çeyizimdem bazı örnekler...

canım piere cardin takımlarımı aynı leoparlar çok güzel tercihler sarevin mor saten takımı ve jumbo setler alacaklarım arasında hatta 9400 çatal kaşık bıçak seti benimde jumboda beğendiğim en sade set tatlım alacaklar listemde tencerelerinde siyah kapakları inşallah güzel ve mutlu günlerde kullanırsın çok güzel bir çeyiz yapmışssın hakeden birine nasip olsun eğer ayrıldığın kişi seni sende onu mutlu ediceksen yazılmışssa kaderinze yine bir olursunuz en hayırlısını diliyorum sana

kızlar saolun çok güzel yorumlar yapmışsınız çok teşekkür ederim hepinizin duasını almışım ne mutlu bana....

Herşeyin hayırlısı canım,sen içini ferah tut hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.Çok zevkli seçimler yapmışsın o leoparlı pierre cardin takımdan bende de var.Kız çeyizi sonuçta bir hevesle alınıyor önemli olan hak eden insanlarla yuva kurup çeyizlerimizi mutlulukla kullanmak değilmi zaten

Ay o Allah yazisini nerden aldin? Cok güzel gercekten. Seninde yemek takimini cok begendim. Birde Ütülerimiz hemen hemen ayni. Benim ki pembe :) Iyi günlerde kullan insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…