aldi demislerdi ama buna ragmen paslanmasi cok ilginc. Demekki kaliteyi bozmuslar canim.Kadeh ve karaf takımları çok gereksiz
Karaca marka Çelik tencere ve çatal kasık bıçak takımları çok pas yapıyor
Philips azur akıllı ütü. Hiç ısıtmıyor.
ayyyyy deme öyle ben bernardodan çok daha fazlaya aldım ve hala içime oturmuş durumda
Karaca Emsani satin aldi demislerdi ama buna ragmen paslanmasi cok ilginc. Demekki kaliteyi bozmuslar canim.
Bence iyi yaptık ya ben seviyorum bardak takımlarımı yine olsa yine yaparım pişman değilimSadece sürahi ve bardak takımları var onlar yeterli bence ama yaptık bi hata napalım
Bence iyi yaptık ya ben seviyorum bardak takımlarımı yine olsa yine yaparım pişman değilim
Kavanoz ve saklama kaplarini almayi sona birakarak iyi yapmisim o zaman :)Evet özellikle bakliyat saklama kaplarını da önceden almayın bence. Evlendiğinizde mutfak dolaplarınızın ve/veya çekmecelerin boyutuna göre alırsınız. Günlük kahvaltı yapmak için de ağzı kapaklı tepsili kahvaltılıklardan alın kesinlikle. Hafta içi işe gitmeden önce kahvaltı yaparken çok pratik oluyo.