• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizimden yatak odası, vitrin ve tepsi örtüleri

eliff13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
15
1
86
40
İstanbul
bu bölüme daha önce pek bakmamıştım ama çok güselmiş kıslar, bu yüsden ben de paylaşmak istedim bikaç bişe:)

bunlar vitrin takımlarım:)

resim112oo8.jpg

resim110mj5.jpg

resim116zc6.jpg

bunlaaaar yatak odası

resim111jj6.jpg

resim113pr8.jpg

vee tepsi örtüleri..

resim108bx7.jpg

resim109sg9.jpg

resim114vb5.jpg

resim115lm5.jpg

resim117lx0.jpg

selam canım çocukları uyuttum bi açayım dedim dantellerin dikkatimi çekti hepsi çok güzel el emeği göz nuru 9 yıllık evliyim bende çeyizimde çoktu danteller çocuklarla detay oldu artık hepsi bohçalandı kalktı ama modası geçmiyor hepsini allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
sevgiler

teşekkür ederim ben böle şelere bakmayı seviorum ama kullanacaımı pek sanmıyorum zamanında yapılmış işte kız çeyizinde görülsün die :1rolleyes:

modellerin güzelmiş güle güle kullan çok emek harcanıo insan nasıl kıyar kulanmaya bilmiom valla:)

teşekkür ederim ben böle şelere bakmayı seviorum ama kullanacaımı pek sanmıyorum zamanında yapılmış işte kız çeyizinde görülsün die :1rolleyes:

evlenince sadece erkek değil ;kadın da değişiyor :bbo:ben de bekarken uyuz olurdum dantele kullanmam derdim şimdi bayılıyorum wallahi

Back