çeyizimizde ilk alınacaklar son dakikaya bırakılacaklar neler?

benim annem ben daha bebekken başlamış bişeyler almaya. jumbo'dan aldığı çatal bıçak takımı 15bin lira etiketi hala üzerinde duruyor.modeli gayet hoş şıktı. bu zamana kadar annem bana hep bişiler aldı attı kenara ama ben nişanlanana kadar çeyizdir bilmemdir hiç aklımda yoktu aklımada gelmezdi. taa ki nişanlanana kadar. nişan oldu anne dedim benim nelerim var herşeyi saydı.yok dedim olmaz öyle hadi çıkar ortaya göreyim. baktım ettim beğenmediklerimi not ettim.3 ay öncesine kadar nevresim takımı alma hastalığına yakalanmıştım aman siz dikkatli olun aldıkça alası geliyo insanın çok fena bi durum :9:
geçen günde bernardo'nun %50'si hediye çeki kampanyası ile mutfağın ana parçalarını almış bulunuyorum. nişanlım şuanda asker, 5 ay sonra gelicek nasipse ve 2012 yaz başı yada yaz sonu düğünümüz olacak. içimden her ne kadar erken mi alıyorum bunları desemde aslında hiçte erken değil.bazı arkadaşlarında dediği gibi düğün yaklaştıkça mobilyadır, evdir, gelinlik, damatlıktır daha stresli alacaklar gircek işin işine. işte o zamana bırakmadan mutfak gereçlerini ve nevresim, yorgan, battaniyeleri almak lazım.küçük ev aletlerini en sona olmasada 5-6 ay önceye bırakabilirsiniz belkide.gerçi aldığınız yer ile konuşursanız onlar size garanti süresini evlendiğiniz zamana yapacaklarını söylerler.
aldıkça aldıklarınızı biran önce kullanmak isteyeceksiniz :31:

canım bak senin ne güzel birşeylerin varmış. bizden bi adım önde başlıyorsun sayılır. benim annem hiç almamış bana etrafımızda böyle erkenden alıp herşeyini hazırlayanlara bir türlü görmek kısmet olmamış onun için annem hiç alma taraftarı değilmiş hala da değli gerçi ama ben kandırıyorum yavaş yavaş onu:17:

bende daha yeni başladım ve başlar başlamazda ne kadar zor ama ne kadar zevkli olduğunu gördümm
hepimze kolay gelsin. aldığımız hevesle kullanalım herşeyimizi inş:16:

Odam da artık yer kalmadı kolilerden ....ben de nişanlandıktan sonra aldım herşeyimi ayrıntılı olarak rahat olmak adına ben ıvır zıvır dedigimiz küçük parçalarımı da aldım ama inanın onlar bile birleştirince maddi anlamda yer kaplıyor ben mudo 'dan aldım ıvır zıvırlarımı mesela bir şekerlik 20 tl eger detaylara önem veriyorsanız mutlaka kendi zevkinize göre tuzluktan başlayın gerisi de geliyor ...ilk olarak hisar çelik tencere takımı,çkb takımı,tefal clipso aldım daha sonra dügün zamanı ayrıntıda unutlmasın die mikrodalgamı,çaycımı aldım...daha sonra da mutfakla ilgili bardaklar,sürahiler onları aldım...
Annem zaten bohçada dagıtılacak yemeniler,patikler onları yaptı.salon takımı,hurçlarımı,pike takımımı yaptı....
En son kısma da odamda yer olmadıgı için bıraktım bizim yer sıkıntımız var çünkü....
Uyku Seti
Bornoz Takımı
Elektrik Süpürgesi
Ütü Masası
Çamaşırlık
Kirli Çamaşır Sepeti ama mutlaka igne bile görseniz alın ...al al eksikler hiç bitmiyor kolay gelsin herkese...

6 aylık nişanlıyım ve hafiften havlu tarzı minik eşya alımına başlamış durumdayım.Gözüme hoş geleni alıyorum. Bence sende şimdiden başlasan fena olmaz canım :21:

Odam da artık yer kalmadı kolilerden ....ben de nişanlandıktan sonra aldım herşeyimi ayrıntılı olarak rahat olmak adına ben ıvır zıvır dedigimiz küçük parçalarımı da aldım ama inanın onlar bile birleştirince maddi anlamda yer kaplıyor ben mudo 'dan aldım ıvır zıvırlarımı mesela bir şekerlik 20 tl eger detaylara önem veriyorsanız mutlaka kendi zevkinize göre tuzluktan başlayın gerisi de geliyor ...ilk olarak hisar çelik tencere takımı,çkb takımı,tefal clipso aldım daha sonra dügün zamanı ayrıntıda unutlmasın die mikrodalgamı,çaycımı aldım...daha sonra da mutfakla ilgili bardaklar,sürahiler onları aldım...
Annem zaten bohçada dagıtılacak yemeniler,patikler onları yaptı.salon takımı,hurçlarımı,pike takımımı yaptı....
En son kısma da odamda yer olmadıgı için bıraktım bizim yer sıkıntımız var çünkü....
Uyku Seti
Bornoz Takımı
Elektrik Süpürgesi
Ütü Masası
Çamaşırlık
Kirli Çamaşır Sepeti ama mutlaka igne bile görseniz alın ...al al eksikler hiç bitmiyor kolay gelsin herkese...

evet canım bende yavaş yavaş almaya başladım kolay gibi geliyor ama internetten bir liste indirdim
sanki iki yıl durmadan alsam bitmezmiş gibime geliyor:37:

onun için modası geçmicek gibileri yavaş yavaş alıyorum.
bizimde yer problemimiz var canım bilmiyorum nereye koyucaz o kadar şeyi
annem şimdiden mıkırdanıyor nereye koyucaz acaba bunları diye:17:

6 aylık nişanlıyım ve hafiften havlu tarzı minik eşya alımına başlamış durumdayım.Gözüme hoş geleni alıyorum. Bence sende şimdiden başlasan fena olmaz canım :21:

bende gözüme hos gelenleri alıyorum canım hafiften başladım artık
ama çok zor valla çok keyfili ama bi o kadarda zor ve yorucu alışverişler olucak sanırım:17:

Canımm ben internetten liste filan indirmedim gerçekten çok abartılı listeler var ben mutfaktayım zaten yemek yapmayı severim mutfaktayken kendime liste yaptım tabiki herkesin fikri farklıdır benim çaycım var mesela günlük kullanım içinde çaydanlık alıcam misafir çaydanlıgımı da evlendikten sonra alabilirim ya DA 3 tane nevresim takımım var evlendikten sonra da alabilirim her sene değişik modeller çıkıyor ....abartmadan az ve öz gerekli olan ihtiyaçlarını al ve mutlaka da indirimleri takip et...

Canım çelik tencere takımı nevresim takımı gibi şeylerin modası geçmiyor. Mesela ben 2yıl önce yemek takımımı kahvaltı takımımı korkmaz tencere takımı almıştım. şimdi olsa yine aynılarını alırdım. Sade ve şık şeyler al ki herzaman kullanabilesin. Son ana bırakırsan kararsız olursun ve herşey birbirine girer.

Back
X