• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizimdem bazı örnekler...

x1x1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
227
1
68
Burdur
kızlra çeyizim nerdeyse tamam ama biz ayrıldık binbir hayalle aldığım şeyleri gördükçe kötü oluyorumm... dua edinn lütfenn... $thumb_958.webpEki Görüntüle 286821 $pierre-cardin-saten-bantli-atlet-short-takim.webp$pierre-cardin-gecelik-askc4b1lc4b1-4073-josie.webp$pierre-cardin-7319-esofman-takim_buyuk.webp$MakeThumbnail__93513_thumb.webp$kutahya porselen kare yemek takimi modeli.webp$Korkmaz-catal-bicak-takimi-1.webp$KARGO-BEDAVA-PIERRE-CARDIN-SORTLU-TAKIM__38281092_0.webp$product_577.webp$product_578.webp$tek0380a.webp$Tefal-Ultimate-Autoclean-500-2600-Watt-Buharli__31126138_0.webp$Tefal-Acticook-845-8Lt-Ve-4-5Lt-_207455_1.webp$tefal_elegance_grill.webp$Tac-Selia-Saten-Delux-Nevresim-Takimi-Kirmizi__31388513_0.webp$tac_papatya_candy_v3_pembe_1299160851.webpEki Görüntüle 286825 Eki Görüntüle 286824 $JUMBO-CEZVE-SETI-6500-MAT__35544325_0.webp$jumbo-cay-tabak-6800-mat_5391.webp$jumbo-caydanlik-6500-lac_5283[1].webp$AAHLI.webp$54914973.webp$40914335pdw.webp$863994_1.webp$262292.webp$189748_300-300.webpEki Görüntüle 286794 $148ZK6WNPWI3.webp$anneler-gunu-09-tac-bianca.webp$Arcelik-1579-SMS-Kati-Meyve-Sika_1151_1.webp$Jumbo_9400_24_Para_Pasta_ve_Kahvalt_Takm_en_ucuz_Jumbo_Mutfak_Esyalari_9400_24_Parca_7092.webp$img_49.webp$images.webp$en_ucuz_Tac_Tekstil_Nevresim_Takimi_Tac_Luca_Kirmizi_Ranforce_Nevresim_Takimi_Tek_Kisilik_6510.webp$Dondurmalik-3-pc-Kasikli-Dondurma-Bardagi__27882023_0.webp$DAK-MALIBU%20141.webp$c_urun_tombik_tencere_7.webp$B28284363-1.webp$115-213-thickbox.webp

canım inşallah barışırsınız,niye ayrıldınız bilmiyorum ama hayırlısıysa yine kavuşun inşallah...
çeyizlerini de aşkınla birlikte ömür boyu mutluluk içinde kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah...:nazar:

zevklerimiz uyuşuyor canım çok beğendim aldıklarını... inşallah en mutlu olacağın kişi ile kullanırsın bütün bu çeyizini:nazar:

cnm insaALLAH hakkinda hayirlisi olur. Ceyizin gercekten cok guzel... Rabbim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin.

kızlar çok saolun beğendiğinize sevindimm... ama onları gördükçe psikolojim bozuluyor keşke almasaydım diyorum...

Seni cok iyi anliyorum, bende bu yuzden ceyizhazirliklarina baslayamadim.
Dugun olursa yazin olcak, para biriktirip kenara koymaktan baska bisey yapamiyorum..

Seni cok iyi anliyorum, bende bu yuzden ceyizhazirliklarina baslayamadim.
Dugun olursa yazin olcak, para biriktirip kenara koymaktan baska bisey yapamiyorum..

ama para birikmiyor ben o jumboları çok uyguna aldım set hlinde aldım uyguna geldi hatta 2tane jumbu çkb aldım... para biriktirerek zor oluyor birikmiyor ama borç olunca ödeniyor.

Canım inşallah düzelir aranız bazen insanlar çok fevri davranabiliyor ve istemediğimiz sekilde yol alabiliyor. İnşallah en kısa zamanda yapılan fevri hatalar düzelir ve mutlu bir yuvaya sahip olursunuz.

inşallah canım artık hayal gibi geliyor sanki biz hiç evlenemicez hep başkalarının yuvası olacak biz hiç aynı evde yaşayamıcaz öle düşünüyorum... sevdikleriyle evlenebilen insanlara gıpta ediyorum ne kadar şanslılar...

ama para birikmiyor ben o jumboları çok uyguna aldım set hlinde aldım uyguna geldi hatta 2tane jumbu çkb aldım... para biriktirerek zor oluyor birikmiyor ama borç olunca ödeniyor.

