- Konu Sahibi fitnat_dogan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun beyazı bendede var canım bakırköy pazarındn almıştım hayırlı ugurlu olsun güle güle günlerde kullan inaşllah:)
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım çok güzelmiş beğendim :)
arkadaşlar 21 yaşındayım ve hiç bir iğnem bile yoktu buradaki paylaşımları görünce bende bir yerden başlayayım artık dedim ufak bi başlangıç olsa da çeyizime ilk adımı attım ve kendime bi alışveriş sitesinden rende aldım :)
Eki Görüntüle 331629
arkadaşlar 21 yaşındayım ve hiç bir iğnem bile yoktu buradaki paylaşımları görünce bende bir yerden başlayayım artık dedim ufak bi başlangıç olsa da çeyizime ilk adımı attım ve kendime bi alışveriş sitesinden rende aldım :)
Eki Görüntüle 331629
canım gule gule kullan rendenı cok cıcı.Ilk gozagrın olmus ceyızınde rende rendedır adımı atmısın ya sende artık bı ceyız meraklısı olmussun benım herseyım var ama hala bır rendem yok yaa
![]()
ben bu rendelerden ilk dorede görmüştüm sırf bunu alabilmek için doreye üye oldum canım düşün halimi![]()
dorede avon gibi birşey bu arada ama ev için de ürünler satılıyor
gülerek kullan canım siftahı yapmışsın
vuuu çok güzel bir başlangıçeminim devamıda renden gibi şeker olur
iyi günlerde kullan çeyizinibu arada bir sır verim bende ilk huni'mi almıştım
artık evlenebilirizzz
![]()
çok amaçlı kaseler süpermiş iyi günlerde kullan şekerim![]()
woww iç çamaşırı habaşlangıcın hayırlı olsun canım o zman rendede olsa bir adım atmşısın ALLAH tamamını getirsin
ben düşündümde şimdi iilk ne aldım çeyizime diye tabi ki değişmez kural yani benim için iç çamaşırı almıştım![]()
renden ve kalpli tabakların hayırlı olsunn devamını bekliyoruz .. bu süreç çok eğlenceliymiş özellikle buradaki arkadaşları gördükçe daha bi güzelleşti daha bi eğlenceli hale geldi benim için diyebilirim... hevesleniyosun deli gibi :) ve o kadar ki alışveriş deyince artık aklıma bir tek çeyizim için alacaklarım geliyor kıyafet ayakkabı çanta ihtiyaç olmaktan çıktı sanki :)) alışveriş merkezine girince kıyafet değil hemen tabak çanak mağazalarına koşuyorum indirim var mı ne var ne yok diye :))