• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizime Başladım :))+

fitnat_dogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
60
0
36
Burdur
arkadaşlar 21 yaşındayım ve hiç bir iğnem bile yoktu buradaki paylaşımları görünce bende bir yerden başlayayım artık dedim ufak bi başlangıç olsa da çeyizime ilk adımı attım ve kendime bi alışveriş sitesinden rende aldım :)
$1.webp

bunun beyazı bendede var canım bakırköy pazarındn almıştım hayırlı ugurlu olsun güle güle günlerde kullan inaşllah:)

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım çok güzelmiş beğendim :)

:9::9::9: canım gule gule kullan rendenı cok cıcı.Ilk gozagrın olmus ceyızınde rende rendedır adımı atmısın ya sende artık bı ceyız meraklısı olmussun benım herseyım var ama hala bır rendem yok yaa:1::1::1:

arkadaşlar 21 yaşındayım ve hiç bir iğnem bile yoktu buradaki paylaşımları görünce bende bir yerden başlayayım artık dedim ufak bi başlangıç olsa da çeyizime ilk adımı attım ve kendime bi alışveriş sitesinden rende aldım :)
Eki Görüntüle 331629

degısık bırsey gule gule kullan canım :34:

Eki Görüntüle 331629

ben bu rendelerden ilk dorede görmüştüm sırf bunu alabilmek için doreye üye oldum canım düşün halimi :9: :9:

dorede avon gibi birşey bu arada ama ev için de ürünler satılıyor

gülerek kullan canım siftahı yapmışsın

Son düzenleme:
vuuu çok güzel bir başlangıç :34: eminim devamıda renden gibi şeker olur :32:
iyi günlerde kullan çeyizini:34: bu arada bir sır verim bende ilk huni'mi almıştım:32: artık evlenebilirizzz :36:

ben bu rendelerden ilk dorede görmüştüm sırf bunu alabilmek için doreye üye oldum canım düşün halimi :9: :9:

dorede avon gibi birşey bu arada ama ev için de ürünler satılıyor

gülerek kullan canım siftahı yapmışsın

bende bi alışveriş sitesinde gördüm ve bayıldım :97:bu arada iyi dileklerin için cok tşkler canım :16:

vuuu çok güzel bir başlangıç :34: eminim devamıda renden gibi şeker olur :32:
iyi günlerde kullan çeyizini:34: bu arada bir sır verim bende ilk huni'mi almıştım:32: artık evlenebilirizzz :36:

çok ama çok teşekkür ederim canım inş. hepimiz güle güle kullanırız çeyizlerimizi :D :16: sen çeyizini tamamlamışsın sanırım evlenebilirz dedğinine göre :9:

başlangıcın hayırlı olsun canım o zman rendede olsa bir adım atmşısın ALLAH tamamını getirsin:31:
ben düşündümde şimdi iilk ne aldım çeyizime diye tabi ki değişmez kural yani benim için iç çamaşırı almıştım:52:

renden ve kalpli tabakların hayırlı olsunn devamını bekliyoruz .. bu süreç çok eğlenceliymiş özellikle buradaki arkadaşları gördükçe daha bi güzelleşti daha bi eğlenceli hale geldi benim için diyebilirim... hevesleniyosun deli gibi :) ve o kadar ki alışveriş deyince artık aklıma bir tek çeyizim için alacaklarım geliyor kıyafet ayakkabı çanta ihtiyaç olmaktan çıktı sanki :)) alışveriş merkezine girince kıyafet değil hemen tabak çanak mağazalarına koşuyorum indirim var mı ne var ne yok diye :))

başlangıcın hayırlı olsun canım o zman rendede olsa bir adım atmşısın ALLAH tamamını getirsin:31:
ben düşündümde şimdi iilk ne aldım çeyizime diye tabi ki değişmez kural yani benim için iç çamaşırı almıştım:52:
woww iç çamaşırı ha:9: bn de ufak tefek gereçleri bitireyim daha sonra onlara geçerim diye düşündüm :D bu arada çok teşekkür ederim bide büyük beden ıc camasırı bulmak sorun oluyo bakalım nerelerden bulucaksam artık :18:

Son düzenleme:
renden ve kalpli tabakların hayırlı olsunn devamını bekliyoruz .. bu süreç çok eğlenceliymiş özellikle buradaki arkadaşları gördükçe daha bi güzelleşti daha bi eğlenceli hale geldi benim için diyebilirim... hevesleniyosun deli gibi :) ve o kadar ki alışveriş deyince artık aklıma bir tek çeyizim için alacaklarım geliyor kıyafet ayakkabı çanta ihtiyaç olmaktan çıktı sanki :)) alışveriş merkezine girince kıyafet değil hemen tabak çanak mağazalarına koşuyorum indirim var mı ne var ne yok diye :))

vallahi öyle bende aynen senin gibi düşünmeye başladım nerde böyle şeyler görsem çeyizime almak için canım gidiyo bu arada cok tesekkur ederım canım:16:

Back
X