Para zor birikiyor. Gune katiliyorum iki yildir.
faydasi oldu, ben nisanlimla evlenirsem yurddisina cikicam. ceyizide getirip goturmek zor olur diyede almiyorum..
Hem iliskimizde sorunsuz degil..

yurt dışı durumunuz varsa hiçbişey alma orda daha uygun diye biliyorumm... ya hepsini özenerek aldım daha çok var resmini bulduklarımı ekledim şimdi onları gördükçe çok kötü oluyorum psikolojim alt üst oldu odam koli koliii bi yaza evlenecektik güyaa... hayırlısı ama bi insan her gece yastığa sarılıp uyur mu yaa.. gece bi kalkıyorum sıkı sıkı sarılmışım sanki ona sarılıyorum..

bikaç gün önce hattımıda kırdım attım sence iyi mi yapmışım biraz bana ulaşamasın kaybetme korkusu yaşasın diye yaptımm..

ceyizlerin çok cici... mutlu gunlerde kullan inşallah ki eminim oyle olacak

dilerim hayırlıysa hakkında barısırsın onunla neden ayrıldıgını bilemiyorum

ama olmazsa da kendini böle üzmeye değmez bir gun seni hakedecek ve aldıgın herseyi zevkle paylaşacagın biri mutlaka cıkacaktır...

malesef böle bu işler... kaderini bulana dek bazılarının gelip geçmesi gerekebiliyor

cnm benim seyizlerin çok güzel güle güle kullan hakkında hayırlısı olsun senin için hayırlı insan kimse onunla kullan inşallah çok üzüldüm inş barışırsınız olur böyle ilişkide inişler çıkışlar

Konuyu hevesle açtım ancak msjın içeriğini okuduğum an gözümden yaş geldi :(
aynı durumdayım seninle, düğünümüze birkaç ay kala her şeyimizi almıştık ama olmadı ayrıldık.. şimdi onlarca koliler hurçlar içerisindeki çeyizlerim bir kenarda duruyor.. evimiz satılacak, yeni taşındığımız evde onları koymaya yer yok, dönemin konusu bu.. "Napıcaz onları?" Ailem bi depo gibi bir yere koyalım diyor, içim gidiyor.. Yarın öbür gün başkası da olsa ben o eşyaların en ufak parçasına kadar nişanlımla aldım, hayaller kurarak hem de maddi olarak her şeyi birlikte yaptık..
Sizin probleminiz neydi bilmiyorum ama Allah inşallah en kısa zamanda düzelmesini nasip etsin ve huzurla birlikte kullanın..

canım çok zevkli seçimler yapmışsın... Eminim çok kez duymuşsundur ama bende yine de yineliyorum; herşeyin hayırlısı olsun.
Umarım en kısa sürede sorunlarınızı çözer mutlu yuvanızı kurarsınız ama eğer olmazsa da inan bana
bugünlerini unutturacak biri mutlaka çıkacaktır karşına.

üzülme ve dua et...

Ama barışalım diye değil hayırlısı ile sonuçlansın diye, umudunu yitirme sakın

Ve iyi haberlerini de bizimle paylaş olur mu?

sanırım sen barışmak istiyorsun yazdıklarından anladığım kadarıyla. umarım gönlünce olur ama her şeyin hayırlısını dilemek lazım bir yandan da. dua edip her şeyin ilacı olan zamana bırakmak belki de en iyisi. rabbim en hayırlısı kimleyse onla kullanmayı nasip etsin sana bu güzel eşyalarını. mutluluk herkesin hakkı umarım çok mutlu olursun.

yurt dışı durumunuz varsa hiçbişey alma orda daha uygun diye biliyorumm... ya hepsini özenerek aldım daha çok var resmini bulduklarımı ekledim şimdi onları gördükçe çok kötü oluyorum psikolojim alt üst oldu odam koli koliii bi yaza evlenecektik güyaa... hayırlısı ama bi insan her gece yastığa sarılıp uyur mu yaa.. gece bi kalkıyorum sıkı sıkı sarılmışım sanki ona sarılıyorum..

Ayrilmazsak ben Turkiyeye gelin gidecegim.
Burda bazi seyler ordan daha ucuz, ama getirip goturmek sorun.
simdiden dergilere vs bakiyorum.
Alip kenara koysam dert, almasam dert.
Neyse ya hayirlisi olsun,
Hattini kirmissin, bunun ne kadar zor bisey oldugunu cok iyi biliyorum.
Insallah ilerde sevdigin seni uzmeyecek senin degerini bilecekse tekrar barisirsiniz.
Eger seni uzecekse cabuk unutursun insallah.
Sevmek cok zor be arkadas..

Back
X